Autor Subiect: Muzica in masina...  (Citit de 290436 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Muzica in masina...
« Răspuns #1650 : 14.Feb.2013, 06:53:37 p.m. »
Ceva in ton cu ziua aceasta si, mai ales, pentru soferi indragostiti....: ATENTIE LA SOSEA!

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline hugbear

« Răspuns #1651 : 15.Feb.2013, 11:07:49 p.m. »
Gata, ieri a fost ieri, azi e azi iar maine e WE. Time for some bumtzi-bumtzi! (NSFW)

« Ultima Modificare: 15.Feb.2013, 11:09:33 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline edy70

« Răspuns #1652 : 27.Feb.2013, 10:56:31 a.m. »
O dedicatie speciala   ;)

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline NicNic

« Răspuns #1653 : 03.Mar.2013, 11:43:52 a.m. »
Ceva care am auzit prima oara pe un stadion, la inceputul anilor '80.
O senzatie de neexplicat, cand o galerie intreaga canta la unison...

Desteapta-te romane!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #1654 : 03.Mar.2013, 05:17:40 p.m. »
 Anii trec, raman doar amintirile frumoase, iluzia ca generatia unei anumite perioade va schimba in mai bine "lumea". Si vine alta generatie si apoi alta dar "lumea" nu poate fi schimbata de nici o generatie...
Singura care zboara frumos cu noi si pe langa noi este dragostea.

Doua piese, pentru o duminica linistita de primavara, tuturor.  :cof:

Ignis 1.3 GLX+

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #1655 : 03.Mar.2013, 06:18:58 p.m. »
Place ce ati pus voi pe aici, in acelasi timp, dupa topicul asta putem face media de varsta de pe forum  :-))

Place calitatea publicului la acest concert si place mult la poporul cu pricina ca nu accepta playback si alte minuni din astea de care noi, romanii beneficiem din plin.

Offline NicNic

« Răspuns #1656 : 03.Mar.2013, 10:50:29 p.m. »
Place ce ati pus voi pe aici, in acelasi timp, dupa topicul asta putem face media de varsta de pe forum  :-))

Ma bucur ca place...dar la varsta mea, mai am si alte melodii placute de mine ...Pe care le ascult in masina cat pot de tare.

Pustiul meu cel mic (12 ani) cand m-a auzit ca imi place asa ceva m-a intrebat de ce? Voi de ce credeti?
(Ca sa fie clar de la inceput: doar am ascultat melodia, nu am vazut niciun videoclip!)
Desteapta-te romane!

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #1657 : 03.Mar.2013, 11:19:26 p.m. »
Pai si eu ascult muzica noua dar tot muzica aia adevarata care o sa fie beton si peste ani multi de-acum incolo ma misca.

Zilele trecute eram intr-un club. Tipul care mixa, super meserias, a folosit numai si numai pasaje din muzica maxim 15ani recenta.
Toata plodaraia era in delir pe ritmuri de Snap, Michael Jackson si multi-multi altii... Ce-i drept, erau mixate super-super fain...

Mi-a mai placut o faza. Un tip de vreo +50 de ani era venit cu pustoaica lui si inca doua putse de vreo 16-17 ani si o facea pe badigardul... Mi-a placut faza... si mi-a placut si de el ca se distra cu ele in calitate de tata. Efectiv arata ca un om foarte ok, sa nu va ganditi ca era vreun libidinos care era cu ochii dupa cururi pe acolo...

Offline NicNic

« Răspuns #1658 : 03.Mar.2013, 11:56:48 p.m. »
Pai si eu ascult muzica noua dar tot muzica aia adevarata care o sa fie beton si peste ani multi de-acum incolo ma misca.

Evident, toti acultam muzica noua, cel putin la radio.

Eu ma refeream la melodia dinainte ca imi place, chiar daca e noua. O pot considera printre cele reusite, pe gustul meu. Si de care nu ma voi plictisi vreodata. Decat daca o voi asculta de multe ori la rand, dar voi lua o pauza si iar mi se va parea placuta!

La fel cum este si asa ceva:

sau

(in fata a peste 300.000 de spectatori)

sau

(un italian in Germania!)

Practic, toate interpretarile d emai sus arata ca exista melodii care intra deja in minte apublicului si nu o mai poti lasa deoparte sua cataloga drept rtrecatoare....
Desteapta-te romane!

Offline miaunica

cainii au stapan...pisicile au anturaj