Autor Subiect: Pe cine ati mai vazut in trafic?  (Citit de 195692 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Pe cine ati mai vazut in trafic?
« Răspuns #1620 : 07.Mar.2016, 10:08:21 a.m. »
   Azi am vazut o vitara crem cu nr. interesant : SSS (zona Popa Nan).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ecodrive

« Răspuns #1621 : 07.Mar.2016, 10:12:34 a.m. »
Astazi am vazut in trafic o Vitara alba branduita cu insemnele Registrului Auto Roman. Avea numere de Bucuresti, si ma gândesc ca nu s-au innoit doar cei de la Galati.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #1622 : 07.Mar.2016, 10:14:34 a.m. »
   Azi am vazut o vitara crem cu nr. interesant : SSS (zona Popa Nan).

Servus

In general, nr respectiv este mai des intalnit la Swift Sport, asa cum am eu si alti colegi ;)

Offline VEC

« Răspuns #1623 : 09.Mar.2016, 09:04:30 a.m. »
Astazi in com. Pantelimon pe sensul de mers spre Bucuresti: Vitara 215-DAR, se "lipise" de o salvare ca sa fenteze coloana... penibil
  • S-Cross 1.6 COMFORT 2WD

Offline shpeedy

« Răspuns #1624 : 09.Mar.2016, 09:07:40 a.m. »
Din pacate, nu toti posesorii de Suzuki sunt oameni cu caracter... :(
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline aleksanders

« Răspuns #1625 : 09.Mar.2016, 01:24:47 p.m. »
poate ca avea pe cineva in salvare?!! te-ai gandit si la aspectul asta?
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline shpeedy

« Răspuns #1626 : 09.Mar.2016, 01:36:57 p.m. »
Si care este temeiul legal in baza caruia circula respectivul in urma ambulantei?!

Recunosc ca m-am intalnit cu un asemenea personaj in trafic si - cand l-am blocat in demersul lui de a urmari ambulanta (dupa ce am acordat prioritate ambulantei tragandu-ma cat am putut de mult - cu o roata pe bordura - din calea ei pe Podul Basarab) - a tinut sa opreasca in dreptul meu sa-mi atraga atentia ca are mama in respectiva ambulanta; pe de-o parte, asta mi-a aratat cat de mult se grabea daca avea chef de taclale cu cineva in trafic, pe de alta parte, poate imi spune si mie cineva care este valoarea adaugata a ajungerii respectivului la spital odata cu ambulanta si nu 10-15 minute mai tarziu (nu poate incepe operatia bolnavului fara prezenta respectivului? medicina de urgenta banuiesc ca are si ea niste protocoale ce nu tin intotdeauna de prezenta apartinatorilor). Daca respectivul sofer - in iuresul lui pe urma ambulantei - ignora culoarea rosie a semaforului si trece peste un copil este cumva acoperit de faptul ca avea pe cineva in ambulanta?!  :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline aleksanders

« Răspuns #1627 : 09.Mar.2016, 01:40:04 p.m. »
nu are valoare legala ceea ce face - eu doar am presupus - de multe ori in situatii limita nu gandim limpede ceea ce zici tu cu 10-15 min dupa salvare...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline VEC

« Răspuns #1628 : 09.Mar.2016, 04:58:14 p.m. »
poate ca avea pe cineva in salvare?!! te-ai gandit si la aspectul asta?
Nu avea, i-am retinut nr cand l-am ajuns din urma prin dreptul Cora, circula linistit.
  • S-Cross 1.6 COMFORT 2WD

Offline enicky

« Răspuns #1629 : 09.Mar.2016, 09:23:55 p.m. »
    Aici mi-ati atins o coarda sensibila, mai precis niste amintiri. Evident ca am intalnit si eu faza cu urmaritul ambulantei(e interzis prin lege din cate mi-a spus un angajat de la ei), pt. a pacali aglomeratia din trafic.
    Dar am avut chiar eu situatia cand a luat-o ambulanta pe mama mea (acum nu mai este printre noi !) si in salvare n-aveam voie sa merg, si mi-au spus sa-i urmaresc dar f. aproape, dar intr-un anume fel, pe care e mai bine sa nu-l spun aici ! Daca ii "pierdeam" mi-au spus unde merg.
    Tin sa va spun ca in trafic am intalnit si masina politiei si au fost intelegatori si mi-au facut loc.
     Pt colegul care spunea ca "operatia bolnavului nu poate incepe fara rudele lui", deduc ca n-a avut rude internate in spitalele de stat, si NICI NU-I DORESC sa aiba. Din 2007 si pana in 2011 nu mai stiu cate internari a avut si cat a stat la terpaie intensiva, si cati bani am dat. Iar la preluarea bolnavului, se intreaba si daca exista apartinatori, e f. important sa fii in legatura cu medicul chiar din momentul intrarii bolnavului pe targa la UPU. Asa ca mai subtire cu comentariile....  Cert este ca am mers si eu dupa salvare de cateva ori, dar evident ca nu stateam sa comentez cu participantii la trafic prin geamuri, ca numai de aia nu-mi ardea atunci ! :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg