Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229374 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

• Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Costique

Offline enicky

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1152 : 13.Feb.2020, 03:19:42 p.m. »
  Foarte interesant articolul, pacat ca nu se prea aplica in viata de zi-cu-zi !
 Cu permisiunea ta voi cita cateva pasaje :

"Responsabilitatea unui părinte sau a unui manager de a înțelege și respecta nevoile, interesele și valorile unui copil sau ale unui angajat este, probabil, cea mai importantă calitate pe care omul modern o poate cultiva..."

"...atât liderii, cât și părinții au nevoie de inteligență relațională,...În caz contrar, obsesia față de control, abuzul psihologic sau verbal și vătămarea afectivă a celorlalți ar putea reprezenta riscuri majore prin care (conștient sau inconștient) am putea încerca să-i „susținem, motivăm și educăm“ pe oamenii de lângă noi."

"Și mai există o dimensiune importantă a inteligenței relaționale: capacitatea de a ne ghida acțiunile și comportamentele într-o manieră definită de umanitate și respect față de sine și ceilalți. Cu alte cuvinte, nu ajută la nimic să le aruncăm altora adevărul verde-n față, să-i criticăm și umilim, deoarece – chiar dacă un astfel de gest ne-ar putea face să părem autentici – cu siguranță, nu am putea spune că suntem inteligenți și din punct de vedere relațional."

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1153 : 15.Feb.2020, 09:01:13 a.m. »
Interesant de urmarit emisiunea - https://edition.cnn.com/videos/tv/2019/08/30/cnn-vital-signs-bhutan.cnn-creative-marketing

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #1154 : 15.Feb.2020, 07:48:53 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky, toma, remarque

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1156 : 18.Feb.2020, 09:00:43 a.m. »
Mi-a placut si va arat si voua:

• Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline toma

« Răspuns #1157 : 24.Feb.2020, 12:50:10 p.m. »
Nu doar Caragiale e de actualitate, ci chiar si lamentarile vechi de 200 de ani ale unui boier autohton - Cel mai delicios boier român

Citat
[...]boierul Constandin Radovici din Golești, pentru prieteni Dinicu Golescu, primul travel writer român, un personaj delicios[...]

Citat
[...]
De fapt, nu e clar dacă boierul profețește întâmplări ce vor veni peste neam sau dacă nu cumva noi, ca popor, n-am fost în stare să pricepem vreme de 200 de ani cum merg treburile pe lume. Iată aici o cugetare veche de două secole, suspect de înfiptă în realitate:

„Mare pagubă este la o țară de a-și scoate tot materialul nefabricarisit (neprelucrat) vânzându-l în alte țări cu un preț prost și apoi să-l cumpere iarăși cu un preț de 30 de ori mai mult. Mare pagubă este când o țară în veci cumpără toate lucrurile duprin alte țări și acelea nu cumpără nici un lucru fabricarisit dintr-acestea, cum este în ticăloasa (sărmana) Patria noastră.”
[...]

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1158 : 24.Feb.2020, 02:09:37 p.m. »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline enicky

The following users thanked this post: ntire2000