Autor Subiect: Pe cine ati mai vazut in trafic?  (Citit de 195604 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline skipperandy

Re: Pe cine ati mai vazut in trafic?
« Răspuns #10 : 07.Dec.2008, 10:57:05 p.m. »
salutare colegului cu sx4 negru B-??-PCY care-mi mai e si coleg de cumparaturi la Cora (azi dupa-amiaza!) :good:
Apropo de parcat la Cora-n subteran, e cam mare raza de virare si te strecori cam greu in locuri de parcare stramte, comparativ cu Solenza......dar ne-obisnuim!
SX4 S-Cross 1.4T Passion AllGrip AT -since...NOW!
SX4 1.6GLX 4WD -since 2008
Swift Mk3 1.3 -since 2010

Offline shmocs

« Răspuns #11 : 09.Dec.2008, 12:57:02 p.m. »
...
Si inca o chestie simpatica, sunt convins ca nu sunt primul care remarca dar poate primul care pune problema in felul asta  :good::

Problema a mai pus-o leutz pe undeva, dar nu prea e corecta. Bucata aia de langa I care aduce a un 1 este si la celelalte litere, intre ele... e o chestie de legatura intre litere
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Argintiu.

Offline Leutz

« Răspuns #12 : 09.Dec.2008, 05:43:56 p.m. »
Ia uite bre ... iar va luati de mine. N-am postat nimic. Jur pe sfantele cruci, manca-tzi-ash  :popa:
Ia vezi pe cine-ai botezat. Eu unul l-am botezat pe Sony (a.k.a "Shrek II") acum cateva zile.
Si fiindca veni vorba de botezuri, adica momentele alea in care se bea si cu alcool, ce-ar fi sa iesim si noi candva
- la o bere fara ... masini  :D sau
- la o bere cu    ... sofer de schimb.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 10.Dec.2008, 12:52:26 p.m. »
Pai domnu' @leutz...vezi la sectiunea de intalniri...noi ne dorim cat mai multe.

P.S. S-a vb la iesirea de weekendu' ce a trecut de vinu' ala fiert a lu' @pexic...te bagi? :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #14 : 12.Dec.2008, 01:47:54 p.m. »
L-am vazut azi pe @03EMH parcat in jur de ora 12 prin Aviatiei in fata cladirii Oracle :D Eu tocmai fugeam sa-l duc la spalatorie pe Yoshi, cand am dat cu ochii de suza lui (nu mai e ca sambata, i-a facut baie! :P)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Leutz

« Răspuns #15 : 16.Dec.2008, 10:49:14 p.m. »
Supertare  :D in seara asta pe calea Victoriei.
Abia intrasem pe calea Vict, din piata Vict. ... cand in drepta vad cu coada ochiului un Sx4  :prty: varianta City (nr. de Constanta). La volan o tipa blonduta, draguta; vorbea la tel. Dupa ce am mers un timp geam langa geam ... tipa ma vede holbandu-ma ... si brusc se lumineaza la fata uitandu-se la masina mea si din gesturi inteleg ca-i povestea interlocutorului despre intalnirea cu celalalt SX4 (n.r. - eu). Dupa ce am mai mers un timp in paralel, ma hotarasc sa o calc barbateste ... si o las in ceata.

Fericit de realizare  >:) incetinesc la loc si instantaneu imi arunc ochii instinctiv in stanga si ... halucinat, observ un SX4 sunlight cooper langa geamul meu, pe banda alaturata. Numar rosu de IF; inauntru o tanara zgubilitica la volan si (probabil) mama ei in dreapta. Mama ma vede holbandu-ma, se lumineaza la fata si o anunta pe soferita de eveniment. Tipa (cel mai probabil Khaos  :-> - salutari din nou don'soara !!) ma saluta cu avariile (si eu la fel) ... si barbateste o calca printre masini si ma lasa in ceata, inca halucinat de strania (dubla) intalnire.

Dupa asta, ajung in sfarsit la Unirii unde ma astepta nerabdatoare sotia sa mergem la o carciuma,  ;) nestiind intre timp eu ma vazusem deja cu 2 (doua) dragute domnisoare.

Kanietz film !!
« Ultima Modificare: 16.Dec.2008, 10:51:11 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 16.Dec.2008, 11:01:15 p.m. »
Sunt din ce in ce mai multe SUZE pe "piata".
@Leutz...iti trea un pasager in dreapta pentru a inregistra "patania" :)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #17 : 17.Dec.2008, 09:27:57 a.m. »
Salutari Leutz!! Da, eu eram B-) (cu mama, intr-adevar, esti foarte perspicace) ! Eu ti-am recunoscut masinuta inca din spate, de cand am vazut numerele. Eram sigura ca e cineva din club, dar nu puteam baga mana in foc cine exact (desi aveam o banuiala... :->). Dupa ce te-am vazut la volan, am fost sigura, si am zis sa te salut :)

Tin sa mentionez ca aseara am mai vazut si eu inca 2 SXuri, in afara de cel al lui Leutz, unul rosu, cu numere rosii, si unul argintiu, dar pe care nu l-am recunoscut. Fratilor, tre sa punem o data stickerele alea!!! :x
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #18 : 17.Dec.2008, 04:05:01 p.m. »
La mine la munca (zona colentina, santier Rose Garden ) este parcat un sx4 negru - str. Oradea. Este pe site?. O sa revin si cu numarul de inmatriculare.
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline skipperandy

« Răspuns #19 : 17.Dec.2008, 07:08:27 p.m. »
unul rosu, cu numere rosii,

prezent seniora! Am vazut aseara si eu un sx4 copper da' sunlight, ma rog, cum ii zice culorii lui Yoshi, pe la intersectia de la Berzei! si vazand ca are jenti de tabla, am zis.....mai,mai, n-o fi...?
Dar! am mai vazut destul de multe sx4-uri prin oras (unul chiar azi pe la 4-argintiu- la intersectia Delavrancea cu sos. Pipera) si le-am mai salutat, da' au fost oamenii undeva intre nedumeriti si deranjati.....asa ca mi-e cam jena sa mai fac asta, sa nu zica ca-s cam nebun!!!!
Daca exista ceva stickere cu sx4club, de unde se pot lua?
Destul de multe doamne cu sx4. si dragute pe deasupra. Bravo! Asa ramane in coada de peste: dupa ce te uiti? dupa masina sau dupa tipa? Tipa? ce tipa? ma uitam dupa sx4-ul ala? era o tipa la volan? n-am observat...... :D
SX4 S-Cross 1.4T Passion AllGrip AT -since...NOW!
SX4 1.6GLX 4WD -since 2008
Swift Mk3 1.3 -since 2010