... nu il pot tine in casa, e corcitura de brac german ... e deja prea gras! Sa vezi ce nasol e sa incerci sa tii un caine la dieta! Si nu il tin in ploaie , are cusca zdravana ... in zilele in care temperatura e sub -1 -2 grade celsius il mai si imbrac ...
In decembrie trecut, s-a aciuat la mine o lupoaica de vreo 8-9 luni. Cum in luna august mi-a murit caniche-ul (16 ani si jumatate), i-am facut loc lupoaicei sa intre in cadrul familiei. Pt dieta i-am facut inca de la inceput portie: dimineata conserva canina (carne de pasare sau vita) incalzita (1/3 dintr-o cutie de 1,4 kg) si pe la ora 16, doua masuri de hrana uscata (crantanele). Se mentine foarte bine in greutate. Bracul pe care-l ai, fiind ciine de vinatoare ar mai trebui scos macar saptaminal la alergare.
I-am confectionat o cusca pe masura (o saptamina a durat toata treaba). La Dedeman erau custi la 500 lei dar mi s-au parut subrede si nici acoperisul nu era protejat de apa cu invelitoere. Era doar scindura vopsita. Pentru perioada de iarna, cel mai indicat este ca in cusca sa i se puna ciinelui paie si nu fin. Paiele ii vor tine de cald si nu-i mai trebuie hainuta.