Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 229398 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kellogs

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #1020 : 04.Aug.2019, 08:32:22 p.m. »
Pai da insa si in ocean is vectori din astia, ba chiar mult mai mari. Acum ca am vazut poza mi'am adus aminte de copilarie si de revistele Atlas Magazin.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1021 : 04.Aug.2019, 08:34:14 p.m. »
Cine a apucat sa citeasca "AUTOTURISM"?  Eu, da...

Un articol excelent:

http://www.contributors.ro/sinteze/inceputurile-industriei-romanesti-de-automobile-si-infiintarea-revistei-%e2%80%9eautoturism%e2%80%9d-1966-1969/

PS: Cum in 1968 s-au intersectat drumurile autoturismului romanesc cu invazia Cehoslovaciei, apare in comentarii o intrebare: cum a ajuns brigada bulgara in Cehoslovacia?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1022 : 23.Aug.2019, 08:52:49 a.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Costique

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1023 : 24.Aug.2019, 08:13:40 p.m. »

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg

Offline ...

« Răspuns #1025 : 04.Sep.2019, 11:16:50 a.m. »
Asta nu prea e stire, e advertorial in toata regula.

Eu, lucrand fix in domeniu de peste 16 ani, prefer sa nu colaborez cu astfel de companii romanesti cu clienti externi, pretentii ridicate, volum imens si termene scurte, dar care platesc la nivel de Romania, ci cu intermediari mai micuti din strainatate, contractati la preturi occidentale...

Si inca ceva: in scolile cu predare in germana se invata intr-adevar germana, dar cam atat. Elevii provin majoritar din familii cu ifose si fite, multi parinti n-au nicio legatura cu limba, sasi oricum nu mai prea exista, sistemul PCR e in floare. Ca in mai toate scolile de "renume" cu pramatii, dar ai caror parinti contribuie consistent la bunul mers al lucrurilor.

Offline Fujitsu

« Răspuns #1026 : 04.Sep.2019, 12:19:27 p.m. »
Știrea se concentrează pe afacerea pe care a reușit să o pună la punct inițiatorul ei, care e traducător la bază. A evoluat de la simplu traducător la antreprenor in domeniu. Bravo lui ! E de admirat că a reușit sa-si atragă clienți - nume mari din industria auto. Sigur nu reușea daca făcea traduceri de mântuială.
Ce salarii primesc angajații sau daca plata colaboratorilor e la nivelul pieței, asta e o altă discuție. Depinde de negociere.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline ...

« Răspuns #1027 : 04.Sep.2019, 12:25:38 p.m. »
Eu am perceput-o altfel, ca reclama si lauda de sine, care nu miroase niciodata a bine, oricat de bun ai fi/te-ai simti.
Sunt foarte familiarizat cu afirmatii de marketing de genul: suntem primii, lideri in etc., clientii ne prefera, avem premii, distinctii, produsul nostru e unic. Cam ca pe booking, unde un hotel are scos de peste 8-9, si cand cauti recenziile negative te iei cu mainile de cap.

Offline Fujitsu

« Răspuns #1028 : 04.Sep.2019, 02:20:44 p.m. »
Pe booking criteriul meu principal este că hotelul să aibă nota din recenzii peste 8. Nu mi-a părut rău niciodată de alegerea făcută.

Se laudă personajul, într-adevăr, profita și el de interviu ... Nu cunosc afacerea ca sa îl pot analiza obiectiv.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1029 : 09.Sep.2019, 05:33:32 p.m. »

Cred ca ar fi utila si in Romania... Nu stiu daca ma agata astia conform noii legi "antitiganeala"...as instala din astea pe stalpi in toate satele din tara si pe asistatii sociali i-as pune sa ridice greutatile cand au ajuns  jos...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008