Autor Subiect: Nebunia - Sosele spectaculoase  (Citit de 51842 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Nebunia - Sosele spectaculoase
« Răspuns #140 : 30.Mai.2011, 06:00:17 p.m. »
Parca erau altele datele calendaristice in varianta precedenta, propusa de Bilciu. Cu varianta asta nu prea ma intersectez.  :(   Ramane de vazut.  :-?

PS. se pare ca varianta a ramas cea veche dar s-a incurcat @cristyyy2003 la zile. Daca se pleaca in 9 seara inseamna ca in 10 sunteti pe drum si prima zi in Elvetia e pe 11 nu pe 10, adica sambata nu vineri. Asa putem sa fim prezenti si noi.  :)
« Ultima Modificare: 30.Mai.2011, 06:05:50 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline bilciu

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #141 : 30.Mai.2011, 06:31:04 p.m. »
Cred ca s-a incurcat Cristi la date.

Pana acum discutia era asa:
joi, 9 iunie - plecare din buc ora 22:00
vineri, 10 iunie - deplasare inspre innsbruck
sambata, 11 iunie - prima zi de nebunie pe sosele.. include spre final san bernadino pass
duminica, 12 iunie - stelvio & altele
luni, 13 iunie - grossglockner si directia timisoara
marti, 14 iunie - inspre casa pe transfagarasan

In alta ordine de idei mi-am propus sa plec de Joi dimineata deoarece ruta bucuresti - innsbruck cu plecare noaptea va fi prea grea pt mine dupa o zi de servici. Drept urmare ne vom intalni in dimineata zilei de vineri, probabil pe autostrada pe langa Viena.
鈴木 - ウェイの生活

ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro www.suzuki-autonet.ro

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #142 : 30.Mai.2011, 09:16:24 p.m. »
Corect. Am gresit...mea culpa  :->
Drumul catre TM sa il faceti prin Pitesti > Craiova > Severin, aproximativ la fel de bun, dar mai sinuos, ocoliti muntii si Valea Oltului.
Da, este alternativa pentru Timisoara. Eu am facut si si (cunosc ambele variante). Trebuie sa recunosc ca nu ma intereseaza numarul de km (oricum pe varianta Craiova - Severin, e o idee mai lung) ci timpul in care parcurg acest traseu. Nu ascund faptul ca sunt familiarizat cu varianta propusa de mine (e varianta pe care o aleg atunci cand ies din tara)
Totusi trebuie sa discut cu cei care pleaca impreuna cu mine din Bucuresti.
Sincer, daca ar fi sa o iau pe Craiova, nici macar nu as mai ajunge la Timisoara. De ce? Pentru ca am traseu pe autostrada mai repede (Drobeta Tr. Severin - Belgrad aproape 4h vs Drobeta Tr. Severin - Szeged 4h45min) si as ajunge si mai repede la Innsbruck pentru ca din Belgrad merg 99% din traseu numai pe autostrazi.

La intoarcerea din AT mi se pare fain si scurt si interesant de venit pe Udine > Trieste > Rijeka > Zagreb > Belgrad > Severin. Daca s-ar putea, eu m-as abandona vreo doua zile si pe coasta dalmata, daca tot am mers pana acolo, da vedem.

Interesanta propunerea ta (mai putin Rijeka care mi se pare putin peste mana, in afara traseul - dar daca vrei sa ramai acolo e pacat sa nu o faci...e la o aruncatura de bat) numai ca e frezabila daca vrem sa "ratam" Transfagarasanul de la intoarcere si sa-l inlocuim cu o zi in capitala Serbiei, Belgrad  B-).
Daca alegem asa, propun ca traseu de intoarcere Grossglockner - Zagreb - Belgrad (9h) si 98% din traseu este pe autostrada, cu o noapte'n Belgrad.
Ne cazam in Belgrad, ne dezmeticim si iesim sa cinam in oras (optional). A doua zi ne trezim dis de dimineata, luam micul dejun si nu plecam din Belgrad pana nu luam cu noi o bucatica din istoria Serbiei, Kalemegdan - mai multe pe Wikipedia.

Hmm...deja suna intersant, mai ales ca TA il mai putem face si alta data  B-)

Din Belgrad avem de mers 8h pana-n Bucuresti. Asta inseamna ca daca plecam la 14:00 din Belgrad (zic ca sunt  suficiente 4h pentru o scurta vizita cu un singur obiectiv, Kalemegda) ajungem victoriosi in Bucuresti undeva la ora 22h.

P.S. Ce-mi place cand discutam despre :D Asa am ajuns sa vizitam si mai multe "pase" si uite ca se naste un traseu de comeback foarte interesant. Ma bucur ca n-am rezervat inca cazarea din TM  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #143 : 30.Mai.2011, 09:53:38 p.m. »
Dac-ai omis o data, vezi c-a ramas traseul c-o zi in minus. Poate gasesti rezervari cu anulare gratuita, daca mai faci :)

Parerea mea e ca e mai scurt si fara blocaje prin Craiova, e treaba voastra pe unde mergeti, sa nu va astept mult dimineata prin TM/Cenad.

Am zis sa mergem mai mult prin Croatia pana la Rijeka ca sa transbordam Slovenia pe drum national (30 de km, parca) pana in Trieste. Ca altfel mai costa rovigneta slovena 15 europeni pt. parcurgere cam 100 de km, cred. Nu stiu cat costa Zagreb > Rijeka. Am inteles ca noaptea e nasol cu benzinariile sarbo-croate, ca-s cam inchise.

Propun sa facem un send de PM la Cristi cu nr. telefoane participanti, ca sa stim unii de altii, si Cristi sa le FW la tonti cand se aduna. Eu il trimit pe al meu acum.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #144 : 30.Mai.2011, 10:32:51 p.m. »
Nu ne astepti ;)
In alta ordine de idei zici ca e aiurea sa tranzitam bucata aia din Serbia noaptea (la dus)? Dar daca alegem sa ne cazam o noapte in Belgrad, la intoarcere e ok dupa daca plecam la 14:00?

Nu stiu care e problema cu cazarile  :dknw: Greseala am facut-o cand am scris pe forum intinerariu, rezervarile au fost facute exact cum am scris pe forum!

Hotel    Gasthaus Hofer
Check in    Friday, June 10, 2011, check-in 14:00 – 20:00
Check out    Saturday, June 11, 2011, check-out 07:30 – 11:00

Hotel    Hotel Rezia
Check in    Saturday, June 11, 2011, check-in 13:00 – 22:30
Check out    Sunday, June 12, 2011, check-out 07:00 – 10:30

Hotel    Hotel Der Schmittenhof
Check-in    12 iunie 2011, check-in 15:00 – 22:00
Check-out    13 iunie 2011, check-out 07:00 – 10:00

13-14.06.2011 vom rezerva ori la TM (daca facem Transfagarasan) ori in Belgrad daca facem Belgrad.

L.E. Cam astea ar fi posibilitatile pentru Belgrad.
« Ultima Modificare: 30.Mai.2011, 10:35:10 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica

Offline AndreeaT

« Ultima Modificare: 30.Mai.2011, 11:21:28 p.m. de AndreeaT »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #146 : 30.Mai.2011, 11:06:03 p.m. »
Si noi, si noi! @bilciu&@vitaminaC?  :-?
  • #romaniaelectrica

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #147 : 31.Mai.2011, 12:03:23 p.m. »
In alta ordine de idei zici ca e aiurea sa tranzitam bucata aia din Serbia noaptea (la dus)? Dar daca alegem sa ne cazam o noapte in Belgrad, la intoarcere e ok dupa daca plecam la 14:00?

Nu stiu care e problema cu cazarile.

Nu pot garanta benzinariile, am citit pe la altii cum c-ar cam fi inchise noaptea, inclusiv pe autostrada, inclusiv in Croatia. Dar distantele dintre Belgrad si Zagreb, unde banui ca exista benzinarii deschise noaptea, nu par asa mari incat sa necesite alimentari suplimentare. Deci, eu m-as baga si noaptea.

De cazari ziceam ca trebuie comprimati km traseului muntos in mai putine zile, ceea ce nu-i usor, mai ales ca-s mai mult serpentine.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #148 : 31.Mai.2011, 12:06:45 p.m. »
Am vorbit si cu @bilciu si sunt ok si ei pentru Belgrad. Pana acu' 3 camere duble 13-14.06.2011 in Belgrad. @woe vii si tu cu noi?

Ca propuneri, am gasit ceva decent din punct de vedere al hotelului, dar nu foarte ieftin. Ar mai fi acest hotel, cu 3E mai ieftin dar nu are nota mare pe booking (desi ca amplasament pare mult mai ok, mai ales pentru prima seara cand putem iesi la o plimbarica prin centrul orasului w/o car)

Cat despre traseul propus de mine zic ca este frezabil. In prima zi, intr-adevar is mai multi, dar in functie de situatie il putem restrange. Deja din a doua zi e chiar ok si zic ca nu are rost sa "bagam" mai multi km pentru ca urmeaza o zi cu peste 1000km (chiar daca sunt pe autostrada).
  • #romaniaelectrica

Offline AndreeaT

« Răspuns #149 : 31.Mai.2011, 12:39:18 p.m. »
Cel cu amplasamentul! Cat de rau poate sa fie daca zici ca n-are nota mare?
Eu nu luam note mici la matematica`n liceu? dar nu eram eu de vina!!! :-))