Se vand urmatoarele :
*
Sony S730Sony S730 are garantie pana pe 16.01.2011 si vine insotita de : cutie, cartulii, garantie + bon, cablu de date, cablu AV. Din pacate husa e de negasit. In caz ca o gasesc, se adauga la pachet. Pachetul
NU contine card.
Sunt primul proprietar, iar ca aspect ii pot acorda nota 9, tehnic nota 10.
Pret : 150 RON
*
Kodak ZX1Camera este neagra, in stare tehnica cat si fizica impecabila, folosita foarte putin.
Vine insotita de pachet complet ( spate de schimb, cordelusa, husa, 2 acumulatori + incarcator, cablu HDMI, cablu transfer, cutie, carti, cd, etc ) si beneficiaza de inca 20 luni de garantie.
Mai dau si 2 card-uri, unul de 16GB, altu de 4GB, un incarcator auto ( priza cu mufa USB + cablu alimentare ) precum si o ventuza de prins camera pe parbriz. Ea a fost folosita in filmatul traficului, si din cat am folosit-o eu, pot spune ca este o camera foarte buna pentru supravegheat traficul
.
Pret : 400 RON
*
4 Statii Binatone Adventurer 100Statiile sunt foarte putin folosite si se prezinta foarte bine atat vizual cat si tehnic.
Pachetul contine asa : 4 statii ( 3 au acumulatorii, cealalta nu, dar se poate folosi cu 3 baterii R6 ), 3 incarcatoare si manualul. Specific ca statiile nu au clemele pentru prins statia la pantaloni, curea, etc.
Ca si raza nu va pot confirma raza din specificatii deoarece cat le-am folosit, le-am folosit din masina, iar masinile erau la max 300-400m una de alta.
Pret : 200 RON negociabil
Specific de la inceput ca
NU sunt interesat de schimburi.
Predare personala in Bacau. In rest, trimit prin ce vrea cumparatorul, numai ca achita taxele.