Ceva dreptate o avea si
Goagăl asta
Eu i-am descoperit destul de tirziu ... era la inceputu' lu' ianuarie 1985 ... luni seara de la 22:00 la 22:30 era o emisiune cu "muzica rock" la Radio Cluj ... spre sfirsitu' emisiunii s-a anuntat ca la emisiunea urmatoare vor difuza ceva piese de pe
albumul scos de Deep Purple dupa
"reuniune" ... iar pina atunci ne lasa in compania celor de la Iron Maiden ... nu mai tin minte ce piesa au difuzat ... posibil sa fi fost "Back in the Village" ... posibil sa fi fost alta ... neesential ... da' cam de atunci mi "s-au lipit de suflet ca marca de scrisoare" si multa vreme pentru mine "muzica rock" s-a impartit in "Iron Maiden si restu' " ... Intre timp am mai crescut / imbatrinit ... nu se pune problema sa-mi fi venit mintea la cap ... nu mai sint chiar asa de "exclusivist" la capitolu' asta muzical ... da' amintirile ramin amintiri ... iar
Live After Death inca e pe locu' 1 in topu' personal al celor mai ascultate albume ...
PS - la Radio Cluj nu a mai existat "emisiunea viitoare" cu albumul Deep Purple anuntat ... asta pt. ca in saptamina aceea
ceacea Laie a oprit emisia posturilor de radio locale ... In naivitatea mea credeam ca e o oprire temporara din cauza iernii grele (era prima iarna in care se interzicea circulatia autoturismelor proprietate personala) ... da' n-a fost sa fie asa ... Radio Cluj si Radio Timisoara au tacut pina in decembrie '89 ...