M-am tot uitat pe net sa vad relatari de calatorie, filmulete, harti si orice material ne-ar putea ajuta in planificarea excursiei. Adevarul e ca zona e atat de vasta si ofera atat de mult incat nu cred ca ne-ar ajunge doua saptamani sa bifam cele mai interesante locuri accesibile off-road.
Dar pentru ca timpul nostru e limitat, cel putin in cazul meu se rezuma la trei zile si jumatate cu tot cu drumul dus-intors, m-am oprit la doua obiective principale pe care as vrea sa le ating in aceasta excursie, de la nord spre sud: Col de Someiller si Col de Parpaillon. Primul se afla in apropierea localitatii Bardonecchia (IT) iar al doilea in apropiere de Barccelonette (FR). Daca timpul mi-ar permite as continua spre sud pentru a merge pe Via del Sale (Ligurische Grenzkammstraße (LGKS) pe germana) in apropiere de Tende (FR).
Cele de mai sus sunt doar o propunere. Cum vin singur, sunt flexibil.
In functie de planificarea ta (singur/in doi, data de ajuns in zona, punct de intalnire, cazare la hotel/pensiune/camping/dormit in/pe masina, obiective de atins, timp disponibil etc) putem stabili un program de comun acord.
Bineinteles ca sunt binevenite orice recomandari de la colegi de forum ce au fost in zona pe trasee off-road sau care doresc sa se alature acestei excursii.
]