Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229163 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #130 : 06.Mar.2014, 08:32:49 p.m. »
http://m.gandul.info/stiri/bacalaureat-2014-raspunsul-impresionant-al-unei-eleve-de-clasa-a-xi-a-la-simulare-bac-2014-ce-reactie-a-avut-profesorul-corector-12210970.                     
...........de multe ori ramin uimit de comentariile dictate de profesori si scrise de fiica-mea in caiet ;de unde scot atitea idei la care autorii nici nu cred ca s-au gindit.........

Offline bogogica

« Răspuns #131 : 06.Mar.2014, 09:12:33 p.m. »
Adevar graiesti macmat. Culmea e ca daca nu esti pe "aceeasi lungime de unda" cu ei in interpretare cu ghicitul "ce a vrut sa spuna autorul" mai au si nerusinarea sa te depuncteze. Tin minte din copilarie cat de mult imi doream uneori sa fi trait respectivul autor pentru a il intreba ce a vrut sa "spuna" cu adevarat.

Offline macmat

« Răspuns #132 : 06.Mar.2014, 10:21:19 p.m. »
.........mare belea frate in invatamintu' de azi. Se pare ca el "creste" odata cu tara (si din pacate in aceeasi directie).....

Offline hugbear

« Răspuns #134 : 07.Mar.2014, 10:31:13 p.m. »
Tin minte din copilarie cat de mult imi doream uneori sa fi trait respectivul autor pentru a il intreba ce a vrut sa "spuna" cu adevarat.
Eu tin minte cat de mult mi-as fi dorit sa mai traiasca autorii ca sa-i intreb ce parere au de aberatiile din "comentariile" alea inumane si elucubrante, referitoare la creatiile lor...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline macmat

« Răspuns #135 : 07.Mar.2014, 11:06:02 p.m. »
aberatiile din "comentariile" alea inumane si elucubrante.........
Chiar asa, de unde le-or scoate???? :-?

Offline hugbear

« Răspuns #136 : 07.Mar.2014, 11:29:25 p.m. »
Din diverse frustrari, cred eu...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline edy70

« Răspuns #137 : 11.Mar.2014, 03:44:25 p.m. »
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline coby

« Răspuns #138 : 14.Apr.2014, 02:07:59 p.m. »
Aici o sa merg sa stau cateva zile , sper sa fie fain , revin cu impresii , dupa ..  http://www.presidenthotel.ro/spa/
auto si moto

Offline coby

« Răspuns #139 : 21.Apr.2014, 10:58:25 a.m. »
Pana la urama la Prezident hotel SPA ul e inchis de pasti - aiuriti rau si am ajuns la http://www.hotel-business.ro/home.html , 3 stele , destul de ok si pret si servicii , piscina mare 20/10 m cu sauna jacuzzi masaj si solar , 2-3 zile e perfect .
auto si moto