Autor Subiect: Pe cine ati mai vazut in trafic?  (Citit de 201221 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coq

Re: Pe cine ati mai vazut in trafic?
« Răspuns #40 : 04.Ian.2009, 07:35:17 p.m. »
...azi pe la patinoar (Lia Manoliu) aprox. orele 14:00 un sx4 argintiu... parca "FGK" la numar, eu coboram bordura el urca. Era un domn la volan nu am reusit sa vaz prea bine... caci eram multi in masina 4 adulti si trei copii. Numa Grand Vitara nu intalnesc in trafic  :dknw:
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline hugbear

« Răspuns #41 : 04.Ian.2009, 07:58:55 p.m. »
Prin GL am vazut deja vreo doo-trii... (GV)  :-/
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Gringo

• Full Member
  • Mesaje postate: 125
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #42 : 06.Ian.2009, 08:12:38 p.m. »
va povestesc eu o intalnire interesanta :
Pe 14 dec veneam de la Baia Mare ; pe centura Bucurestiului pe la 20.00 blocaj intre Tunari si Stefanesti , coada pe doua randuri . La un moment dat ma uit spre stanga si vad un bord luminat rosu si ma gandesc "super bord , ce masina o fi ? si oare al meu cum se vede de la altii?" ma uit la al meu ma uit din nou la celalalt  ;) normal ,era tot un SX4 ,argintiu .Ulterior a luat-o pe Sos Stefanesti, i-am vazut numarul dar acum nu mi-l aduc aminte.
1.6 GS, 4x4, Sunlight Cooper, AG-60-BCC

Offline BazaX

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #43 : 07.Ian.2009, 01:07:12 a.m. »
In Timisoara vad frecvent szuze. ochii imi fug cu precarede dupa swift.  ;-)  ... Azi dimineata de ex, unul argintiu la intrare pe Pestalozzi, dupa sensul giratoriu de la capatul lui Parvan.
Cu numar de timisoara, swift 1.3GS sunlight cooper cu 3 usi stiu sa fie numai al meu.

simpatic topic!
swift 1.3 GS, sunlight cooper

Offline gabin

« Răspuns #44 : 07.Ian.2009, 10:51:34 a.m. »
Bai nene, vad o gramada de Swift-uri si SX4, le dau flash si ei nu raspund. Deja incepe sa devina enervant, am ajuns sa ma iau la cearta cu soferii masinilor din fata mea, crezand ca le dau lor flash...
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline miocrl

« Răspuns #45 : 07.Ian.2009, 11:16:38 a.m. »
e putin si derutant pt ceilalti sa dai flashuri...
hai sa dam drumul la avarii... merge?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #46 : 07.Ian.2009, 11:36:44 a.m. »
Poate ca nu sunt in club si nu au idee de ce le dai flash :P Am dat si eu la vreo cateva SX-uri, dar nimic.  :dknw:  Poate in timp o sa ne si salutam in trafic...

Chestia cu avariile pare mai buna  :good:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #47 : 07.Ian.2009, 01:25:02 p.m. »
mersi mersi :)

am mai intalnit, fugarit depasit sxuri care aveau ianauntru un sofer blazat de varsta a 2-a sau cate o tanti la fel... eu f entuziasmat iar ei probabil ca nu stiu ca si eu aveam masina la fel ca ei... ce sa mai vbim de internet... nicio sansa...

am intalnit la fel prin TM sxe cu numar de B care probabil ca sunt masini de firma, iar utilizatorii nu sunt interesati in nici un fel de imbunatatiri sau alte discutii despre suze :(

noi sa fim sanatosi

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #48 : 07.Ian.2009, 02:19:17 p.m. »
Eu am fost in Timisoara in nov anul trecut, masina luata de o sapt, :D, si la intoarcere pe la Buzias din sens opus ce sa vezi era o Suza SX4 cu numar de Arad, reactia a fost super tare :)), clacsoane, avarii si facut si faruri plus salutul de rigoare, ce sa mai zic a fost "real fun" ... deci mai sunt si oameni care se bucura cand vad o masina la fel sau aceiasi marca.

Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #49 : 11.Ian.2009, 06:58:52 p.m. »
un sx4 azi .. iesea din benzinaria Lazu ( constanta ) o domnisoara la volan , culoarea neagra ( a masinii :)) ) se simte cineva ?:(
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black