Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229300 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online bisti

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1420 : 15.Ian.2021, 06:06:20 p.m. »
ULED este sub OLED sau QLED. E o denumire de marketing, nimic altceva. Neavând patent pe OLED/QLED au inventat ULED.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1421 : 15.Ian.2021, 06:29:42 p.m. »
Cheltuiti cat puteti si apoi putin mai mult! :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline remarque

« Răspuns #1422 : 15.Ian.2021, 08:18:11 p.m. »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1423 : 15.Ian.2021, 09:01:33 p.m. »
Cheltuiti cat puteti si apoi putin mai mult! :inteligent:
Pai noi o facem deja - https://m.zf.ro/zf-live/ionut-dumitru-raiffeisen-bank-avertizeaza-salariile-sectorul-public-19863313

M-apuca asa o repulsie cand mai intru pe site-ul cate unei entitati/institutii/autoritati publice (in orice domeniu ar activa ea), citesc cateva declaratii de avere si vad evolutia in timp a venitului anual...
https://www.cotidianul.ro/ioan-aurel-pop-o-zi-trista-a-culturii-nationale/

în frunte cu cel mai mare poet ...
Acest Ioan Aurel Pop?!

Ne place sa credem ca - dincolo de controversele mai mici sau mai mari in care ne mai bagam - avem cu totii aceleasi repere morale, acelasi sistem de valori, folosim acelasi etalon. Cu toate astea, realitatea nu e deloc asa. Chiar la notiunile de "bine" si "rau" vedem lucrurile foarte diferit...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1424 : 15.Ian.2021, 09:21:31 p.m. »
Nu va supărați că schimb registrul, dar dacă tot a venit iarna și pe la mine... :)

Offline remarque

« Răspuns #1425 : 15.Ian.2021, 09:28:31 p.m. »
@speedy
Da de Eminescu ce zici ? Naționalist și el ... Nu ?
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

The following users thanked this post: ntire2000, kellogs

Offline toma

« Răspuns #1426 : 15.Ian.2021, 09:38:18 p.m. »
@remarque nu cred ca putem judeca oameni din epoci complet diferite cu "masurile" de astazi.

Cred ca pareri precum cele expuse mai jos, chiar daca par de actualitate, trebuie interpretate in contextul de atunci, nu rastalmacite in contextul actual:
Citat
„Părerea mea individuală, în care nu oblig pe nimeni de-a crede, e că politica ce se face azi în România și dintr-o parte și dintr-alta e o politică necoaptă, căci pentru adevărata și deplina înțelegere a instituțiilor noastre de azi ne trebuie o generațiune ce-avem de-a o crește de-acu-nainte. Eu las lumea ca să meargă cum îi place dumisale – misiunea oamenilor ce vor din adâncul lor binele țării e creșterea morală a generațiunii tinere și a generațiunii ce va veni. Nu caut adepți la ideea cea întâi, dar la cea de a doua sufletul meu ține ca la el însuși.

… toate dispozițiile câte ating viața juridică și economică a nației trebuie să rezulte înainte de toate din suprema lege a conservării naționalității și a țării, cu orice mijloc și pe orice cale, chiar dacă și mijlocul și calea n-ar fi conforme cu civilizația și umanitarismul care azi formează masca și pretextul sub care apusul se luptă cu toate civilizațiile rămase îndărăt sau eterogene.”

In plus, indiferent ce crezuri politice sau de alta natura ar fi avut "omul" Eminescu, valoarea operei artistice ramane neschimbata.
« Ultima Modificare: 15.Ian.2021, 09:53:00 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1427 : 15.Ian.2021, 09:40:15 p.m. »
@remarque, postarea anterioară se încadrează la trolling. Vreau să cred că nu asta a fost intenția ta.
@shpeedy mă aștept să nu muști momeala.

Offline ntire2000

« Răspuns #1428 : 15.Ian.2021, 11:52:02 p.m. »

Scrisa de alt mare poet, pe care înca nu-l pomenim si sarbatorim din cauza ca din punct de vedere al caracterului consideram ca n-a corespuns înaltelor standarde morale pe care, nu-i asa? le avem noi restul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline remarque

« Răspuns #1429 : 16.Ian.2021, 12:26:22 p.m. »
Pe Adrian Păunescu l-am înțeles și eu personal l-am iertat de mult. De exemplu pe Sadoveanu pentru că a semnat cu mânuța lui niște condamnări la moarte pe motive de "incompatibilitate ideologică" nu-l pot ierta. Oricum în zilele noastre istoria se repetă chiar dacă mijloacele de aplicare sunt mai soft.

@rex
În link era vorba de ziua culturii române și de cel mai important exponent al ei, Mihai Eminescu. Că a vorbit despre el, de altfel foarte inspirat, vremelnicul președinte al Academiei Române (nu vreun CEO/președinte de CAP)  e mai puțin important. Mi se pare, ca să mă exprim elegant, insignifiant să cauți pete unui dalmațian atunci cănd sărbătorești un eveniment ce ar trebui să unească, nu să dezbine.

Horia-Roman Patavievici, Iulian Bulai și alții ca ei nu dorm.

The following users thanked this post: ntire2000