Pai .. hai sa va spun ce am sesizat eu (si da, se pot compara destul de bine pt. ca in afara de lipsa de 4*4 la Fusion ... sunt destul de apropiate ca si segment):
- SX4 pare mai inalta, desi garda la sol este tot de 19 mm (chiar si fara barile de pe haion - pe SX4 am - SX4-le parea mai inalta)
- este mai lucrat la exterior SX4-ule, insa in interior tot plasticuri ieftine pare sa aiba (ma rog, e chestie de gust)
- tetierele din SX4 chiar sunt utile (la Fusion ma enerva ca le am doar de ... decor)
- imi aduc aminte cu nostalgie de portbagajul de la Fusion (ma descurc si cu acesta .. dar ...)
- volanul de la Fusion imi permitea sa conduc mult mai comod (ma doare palma de la volanul de plastic al SX4-ului)
- directia si schimbatorul se comporta relativ identic la ambele modele (se pot manevra usor si precis)
- imi este dor de degrivarea parbrizului de la Fusion
- ma incanta scaunul incalzit de la SX4
- cu toate ca am 8 boxe si MP3 player pe SX4 .. calitatea sunetului lasa muuuult de dorit (la Fusion era ca la .. discoteca )
- tractiunea integrala la SX4 m-a scos din ce putin 2 situatii ... alunecoase
- comanda de pe volan neiluminata la ambele modele .. este naspa
- la Fusion butoanele de la geamuri erau iluminate; la SX4 nici macar la reglarea farurilor nu am asa ceva
- sunt foarte ok rotile de 16" de la SX4 (cu jenti de aluminiu)
- scaunele de la SX4 sunt mai comode
Cam astea ar fi constatarile mele dupa 3 luni de utilizare SX4, cu observatia ca nu regret alegerea.
L.E. aaaaa .. si inca ceva: MA DISPERA claxonul de SX4 !!!!