Autor Subiect: Inchidere automata usi la plecare de pe loc?  (Citit de 7467 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
Inchidere automata usi la plecare de pe loc?
« : 05.Oct.2010, 09:00:35 p.m. »
Stie cineva daca GV are aceasta optiune - inchiderea si deschiderea automata a usilor fara interventia soferului? Dat fiind ca are martor de centura care tipa sa ti-o pui dupa ce atingi 15 km/h, ma gandesc ca asta ar fi fost usor de implementat. In cartea de utilizare n-am gasit nimic relevant.

Am un copilas si stau tot timpul cu grija ca n-am apasat pe butonul de pe portiera care armeaza incuierea tuturor usilor.

Offline hugbear

Re: Inchidere automata usi la plecare de pe loc?
« Răspuns #1 : 06.Oct.2010, 04:27:06 p.m. »
Daca tii copilul in spate, portiera ar trebui sa aibe blocare impotriva deschiderii din interior (se deschide doar din exterior, de catre parinte). Comutatorul ar trebui sa fie localizat pe "cantul" portierei.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 06.Oct.2010, 10:51:01 p.m. »
Aia am gasit-o si activat-o+dezactivat-o, deoarece mamuca vrea independenta si se muta de pe o parte pe alta a banchetei precum necazul si mare ciorovaiala estem. Iar copil tot insecurizat daca cap prost uitat inchidere activat.
Eminescu epatat.

Offline hugbear

« Răspuns #3 : 06.Oct.2010, 11:30:52 p.m. »
Din pacate, GV nu are functia asta intern si nici alarmele OEM Suzuki nu o au. Iti ramane o singura solutie: http://newgrandvitara.net/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=5638#forumpost5638 (+ added bonus o alarma :)).

L.E. Vezi poate exista totusi o setare a alarmei astfel incat sa-ti blocheze/deblocheze usile la armare/dezarmare (ar fi mai comod asa).
« Ultima Modificare: 06.Oct.2010, 11:33:08 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon