Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229256 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1580 : 24.Apr.2021, 02:29:23 p.m. »
Individul asta e un soi de mare analist TV la care se uita din păcate prea multi romani. In speranța ca va conving sa nu ii mai dați credere si importanta va rog sa citiți...

https://monitorulapararii.ro/istoria-fara-perdea-marius-oprea-ioan-talpes-ne-a-integrat-in-nato-si-ue-printr-o-cirtita-a-rusilor-in-cia-si-un-oficial-nato-traficant-de-droguri-1-36582
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #1581 : 24.Apr.2021, 04:44:54 p.m. »
... In speranța ca va conving sa nu ii mai dați (in)credere si importanta va rog sa citiți...
    Daca te uiti pe Wiki, de unde e inspirat articolul, omul nu e un fraier parvenit, a cam studiat la viata lui, a si scris, dar a dat si bine din coate, din partid in partid(vreo 5), ca sa se mentina "sus".
    Nu m-am omorat niciodat dupa el, dar sunt sigur ca are multe de povestit. Acum e "istorie", o istorie militara, pe care omul "uita" ca a fost si comunista, deloc altruist, chiar daca asa vrea sa para, mai mult egoist si dornic sa ramana pe "val".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #1582 : 25.Apr.2021, 01:12:11 p.m. »
De asta e si mai rău, când așa ceva fac inteligenții. Am scris eu ca ar fi vreun prost sau parvenit? Schimbă cu ceva deșteptăciunea lui toxicitatea pe care o emana? Chiar am ajuns cu toții sa fim fani JOKER?

Offline ntire2000

« Răspuns #1583 : 25.Apr.2021, 02:35:03 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #1584 : 26.Apr.2021, 10:12:05 a.m. »
https://humanitas.ro/humanitas/colectii/biblioteca-virtuala

Uite altă sursă de cărți în format electronic, multe clasice.
https://cartigratis.com/categ
Nu toate sunt încadrate corect pe categorii dar asta e mai puțin important.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: fireburn, ntire2000

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #1585 : 26.Apr.2021, 02:46:07 p.m. »
Acum ceva timp va aduceam in atenție reușitele Neuralink.
Va invit sa urmăriți realizările unei firme suedeze care a realizat un costum neuro-stimulator. Priviți la ce au putut face pacienții lor după ce s-au acomodat cu costumul...

https://www.exopulse.com/

PS: Va dați seama care este avansul in domeniul militar, ala strategic si secret?

The following users thanked this post: ntire2000, enicky, Calin sb

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline remarque

« Răspuns #1587 : 01.Mai.2021, 09:43:01 p.m. »
Ce mai înseamnă azi Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu sau mai ales Mihai Viteazul?
"Acqua passato"?

La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

The following users thanked this post: ntire2000

Offline shpeedy

« Răspuns #1588 : 02.Mai.2021, 09:56:34 a.m. »
Cam ipocriti, nu crezi?!

In ultimii 30 de ani unu' a fost mare influenser la un trust media implicat masiv in mecanismele politicii dâmbovitene si în modelarea (ca sa nu spun schimonosirea) societatii românesti, iar celalalt a tot urcat pe scara ierarhica a educatiei / inaltei educatii a societatii românesti. Pe cale de consecinta, parte din situatia de care se plâng li se datoreaza si lor intr-o masura mai mica sau mai mare...

Observ aceasta tendinta a generatiilor mai avansate in vârsta de a blama si de a arata cu degetu' cu mare lejeritate (si fara vreo urma de responsabilitate) nivelul generatiilor mai tinere ("superficiali", "tefelisti", "vai de mama lor" samd). Eu vad doua aspecte:
- cum au crescut respectivele generatii tinere? In ce societate (cu ce repere morale/etice ori sisteme de valori) s-au format? Cine aconturat respectivele societati in care s-au format?
- cum vedeti situatia in viitor? Intrevedeti o solutionare? Va (ne) place sau nu - tot mai aveti (avem) 20-30-40 ani de trait pe aceasta lume. Si cumva tot veti (vom) depinde de aceste noi generatii...

In concluzie, in loc sa tot aratam cu degetu' (adâncind astfel prapastia) mai bine ne gândim cum facem sa intelegem noile generatii a.i. sa putem convietui si sa transformam actuala situatie intr-una cât mai win-win...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline remarque

« Răspuns #1589 : 02.Mai.2021, 11:35:12 a.m. »
Cam ipocriti, nu crezi?!

Nu, nu cred.
P.S. Nu te poți abține? N-am chef de polemici. Eu m-aș opri aici.