Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229399 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1030 : 10.Sep.2019, 04:47:03 a.m. »
Bai, asta e chiar foarte misto… Saru'mana pentru postare  :good: :good: :good:

Later edit:

:-)) :-)) :-)) De fericire, am comandat una. Sa fie acolo… daca vine vreun tsunami la Canberra...
« Ultima Modificare: 10.Sep.2019, 05:15:11 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Online ntire2000

« Răspuns #1031 : 20.Sep.2019, 09:47:40 p.m. »
Problemele de astăzi ale copiilor din epoca Ceauşescu, deveniţi între timp părinţi corporatişti: „–Ţi-ai trimite acum copiii la muncile agricole sau la practică industrială în fabrică, cum era pe vremuri?! –I-aş trimite oriunde, pentru că oricum nu fac nimic, stau toată ziua degeaba.”

https://www.zf.ro/opinii/problemele-astazi-copiilor-epoca-ceausescu-deveniti-intre-timp-parinti-corporatisti-ti-trimite-acum-copiii-muncile-agricole-practica-industriala-fabrica-era-vremuri-i-as-trimite-oriunde-oricum-fac-18402665
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Catalln

« Răspuns #1032 : 20.Sep.2019, 10:48:45 p.m. »
Dacă nu ma înșel, ceva de genul acesta, ca ultima soluție de "tratament" ar fi fost "cazul de la Vișeul de Sus"
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Fujitsu

« Răspuns #1033 : 21.Sep.2019, 12:05:55 a.m. »
... ca ultima soluție de "tratament" ar fi fost "cazul de la Vișeul de Sus"
E discutabilă aia cu copii nemți. Se pare că umor le-a priit.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1034 : 21.Sep.2019, 09:36:30 p.m. »
 :)

Offline enicky

« Răspuns #1035 : 21.Sep.2019, 11:42:30 p.m. »
„–Ţi-ai trimite acum copiii la muncile agricole sau la practică industrială în fabrică, cum era pe vremuri?! –I-aş trimite oriunde, pentru că oricum nu fac nimic, stau toată ziua degeaba.”[/b]
   S-ar putea ca cineva sa-ti spuna ca inca tanjesti dupa comunism, nostalgic, sau ai reminescente ... :-))

"...dar de cele mai multe ori banii, telefoanele, vacanţele de mii şi zeci de mii de euro, maşinile nu pot să înlocuiască lipsa de ambiţie, lipsa de determinare, lipsa unui job pentru o parte din copiii de astăzi."
   Aici este un mare adevar!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #1036 : 22.Sep.2019, 01:04:46 a.m. »
La tara parintii au o gradina de legume.
Ei, a venit frigul, vreo doua zile a fost bruma dimineata.
Au apucat sa culeaga ce a fost mai de calitate, dar au ramas câteva rosii, ardei si gogosari mai de calitatea a 2-a, alea la care nici în piata nu se uita nimeni.
Astazi fiica-mea m-a dat gata, a luat un lighean de plastic si s-a dus de capul ei, fara sa o puna nimeni, ca sa culeaga ce a mai ramas neafectat de frig, iar dupa ce s-a întors mândra cu vasul aproape plin ne-a criticat pe toti ca suntem risipitori si nu stim sa apreciem fructele ramase.
Acuma spune si tu, cum sa-i zic ca e comunista si face practica agricola fara sa o constrânga nimeni la asta?  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1037 : 22.Sep.2019, 11:58:40 a.m. »
...Astazi fiica-mea m-a dat gata, ....dupa ce s-a întors mândra cu vasul aproape plin ne-a criticat pe toti ca suntem risipitori si nu stim sa apreciem fructele ramase.
   Normal ca trebuia sa-i dai un pupic pe frunte si s-o apreciezi !! De fapt, asta e partea cea mai frumoasa a gradinaritului, atunci cand culegi roadele. :)
   Si sa-ti mai spun un secret pe care mi l-a spus un gradinar batran, dar contemporan cu noi : legumele cele mai mici si cu forme ciudate, sunt legumele cele mai sanatoase si gustoase, deoarece si-au "tras" foarte putin ingrasamant.
  Asa ca, pofta buna!  :)

P.S. Esti un fericit ca ai asa o fata si ca mai ai parintii !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #1038 : 23.Sep.2019, 02:24:56 p.m. »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: fireburn, ntire2000, gabineg, shpeedy

Offline Fujitsu

« Răspuns #1039 : 23.Sep.2019, 08:47:07 p.m. »
Foarte interesant cu pictorii  :D. Cine a scris materialul, chiar a surprins esența fiecăruia ! (Cururi mari = Rubens, cea mai tare  :good:)
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4