Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229350 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1290 : 15.Sep.2020, 09:22:26 p.m. »
Eu pe asta n-o credeam, dar uite ca exista...
Are si patent...

Trimis folosind Tapatalk
A fost explicat obiceiul din acea vreme la TV, emisiunea Ripley's Believe It or Not!

Offline kellogs

« Răspuns #1291 : 15.Sep.2020, 09:24:59 p.m. »

Care e răul cel mai mic ?

Intre ce si ce ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline remarque

« Răspuns #1292 : 15.Sep.2020, 09:29:33 p.m. »
Între AI și lipsa AI.
Modelul Ai implementat deja în proporție de vreo 95% în China e „visul umed al oricărui dictator”.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: kellogs

Offline kellogs

« Răspuns #1293 : 15.Sep.2020, 09:33:57 p.m. »
Si al prostilor
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: remarque

Offline ntire2000

« Răspuns #1294 : 15.Sep.2020, 09:40:14 p.m. »
Chiar si asa, cu AI sau fara AI, dpdv demografic, planeta "a luat-o la vale", nu ne mai poate sustine.
Natura se regleaza, indiferent daca scoate singura sau din frigider câte un covid.

Nu se prea pune mare pret la stiri pe incendiile epice care au avut loc prin Australia, iar acum în State.

Iar despre ghetarul Nioghalvfjerdsfjorden - de o mie de miliarde de tone, care pleaca la plimbare am vazut o stire de fix 30 de sec.

Peste maxim doi ani nimeni nu va mai fi îngrijorat de covid.

Concluzia la care am ajuns eu e ca nu cred ca o sa apucam sa ne folosim prea mult de AI.
Aveam acum 30 de ani un profesor în facultate superpasionat de AI, omul preda cu pasiune si un curs despre asa ceva.
Daca telefonia mobila a explodat ca performante si capabilitati în doua decenii, AI i-au trebuit vreo 4 decenii de implementari practice.
Asta si datorita faptului ca unele aplicatii sunt - asa cum spunea colegul, rezervate doar anumitor "segmente" ale societatii - clasa conducatoare.
Atâta timp cât aplicatiile ei practice vor fi folosite doar pentru dirijarea turmei, omenirea (per ansamblu) nu va avea de câstigat.

PS:

..... avantajele (cu sau fără ghilimele) ale AI.
Care e evoluată și surclasează judecata și arbitrul moral uman. Ajunge să pedepseacă crimele preventiv. Are darul previziunii și știe cu certitudine ce crime se vor produce.

Minority Report, un film care ilustreaza ceea ce zici tu.
Au trecut totusi 18 ani de atunci si nu s-a modificat aproape nimic, cel putin nu vizibil, mai ales ca acum se poarta masca.
Când va veni sfârsitul, noi vom fi tot la nivelul sec 18.  :)
« Ultima Modificare: 15.Sep.2020, 09:58:41 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #1295 : 15.Sep.2020, 11:41:08 p.m. »
Păi și eu în linkul anterior: "In a future where a special police unit is able to arrest murderers before they commit their crimes" tot la filmul Minority Report am făcut referire.

Apoi clipul următor chiar merită văzut:
Dacă va fi dezactivat sigur îl veți găsi în altă parte.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1296 : 15.Sep.2020, 11:44:54 p.m. »
Corect, dar eu nu am dat click pe link.... :pardon:
Ma asteptam sa fie dezactivat ca celelalte de youtube pe care o anumita forma de AI le-a detectat ca le promovezi.
Eu cred ca pe tine deja te-au luat în colimator..... :-))

PS: Profesorul de care ziceam, din pacate nu mai este printre noi.
Si-a dedicat toata viata pasiunii care l-a calauzit.
Mergeam la cursurile lui orice s-ar fi întâmplat.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1297 : 16.Sep.2020, 09:18:08 a.m. »
Am avut aproape un soc sa descopăr ca profesorul tău a fost 18 ani asistent universitar... Învățământul romanesc a fost îmbolnăvit in 1938 cu noile reguli pentru titularizare in învățământ date de Carol al II-lea si de atunci nu s-a mai făcut bine... Atunci, in 1938, societatea inginerilor avertiza ca noul cadru legislativ scotea in afara sistemului oameni ca Anghel Saligny, care conform noilor criterii nu mai putea preda deși realizările îl recomandau sa fie dirijorul educației... Cum îmi spunea si mie un profesor odată, "la noi sistemul de promovare este bazat pe lumânări"...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

« Răspuns #1298 : 16.Sep.2020, 10:13:35 a.m. »
Am avut aproape un soc sa descopăr ca profesorul tău a fost 18 ani asistent universitar...

Da, si aproape la sfârsitul carierei
Citat
Meritele sale îi vor fi recunoscute de Academia Română care în anul 2006 îi acordă Premiul Academiei „Grigore Moisil” pentru articolele privitoare la metaeuristici bazate pe cromodinamica genetică utilizate în optimizări.

Prin întreaga sa activitate profesorul D. Dumitrescu s-a dovedit a fi un distins membru al Almei Mater Napocensis, un dascăl și un cercetător de excepție, un model demn de prețuit și de urmat.

Cum zicea cineva.....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti