Autor Subiect: Nebunia - Sosele spectaculoase  (Citit de 51826 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Nebunia - Sosele spectaculoase
« Răspuns #120 : 15.Apr.2011, 11:28:37 p.m. »
Sper sa va placa..... ca de frica sa nu ramanem fara, am rezervat si aici. Dupa ce gasesc si in RO promit ca ma apuc de time sheet :)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline krantz

« Răspuns #121 : 16.Apr.2011, 12:25:50 a.m. »
Perfect!
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline AndreeaT

« Răspuns #122 : 18.Apr.2011, 11:01:25 a.m. »
Schmittenhof este un hotel de 4 stele administrat de o familie, la poalele muntelui Schmittenhöhe în Zell am See.  suna bine si arata bine!  :good:

Offline bilciu

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
« Răspuns #123 : 21.Apr.2011, 12:05:28 p.m. »
Acum ca stim traseul am zis ca e interesant sa stim si:

Tara                                                  Romania (RO)   Ungaria (H)   Austria (A)   Germania (D)   Elvetia (CH)   Italia (I)
Limita de viteza pe autostrada             130 km/h         130 km/h       130 km/h     130 km/h         120 km/h       130 km/h
Limita de viteza pe drum national          90 km/h           90 km/h       100 km/h     100 km/h         80 km/h         90 km/h
Limita de viteza in localitate                  50 km/h           50 km/h        50 km/h       50 km/h          50 km/h         50 km/h
Alcoolemia admisa (/1000)                         0                     0                    0,5                0,5              0,5                 0,5

Taxe de drum:
RO- Vigneta valabila o saptamana ~ 3 EURO
H - Vigneta valabila 4 zile (in perioada mai pana in septembrie) - 1530 HUF ~ 6 EURO
A - Vigneta valabila 10 zile(asta e minim) ~ 8 EURO
A - Taxa de autostrada pe Innsbruck - Brenner pass ~ 8 EURO
A - Taxa de intrare pe Grossglockner High Alpine Road ~ 29 EURO
CH - Taxa tunel San Bernadino (directia CH>I) ~ 31 EURO
I - Taxa tunel San Bernadino (directia I>CH) ~ 18 EURO

Orar Grossglockner High Alpine Road (in perioada Mai-15 Iunie): 6am-8pm. Ultima intrare se poate face cu 45 de minute inainte de ora inchiderii.

Mail multe informatii despre tarile in care vom merge din punct de vedere al sofatului puteti citi aici.
鈴木 - ウェイの生活

ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro www.suzuki-autonet.ro

Offline bilciu

• Full Member
« Răspuns #124 : 09.Mai.2011, 11:41:47 a.m. »
Ce liniste pe aici. N-ai zice ca mai avem o luna si plecam. :)
鈴木 - ウェイの生活

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #125 : 10.Mai.2011, 01:13:54 p.m. »
De frica tacem. Frica pazeste bostanaria.

V-ati luat gps, papica, placute de frana, camere foto?

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #126 : 11.Mai.2011, 08:02:09 a.m. »
GPS am, camera foto cred ca supravietuieste pana atunci :P, placute de frana da. In plus am bagat zilele astea si un mic antrenament  B-) Montreal - Boston - Montreal 1100km (one day trip), PEI - Montreal 1100km (one day trip).  Sper sa fiu in forma :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline AndreeaT

« Răspuns #127 : 11.Mai.2011, 02:58:42 p.m. »
Ce mai antrenament...ai fost pana la piata?  :P
Avem de toate, examene sper sa n-am!! si daca am....sa le pot amana  :D
 Pana la urma suntem 4 masini din B?

Offline cezarm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #128 : 11.Mai.2011, 08:06:20 p.m. »
Extraordinar  circuitul pe care l-ati ales dar poate ar fi bine sa-l spatiati pe o perioada mai multe zile. Este putin cam in fuga. 400 – 500 km pe trasee montane intr-o zi cred ca-i cam mult. Mai ales ca nu trebuie doar sa le bifati ca le-ati facut ci trebuie sa si admirati ceva. Daca tot ajungeti in zona Stelvio ar fi bine sa nu ratati Pasul Gavia (2621 m). Anul trecut la inceputul lui iunie am avut prima  tentativa de a urca pe Stelvio dar, dupa ce m-au lasat sa merg pe SS 38 vreo 70 km fara sa anunte nimic, abia cu cca 15 km inainte de portiunea alpina a aparut primul anunt ca traseul este inchis. Nu am crezut pana nu am ajuns pana la bariera care obstructiona accesul. Eram contrariat de faptul ca pe webcam-uri vedeam masini, e adevarat zapada cat casa, dar drumul degajat. Abia ulterior am aflat ca era deschis doar dinspre Elvetia.
In august, pe 17, am facut o noua tentativa, de data asta reusita (fote 1-9). La retragere spre locul unde eram cazat (undeva pe langa Lago D’Idro), am optat pentru un alt drum montan despre care initial nu stiam nimic, doar ca este deschis doar vara. Am urcat, am tot urcat si cand am ajuns in varf am deshis GPS-ul si am vazut ca eram la peste 2600 m. Abia acolo am vazut ca eram in pasul Gavia, al doilea ca altitudine dupa Stelvio, in Alpii Italieni (foto 11-16). O pozitie f buna mi s-a parut ca ar avea localitatea Bormio, un oras turistic aflat la cca. 1 ora de varful din Stelvio si cam tot la atata de cel din Gavia.
A! Inca un lucru. Ar fi bine sa aveti si ceva noroc pentru ca, de exemplu, in 45 de minute s-a lasat o ceata in Stelvio in varf de abia vedeam botul masinii. Pe de alta parte, tragand cu ochiul la forumul celor de la WV, am aflat ca pe 5 august (cu 2 saptamani inaintea ascensiunii mele) Stelvio fusese inchis datorita zapezii (ultima poza).

« Ultima Modificare: 16.Mai.2011, 11:33:27 a.m. de Andrei Suzuki »
Subaru Outback 2007

Offline bilciu

• Full Member
« Răspuns #129 : 12.Mai.2011, 09:43:57 a.m. »
@woe: gps check, placute check, camera foto check.

daca are cineva un gopro si il poate imprumuta o saptamana il rog sa imi dea un pm.(binenteles nu gratis)

@cezarm: dupa cum zici tu cu ninsoarea aia in august poti avea ghinionul asta oricand. Dar din cate vad singura cale spre dinspre Elvetia este pe .
鈴木 - ウェイの生活