Autor Subiect: De unde sa iau accesorii pentru suzuki ignis?  (Citit de 138582 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Batranul

Re: De unde sa iau accesorii pentru suzuki ignis?
« Răspuns #70 : 02.Sep.2010, 12:00:30 p.m. »
in prima imagine nu-mi dua seama despre ce e vorba

in principiu, daca ti se pune pata pe ele si iti permiti, o sa dai banii pe ele; eu in principiu nu as da 118E+TVA pe doua chestii fara rol functional. eu cu 530 ron am achizitionat si schimbat 2 capete bara, 2 flanse cu rulment telescoape fata si 2bucse bara stabilizatoare. fiecare face cum crede, insa mie mi se par o idee cam scumpe.

in ceea ce priveste "adusul" la nivel al bordului... daca reusesti te felicit. oricum imbinarile plasticelor nu-s punctul forte la ignis, insa pentru mine nu a fost un criteriu neaparat.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Vlad-ignis

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #71 : 02.Sep.2010, 12:42:36 p.m. »
merci de raspuns. Si mie mi se par scumpe. Era asa ... "un vis frumos", pentru ca ma astept sa mai dau intre 300 si 500 lei ca sa rezolv o problema cu abs-ul: s-a spart inelul acela pe care il citeste senzorul si am inteles ca s-ar putea sa nu mi-l vanda nimeni ca piesa separata.
Suzuki Ignis 1.3l + Toyota Hilux 3l

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #72 : 02.Sep.2010, 01:56:14 p.m. »
Cam care ar fi legatura cu declansarea accidentala? Airbagurile se declanseaza in corelare cu o decelerare puternica  :inteligent:

Gresit. Exista niste senzori de detonatie care trimit semnalul la unitatea SRS care declanseaza airbagul.Atunci cand impactul deformeaza tabla si se ajunge la limita de demarcatie a senzorului atunci declanseaza. Fierul (bullbar-ul) sfarteca plasticul(bara) facandu-si loc mai repede printre ansamble ajungand la senzor. Daca nu exista fier in fata atunci riscul ca airbag-ul sa sara e mai mic. Un airbag sarit la un soc cauzat din greseala de bullbar intr-un impact minor poate avea riscuri mari pentru sofer. Mai pe scurt iti poate rupe gatul din cauza socului.Tocmai de aia e indicat sa stam cat mai departe de airbag-uri posibil. Eu sincer va sfatuiesc sa nu va puneti bull-bar-uri..Acum fiecare face cum considera.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #73 : 18.Sep.2010, 07:23:46 p.m. »
Salut pe toata lumea.
 Ma gandesc sa pun totusi niste bandouri de colt, eventual doar pentru spate. Deja incep sa se adune urmele "indemanarii" soferilor din parcari. Cate ceva din experienta celor care au facut deja acest lucru, si le-au montat, de ce anume trebuie sa tin cont cand le lipesc (pe bara din plastic) eventual de unde se pot cumpara "pe vazute", nu prin colet trimis.
Am gasit ceva imagini, chiar si de la alte marci auto deci nu ar fi problema dimensiunilor. Cred ca 30-35 cm lungime si cam 3-4 cm latime s-ar potrivi.

Uploaded with ImageShack.us
Ignis 1.3 GLX+

Offline suzzy

« Răspuns #74 : 18.Sep.2010, 07:37:45 p.m. »
Eu sunt de parere ca airbag-urile se declanseaza la o decelerare puternica,  nu din cauza unui senzor care este declansat mecanic de impact ;)
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline Batranul

« Răspuns #75 : 18.Sep.2010, 09:03:26 p.m. »
@cribo25 -  poti incerca si cu universale, insa se gasesc si dedicate

lucrurile de care ar trebui sa tii cont: sa fie peste 25 grade temp mediului ambient cand faci treaba, bara sa fie curata se degresata (bandourile alea se prind cu banda adeziva)
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline cribo25

• Hero Member
« Răspuns #76 : 20.Sep.2010, 09:24:42 p.m. »
^ Multumesc pentru precizari, urmeaza sa dau o raita sa gasesc ceva potrivit. Daca nu astept primavara si  ma uit mai rar la bara din spate.  >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline cobra20

« Răspuns #77 : 20.Sep.2010, 09:41:40 p.m. »
nu vreau sa te descurajez, nu e vorba de asta, dar si cu bandouri mai exista cazuri cand tot primesti niste "bonusuri" din astea, martor real: portierele mele, se vad niste urme usor vizibile din aceasta cauza. Bandourile le diminueaza dar nu te scapa de ele, mai ales daca te loveste cu usa din spate.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline cribo25

• Hero Member
« Răspuns #78 : 22.Sep.2010, 10:42:03 a.m. »
@cobra20 - ai dreptate  tine insa si de putin noroc la numarul  de "bonusuri" primite. Ma uit si acum cu invidie la batrana carapace, Felicia cu bara ei de protectie excelent gandita.
Dupa 13 ani de utilizare uite cat de bine poate sa arate, micile zgarieturi nici nu se observa, a incasat si doua lovituri usoare, nici macar nu s-a deformat, a preluat elastic socurile. Plus ca fiind neagra nu se vad usor oricat te uiti de atent.
Despre bandouri laterale, ai dreptate  oricum nu prea esti protejat la loviri cu usa din spate. Unica solutie este sa parchezi undeva mai retras sau doar lateral de-a lungul bordurii.
Ignis 1.3 GLX+

Offline danker

« Răspuns #79 : 07.Oct.2010, 09:54:56 p.m. »

.... Unica solutie este sa parchezi undeva mai retras......

- Exista locuri din astea in Bucuresti ?  :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !