Autor Subiect: Pe cine ati mai vazut in trafic?  (Citit de 195720 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Gen: Bărbat
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
Re: Pe cine ati mai vazut in trafic?
« Răspuns #1480 : 10.Sep.2015, 11:47:22 p.m. »
@Bodu23....cam cate NV negre crezi ca sunt prin oras? ...e ca si cum ai spune am vazut o blonda in Bucuresti...se recunoaste cineva?
@miaunica-- Pe bune??!!  Eu zic ca sunt vreo 3-4 New Vitara negre in Bucuresti, ca sa fiu elegant!  Pentru ca proportional vs vanzari nu au cum sa fie mai multe.
Si da, nu mai "taia macaroana", ca nu ajuta! Incercam sa adun posesorii, sa ne mai stim. Dupa aceea ne miram ca nu iese de o adunare cu New Vitara...  sau ca nu scrie lumea mai des, mai mult si mai fara motiv, nu doar cand doare de tehnicalitati. :(
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline danyepz

« Răspuns #1481 : 11.Sep.2015, 01:07:50 a.m. »
@miaunica-- Pe bune??!!  Eu zic ca sunt vreo 3-4 New Vitara negre in Bucuresti, ca sa fiu elegant!  Pentru ca proportional vs vanzari nu au cum sa fie mai multe.
Si da, nu mai "taia macaroana", ca nu ajuta! Incercam sa adun posesorii, sa ne mai stim. Dupa aceea ne miram ca nu iese de o adunare cu New Vitara...  sau ca nu scrie lumea mai des, mai mult si mai fara motiv, nu doar cand doare de tehnicalitati. :(

Ce adunare cu new vitara?
Suntem vreo 5-6 care scriem mai mult,nci macar la intalnirile saptamanale nu prea vine lumea si astfel devin cam lunare,mai zicea cineva ca unde sunt cei cu vitara automate si de ce nu scriu pe site impresii...cred ca am vazut 40 de vitara pana acum si totusi suntem doar atatia...la orice marca se intampla asa poate la anul pe vremea asta sa se Materializeze o intalnire...
Uita-te pe lista cu posesorii de vitara si vezi daca e cineva cu vitara neagra acolo(desi nu cred) dacă nu este nimeni inseamna ca nu stie de noi  :)
Si nu te mai supara asa usor ca a fost doar o gluma nu a dat nimeni cu parul,mai ne destindem si noi cateodata  :prty:
  • Swift 1.2 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1482 : 11.Sep.2015, 06:39:30 a.m. »
O buna abordare în acest sens este instituția flyer-ului SCR. Noi mergeam cu ele în buzunar pe vremuri și le puneam în parbriz sau la chederul soferului. Mulți dintre colegi au fost atrași în forum prin aceasta metoda. Ba chiar ne puneam flyer unii altora pentru ca nu ne cunoșteam mașinile. ..
Dacă va interesează,  am postat eu de curând o macheta de flyer (aici) pe care o puteți multiplica la imprimanta color sau la o tipografie.
După ce flyer-iti Suza, "raportați" aici

Și bineînțeles,  stickerul, acest semn distinctiv al nostru pe care-l purtam cu mândrie pe luneta, ar trebui sa-l procurați de la Admin la una din viitoarele întâlniri.
« Ultima Modificare: 11.Sep.2015, 06:56:21 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline miaunica

« Răspuns #1483 : 11.Sep.2015, 04:22:30 p.m. »
@Bodu 23, nu face pe sensibilul cu mine,ca nu ma impresionezi! S-au mai zburlit si altii la mine ...fara succes! Sunt prea batrana si prea insensibila... Tot ce trebuia sa retii era sa treci un detaliu, cum ar fi un nr de masina, daca tot vrei identificare pe grup!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #1484 : 11.Sep.2015, 07:41:59 p.m. »
Sa ne adunam la meetinguri si o sa fie mai ușor.. Cu stickerele :)

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline aleksanders

« Răspuns #1485 : 11.Sep.2015, 07:48:43 p.m. »
de saptamana asta aproape de ciuperca a mai aparut un vitara turquoise-black ceva MNJ parca :)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #1486 : 11.Sep.2015, 11:08:54 p.m. »
Azi am mers pe sos. Kiseleff (Bucuresti) in spatele unui, apoi putin paralel cu un, S-Cross argintiu branduit TVR (Televiziunea Romana). Este clar cine-i propetarul, iar driverul nu cred sa activeze pe forum. Prin urmare nu astept un raspuns aici de genul "Eu eram!".
Ce vreau sa spun este ca am admirat eleganta masinii, privita din unghiurile oferite. Ma gandesc ca am fost foarte aproape de a fi acum la volanul unui S-Cros in locul actualei Vitara. Au fost mai m7lte considerente sa aleg intre cele doua, iar faptul ca eu nu sunt compatibil vizual cu partea frontala a masinii a contat mult. Pacat, spun eu, de acest minus al ei.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar de "De gustibus non est disputandum"
« Ultima Modificare: 11.Sep.2015, 11:16:12 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline danyepz

« Răspuns #1487 : 12.Sep.2015, 12:16:38 a.m. »
Azi am mers pe sos. Kiseleff (Bucuresti) in spatele unui, apoi putin paralel cu un, S-Cross argintiu branduit TVR (Televiziunea Romana). Este clar cine-i propetarul, iar driverul nu cred sa activeze pe forum. Prin urmare nu astept un raspuns aici de genul "Eu eram!".
Ce vreau sa spun este ca am admirat eleganta masinii, privita din unghiurile oferite. Ma gandesc ca am fost foarte aproape de a fi acum la volanul unui S-Cros in locul actualei Vitara. Au fost mai m7lte considerente sa aleg intre cele doua, iar faptul ca eu nu sunt compatibil vizual cu partea frontala a masinii a contat mult. Pacat, spun eu, de acest minus al ei.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar de "De gustibus non est disputandum"

Si eu cand am decis sa vand swiftul aveam in plan un s cross

Vazusem poze cu vitara si imi placea mai mult, insa nici prin gand nu imi trecea ca ar fi mai ieftin de 19-20.000.
Cand am vazut lista de preturi nu imi venea a crede  si imediat am ramas stabilt pe ea.
Iar diferenta de 1300 de euro intre un s cross start si un vitara cool este una mica mai ales ca o vei amortiza din consumul de benzina mai mic la vitara si din multiplele dotari in plus pe care le are un vitara cool,iar estetic vorbind s cross start are prea mult plaatic negru pe exterior si o face sa para "cheap" la fel si pe interior volanul este tot negru iar gaura lipsa a casetofonului este deprimanta
Felicitari pentru alegere
  • Swift 1.2 2019

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #1488 : 13.Sep.2015, 10:58:59 p.m. »
@danyepz-  o sa incerc sa mai scriu atunci, sa fie candva 5-6-7...  :)  Eu ma bucur ca la 2-3 zile mai vad cate o Vitara, e adevarat  se repeta, dar daca sunt pe traseul meu, e bine.
« Ultima Modificare: 13.Sep.2015, 11:26:38 p.m. de Bodu23 »
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline danyepz

« Răspuns #1489 : 16.Sep.2015, 05:22:47 p.m. »
Pe la 16.30 pe prelungirea ghencea un vitara spirit allgrip cu noile jante de 17
Cineva de pe aici?

[img=http://s21.postimg.cc/hph9mn0v7/DSC_0083.jpg]

Ieri m-am flash-uit cu un vitara pe undeva prin regie,cumva este pe forum?
« Ultima Modificare: 16.Sep.2015, 05:24:28 p.m. de danyepz »
  • Swift 1.2 2019