Autor Subiect: Nebunia - Sosele spectaculoase  (Citit de 51839 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
Re: Nebunia - Sosele spectaculoase
« Răspuns #160 : 03.Iun.2011, 11:59:33 p.m. »
8. si Romania

cate 75 de euro de tara, super oferta :))

Offline AndreeaT

« Răspuns #161 : 06.Iun.2011, 09:29:10 a.m. »
@woe, ne insotesti cu Vitara?
La mine a avut loc o schimbare de planuri, ne-am gandit...daca tot e nebunie, sa fie nebunie pana la capat, venim cu Swift`ul !! :yeah:

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #162 : 06.Iun.2011, 11:47:33 a.m. »
Firesc ca viu. Cu Vitara, ca altul n-am. Nu m-am decis inca daca merg impreuna cu voi incolo, as merge si la dus tot prin Serbia/Croatia/Slovenia.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #163 : 06.Iun.2011, 12:24:37 p.m. »

Day 1   09.06-10.06.2011      

Intalnire BUCURESTI   OMV Iuliu Maniu   21:30   Poposim 30 min
Spre Rm. Valcea   Rm. Valcea   22:00   
Pipi Break   Rm. Valcea   0:10   Pipi 10 min
Spre Sebes   Sebes   2:50   Pauza mare (20 min)
Spre Lugoj   Lugoj   5:40   Pipi 10 min
Spre Szeged   Szeged   9:00   Pauza mare (20 min)
Spre Budapesta   Budapesta   11:20   Pipi 10 min
   (undeva la iesirea din budapesta)      
Spre Wien   Wien   13:40   Pauza mare (20 min)
Spre Linz   Linz   16:10   Pipi 10 min
Spre cazare   Herrengasse   19:20   DESTINATIA FINALA

Ceva nu e in regula mai sus.  :-? Daca mergeti prin Sebes nu mai ajungeti in Lugoj. E mai lung pe acolo. Iesiti direct pe la Arad, Nadlag.

Ca o parere personala eu in tara as opta pentru varianta prin Craiova, DT Severin, Timisoara, Cenad. Cred ca e cam cu 20 km mai lunga dar sunt mult mai putine tiruri, drumul e in mare parte foarte bun, are mai putine portiuni unde depasirile sunt anevoioase gen Valea Oltului sau portiunea Deva - Arad, exista centura la Pitesti, Craiova, Lugoj si partial la Slatina si DT Severin.

Vad ca mai exista locuri libere la pensiunea de pe Herrengasse. Ma cam bate gandul sa ajung si eu acolo vineri seara sa bem o bere impreuna. :)  Da ma gandesc si la voi, dupa atata amar de drum, ca eu sunt sigur ca nu ajungeti la ora din desfasurator, 19.20, oare va mai arde de bere.   :)

Offline AndreeaT

« Răspuns #164 : 06.Iun.2011, 12:39:15 p.m. »
as merge si la dus tot prin Serbia/Croatia/Slovenia.
Singur?

Drum ala ( N )  Arad- Sibiu- Pitesti era ptr intors,dar iese din calcul acela si intra Belgrad, daca binevoieste Cristi poate actualizeaza dunga  :D

O bere tot bem ,ca sa dormim mai bine...insa cu ora intradevar, este un mister :-?  Cred ca putem vedea in ziua respectiva!
« Ultima Modificare: 06.Iun.2011, 12:41:23 p.m. de AndreeaT »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #165 : 06.Iun.2011, 02:24:58 p.m. »
Se pare ca vremea nu prea tine cu excursia. Prognoza aici.

Dar vorba englezului, nu exista vreme urata, doar haine nepotrivite.  :)  Asa ca impachetati si ceva haine mai groase.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #166 : 06.Iun.2011, 03:18:05 p.m. »
Mda...acum cateva postari te intrebam @woe cum ar fi daca am aborda varianta de intors si pentru dus...intre timp am abandonat ideea.
@rexkroki pai traseul este cam asa:

Ideea e ca e un traseu "personalizat", dar care evident ca nu este lipsit de portiuni de drum mai anevoios ori de drum cu probleme (in bucata Ilia - Faget is niste portiuni de drum ceva mai rele). Pe acest traseu merg de ceva timp. Ce-i drept este destul de lung, dar este traseul pe care eu il parcurg de atatia ani.

@rex a fost vreo excursie SCR fara ploaie? :D Noi sa fim sanatosi. Eu zic ca vom reusi sa ajungem in jurul orei 20:00, iar eu as fi mai mult decat incantat sa o facem. Btw...pentru prima seara nu tre sa iti rezervi camera pentru ca @krantz a renuntat la "nebunie" si exista camera ei. Ce zici?

@AndreeaT nota 10! B-)

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #167 : 06.Iun.2011, 04:15:21 p.m. »
Intre Ilia si Faget nu mai e chiar asa de rau, am fost joia trecuta pe acolo si e acceptabil.  Vezi ca acum autostrada e pana la Mako. Dupa ce treci de vama de la Cenad, in sensul giratoriu unde inainte faceai stanga spre Szeged acum faci dreapta spre Mako. Inca nu exista centura pe partea de vest a Mako spre autostrada dar o iei prin oras. Nu e asa de mare ca Szeged. Cu bucata asta de autostrada pana la Mako economia de timp e undeva in jur de 20 - 30 de minute fata de vechiul drum prin Szeged.   :)

Imi pare rau ca a renuntat @krantz la excursie. Vorbesc diseara cu copilotul si revin cu informatii. Sunt doua locuri in camera lui @krantz?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #168 : 06.Iun.2011, 10:16:34 p.m. »
In urma consiliului de familie am stabilit sa ne cazam in seara de 10.06.2011 la aceiasi pensiune cu voi, asta daca camera lui @krantz mai e lbera si daca are doa locuri.  >:D<

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #169 : 06.Iun.2011, 10:30:14 p.m. »
Este, este! Ati luat o decizie inteleapta  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!