Aici mi-ati atins o coarda sensibila, mai precis niste amintiri. Evident ca am intalnit si eu faza cu urmaritul ambulantei(e interzis prin lege din cate mi-a spus un angajat de la ei), pt. a pacali aglomeratia din trafic.
Dar am avut chiar eu situatia cand a luat-o ambulanta pe mama mea (acum nu mai este printre noi !) si in salvare n-aveam voie sa merg, si mi-au spus sa-i urmaresc dar f. aproape, dar intr-un anume fel, pe care e mai bine sa nu-l spun aici ! Daca ii "pierdeam" mi-au spus unde merg.
Tin sa va spun ca in trafic am intalnit si masina politiei si au fost intelegatori si mi-au facut loc.
Pt colegul care spunea ca "operatia bolnavului nu poate incepe fara rudele lui", deduc ca n-a avut rude internate in spitalele de stat, si NICI NU-I DORESC sa aiba. Din 2007 si pana in 2011 nu mai stiu cate internari a avut si cat a stat la terpaie intensiva, si cati bani am dat. Iar la preluarea bolnavului, se intreaba si daca exista apartinatori, e f. important sa fii in legatura cu medicul chiar din momentul intrarii bolnavului pe targa la UPU. Asa ca mai subtire cu comentariile.... Cert este ca am mers si eu dupa salvare de cateva ori, dar evident ca nu stateam sa comentez cu participantii la trafic prin geamuri, ca numai de aia nu-mi ardea atunci !