Autor Subiect: Pe cine ati mai vazut in trafic?  (Citit de 195605 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Pe cine ati mai vazut in trafic?
« Răspuns #50 : 11.Ian.2009, 08:16:32 p.m. »
E cineva inscris pe forum cu o Suza :P SX4 neagra pe numar am apucat sa vad doar SZK de Bucuresti?
L-am vazut prin BV azi, eram la semafor, cand mirare mare, trece un SuuuZuuuuKiiiiiiiiiii.....  :-j

Si inca o chestie simpatica, sunt convins ca nu sunt primul care remarca dar poate primul care pune problema in felul asta  :good::

Azi in parcare la Cora Lujerul pe la ora 18:30 era un Sx4 negru, 4x4, probabil DDIS, cu semn de incepator, numar B-??-WP?, bandouri late si cam "murdarel" :). Suna cunoscut cuiva?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miocrl

« Răspuns #51 : 11.Ian.2009, 09:46:36 p.m. »
azi am vazut 3 oaau. tot mai multe in TM.
primul - Rebreanu - mergea in acelasi sens un nene mai in varsta - se uita timid, nu a skitzat niciun zambet
al doi-lea - Aradului - mergea in sens invers - i-am tras cu farurlie, a zambit si se uitau toti inspre noi - fainutz
al tre-lea - stationa in parcare la Kaufland - Sagului

toate aveau bandouri, bare sus...

Offline hugbear

« Răspuns #52 : 11.Ian.2009, 10:09:50 p.m. »
se uita timid, nu a skitzat niciun zambet

mergea sa-i arati un  :good: "thumbs up" poate se mai "descretea"  :-/  ...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #53 : 15.Ian.2009, 03:39:45 p.m. »
aseara in constanta ..

Proprietarul a plecat mult prea rapid si furios . .vazand ca fac poze .. nici nu am apucat sa stam putin de vb .. ! Cred ca nici n-a remarcat ca avem aceiasi marca de masina  :-/
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline miocrl

« Răspuns #54 : 15.Ian.2009, 03:42:28 p.m. »
oare noi suntem anormali ca ne bucuram cand ii vedem pe ei sau ei sunt ca niste naluci in viata asta..?

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #55 : 15.Ian.2009, 04:40:59 p.m. »
nu stiu .. omu se uita cam socat la mine .. Poate credea ca vreau sa-i fur ceva ... a plecat repede .. l-am ajuns la semafor .. I-am facut vreo 2-3 "flashuri" 2-3 claxoane .. degeaba .. omu era SPERIAT rau !
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline miocrl

« Răspuns #56 : 15.Ian.2009, 04:44:39 p.m. »
exista multe firme de constructii care au luat masini din astea pt ingineurii lor...
 si am impresia ca fiind doar USERI de sx4 ii doare la salata de masina si alte cele.

stim cu totzii ca masina de servici nu merita investitii personale de niciun fel

Offline hugbear

« Răspuns #57 : 15.Ian.2009, 09:02:01 p.m. »
Vreun user din Bacau a fost azi in Galati? (BC-06-......, vernil ca altfel nu stiu sa-i zic culorii)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline body

« Răspuns #58 : 17.Ian.2009, 08:27:02 p.m. »
Ieri la Bran am vazut 2 SX4 , una 4x4 neagra cu numere de rodaj ( de ilfov ) parcata in apropierea castelului si una copper cu nr de BV in trafic la iesire din Bran spre BV .Daca a fost cineva de pe aici....
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Visatorul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #59 : 23.Ian.2009, 08:38:27 a.m. »
Cineva de pe aici cu un Swift aseara la Cora Pantelimon, pe la 20:30? Mi-a dat un flash mai lung... nici nu am apucat sa vad ca e Swift pana cand nu a trecut pe langa mine.
Suzuki Swift 1.3 GLX