0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@Bodu23....cam cate NV negre crezi ca sunt prin oras? ...e ca si cum ai spune am vazut o blonda in Bucuresti...se recunoaste cineva?
@miaunica-- Pe bune??!! Eu zic ca sunt vreo 3-4 New Vitara negre in Bucuresti, ca sa fiu elegant! Pentru ca proportional vs vanzari nu au cum sa fie mai multe.Si da, nu mai "taia macaroana", ca nu ajuta! Incercam sa adun posesorii, sa ne mai stim. Dupa aceea ne miram ca nu iese de o adunare cu New Vitara... sau ca nu scrie lumea mai des, mai mult si mai fara motiv, nu doar cand doare de tehnicalitati.
Azi am mers pe sos. Kiseleff (Bucuresti) in spatele unui, apoi putin paralel cu un, S-Cross argintiu branduit TVR (Televiziunea Romana). Este clar cine-i propetarul, iar driverul nu cred sa activeze pe forum. Prin urmare nu astept un raspuns aici de genul "Eu eram!".Ce vreau sa spun este ca am admirat eleganta masinii, privita din unghiurile oferite. Ma gandesc ca am fost foarte aproape de a fi acum la volanul unui S-Cros in locul actualei Vitara. Au fost mai m7lte considerente sa aleg intre cele doua, iar faptul ca eu nu sunt compatibil vizual cu partea frontala a masinii a contat mult. Pacat, spun eu, de acest minus al ei. Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar de "De gustibus non est disputandum"