Autor Subiect: ce inseamna idicatorul din bord.help pls  (Citit de 3585 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline craciunionut

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
ce inseamna idicatorul din bord.help pls
« : 12.Oct.2010, 11:21:10 p.m. »
astazi veneam linistit de la munca la volanul unui jimny,aveam 110 si inca vroiam sa ii mai dau intro vale cand de odaat m-a incetinit brusc fara sa apas vreo pedala in acest sens si cand m-a incetinit brusc mi-sa aprins un mec in bord.nu stiu cum sa va spun ca arata ca sa va dati seama la ce ma refer dar  va pot descrie cum arata. era un fel de eee,w.sau mai bine spus un fel de spirala.va rog foate mult spunetimi si mie dc sa aprins becul ala si dc mi-a incetinit masina azi brusc fara sa aibe vreo problema.incerc sa caut o poza pe net cu indicatorul care mi-a aparut in bord si vil arat.dar cei acre au jimny isi vor da seama imd cum arata.ast un rasp in seara asta pls.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: ce inseamna idicatorul din bord.help pls
« Răspuns #1 : 12.Oct.2010, 11:34:53 p.m. »
Ok.Am intelege mai multe daca nu ai folosi un limbaj de mirc!Te rog sa-i intelegi si pe ceilalti!
Go Terios!!!:)

Offline craciunionut

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 12.Oct.2010, 11:43:12 p.m. »
aici a scris un imatur frustrat asa ca am sters tot, asta ca sa nu mai fie nevoiti si alti oameni nevinovati sa citeasca ineptiile lui.

pexic.
« Ultima Modificare: 13.Oct.2010, 11:02:44 a.m. de pexic »

Offline Forte

« Răspuns #3 : 13.Oct.2010, 12:35:41 a.m. »
Limbajul are puternic de suferit! Cred ca un moderator ar trebui sa faca un pic de curatenie pe aici!

Daca ti s-a aprins un bec si masina a dat sa se opreasca este foarte clar ca ai o problema ... asa ca fugi la service!

Offline Leutz

« Răspuns #4 : 13.Oct.2010, 06:30:01 a.m. »
Pentru @craciunionut.

Cred ca smecherul de bucuresti @lucianer a fost chiar elegant cu tine si a adus vorba doar de "mirc", cand de fapt postarile tale duc lipsa de coerenta si punctuatie si, in plus, umilesc rau de tot gramatica limbii romane. Si aici vorbesc de toate postarile tale, nu numai de cea de pe acest topic.
Ulterior ai tinut neaparat sa ne demonstrezi ca ai carente si in alte privinte, cum ar fi bunul simt si buna crestere ...

Se intampla ca pe acest forum sa tinem la toate cele pe care le-am enumerat mai sus si de aceea invitam politicos pe toti utilizatorii sa le respecte.

Sa speram ca iesirea ta in decor a fost doar o intamplare nefericita si singulara si ca ne vei intelege pe viitor. Daca nu, ma tem ca ne vei ne vei parasi foarte curand. E decizia ta.
Pentru moment ai un avertisment (pentru eventuale nelamuriri poti consulta regulamentul clubului).

Si ca un sfat personal, de la unul care nu e din Bucuresti: lucreaza un pic la gramatica aia. Iti va fi de folos in viitor, chiar daca nu vei avea contact cu Romania si limba romana prea mult.

Cu respect,
Leutz.
« Ultima Modificare: 13.Oct.2010, 06:38:51 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline unde

« Răspuns #5 : 13.Oct.2010, 09:47:42 a.m. »
@craciunionut:
 - nimeni nu iti este dator cu nimic
 - daca vrei sa fi ajutat, mesajul tau trebuie sa fie inteligibil
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline VAXXi

« Răspuns #6 : 13.Oct.2010, 10:27:45 a.m. »
Daca "ast un rasp in seara asta pls", "ast tu mlt si bn"  :-)) daca vrei raspunsuri rapide, e pe bani, ca forumu' nu-i service.

Din moment ce nu te-ai deranjat nici sa citesti manualul, nu prea vad de ce ai merita un raspuns, oricum :) presupun ca ai varianta diesel, si indicatorul este asta:

care e pentru bujiile incandescente. De-aici mai departe te descurci tu.

PS: nu este "limbaj de mirc", ci de "irc", mirc era (e?) un client de irc, irc e reteaua.

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline craciunionut

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 13.Oct.2010, 10:43:10 a.m. »
vai vai....
1 am manualu in germana,si de aceia nu am putut intelege prea multe despre acest indicator.

3 da,imaginea postata de un user arata exact semnul care mi-a aparut mie.
4 pana la urma e o problema pe care trebuie sa o iau in serios?

-text cenzurat.

pexic.
« Ultima Modificare: 13.Oct.2010, 11:04:13 a.m. de pexic »

Offline Laurentiu

« Răspuns #8 : 13.Oct.2010, 10:50:28 a.m. »
1. ...vroiam sa ii mai dau intro vale ...brusc mi-sa aprins un mec in bord....spunetimi si mie dc ... vil arat.
2. imd cum arata.ast un rasp in seara asta pls.
1. Intr-o; mi s-a; spuneti-mi; v-il.
2. O pasareasca extrem de placuta. De ce nu incerci sa si vorbesti asa cum scrii !!!???
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #9 : 13.Oct.2010, 10:56:52 a.m. »
nu sunt la scoala aici,ci pe un forum pe care fiecare scrie cum vrea
Aici cam gresesti - fiecare scrie respectind un REGULAMENT  >:D<

(pentru cei care mi-au raspuns ca unui om al strazi le urez multe accidente pe viitor)ms celor care mi-au raspuns normal si nu au tinut sa arate ca sunt din bucuresti si ca au multi an ... parca ati avea 50 de ani ma si trebuie sa va respectam noi astia mai mici.of of
Daca ai pretentia sa fii respectat incearca sa faci tu primul pas si sa-i respecti pe ceilalti ... iar in ceea ce priveste "parca ati avea 50 de ani" ... asta este ... fiecare isi poarta virsta cum crede el ca e mai bine ... dar poate ca pina la acei "50 de ani" n-a facut degeaba umbra pamintului.

brusc mi-sa aprins un mec in bord.nu stiu cum sa va spun ca arata ca sa va dati seama la ce ma refer dar  va pot descrie cum arata. era un fel de eee,w.sau mai bine spus un fel de spirala.
Si acum legat de subiect ... mai precis de acel "mec" care n-a avut altceva mai bun de facut decit sa se aprinda in bord - ai pretentia ca noi sa-ti dam "un rasp in seara asta pls" da' tu nici macar nu te-ai ostenit sa iei un aparat foto, sa-i faci o poza si sa o postezi aici ...

LE - nu face din asta o drama ... viata e grea, da' trece  >:D<
« Ultima Modificare: 13.Oct.2010, 10:58:39 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: