Autor Subiect: De unde sa iau accesorii pentru suzuki ignis?  (Citit de 138581 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: De unde sa iau accesorii pentru suzuki ignis?
« Răspuns #60 : 24.Mar.2009, 12:36:45 a.m. »
Dar ce te faci cand treci printr-un filtru RAR? Mi s-a intamplat sambata... Daca il dai jos pe loc, iti da talonul inapoi si scapi doar cu amenda? Oricum, discutia cred ca ar trebui sa se indrepte spre "cum il putem legaliza (si cam cat ar costa o autorizare la RAR)".
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #61 : 24.Mar.2009, 01:31:03 a.m. »
poi faza e ca nu te opresc in circulatie.......sau cel putin nu am auzit pe nimeni...dar cand faci verificarea te pune sa il dai jos....legalizat nui merge ca m-am interesat si nu legalizeaza deoarece e interzis de UE ptr siiguranta pietonilor zic ei....si in plus depaseste din lungimea masinii...asa mi s-a zis la RAR...acum parerea mea daca iti place pune-ti...eu nu am avut probleme....si verificarea o sa o fac in alta parte nu la rar... B-)
enjoy clubbing!!!

Offline danker

« Răspuns #62 : 24.Mar.2009, 08:50:45 a.m. »
poi faza e ca nu te opresc in circulatie.......sau cel putin nu am auzit pe nimeni...dar cand faci verificarea te pune sa il dai jos....legalizat nui merge ca m-am interesat si nu legalizeaza deoarece e interzis de UE ptr siiguranta pietonilor zic ei....si in plus depaseste din lungimea masinii...asa mi s-a zis la RAR...acum parerea mea daca iti place pune-ti...eu nu am avut probleme....si verificarea o sa o fac in alta parte nu la rar... B-)
- Ba chiar te opresc in circulatie, existe echipaje mixte politie rutiera echipaj RAR (filtru RAR) mie in Bucuresti era sa-mi retina talonul pentru faptul ca aveam niste stopuri tunate si a trebuit sa-i dovedesc ca au catadioptru, asta dupa ce mi-au verificat ITP-ul, (pe calculator, in baza de date RAR), dimensiunile rotilor, noxele si reglajul farurilor (au o dubita cu un fel de tester mobil). Nu-si face nimeni sau aproape nimeni ITP-ul la RAR, ci intr-un service autorizat de RAR sa efectueze ITP-ul.
 - Avantaje : bull bar-ul ii da masinutei un aspect mai agresiv si o transforma intr-un SUV (pentru cei care o privesc si mai au indoieli) ;-)
 - Dezavantaje : Intradevar, in UE este interzis pentru ceea ce poate sa faca pietonilor in caz de accident, existe pericolul sa declanseze eronat Airbag-ul, mai ingreuneaza un pic masinutza, umbra RAR-ului si faptul ca  stai la mana oricarui politist corupt care vrea sa-ti gaseasca nod in papura aici si in strainatate si chiar pretul.
« Ultima Modificare: 24.Mar.2009, 11:56:34 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #63 : 24.Mar.2009, 11:32:51 a.m. »
Ok,sunt convins 100% sa pun bull bar "virtual".Sa vad ce mai pot face .. :baston:Dar tot arata fain :D

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #64 : 24.Mar.2009, 11:49:10 a.m. »
Exista si variante de bullbar din materiale mai moi ("imbracate" in materiale gen cauciuc poros)?
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #65 : 24.Mar.2009, 11:53:41 a.m. »
stiu despre ce filtre mixte de pol vorbesti....eu trec zilnic pe langa ele.....si in tara ...nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe domne de ce ai pus bull bar.....mai greu sa te opreasca raru cu o masina straina cum e ignis!....daca intelegi ce vreau sa spun....adica nu vorbim de dacie....:P..mai de graba te opreste pentru faruri modificate sau actipilduri lipite decat pentr bullbar....in schimb...doar cand am facut inspectia a trebuit sa il dau jos.....si acum va intreb eu pe voi ...daca ati fi dat atatia bani pe el ..nu il mai pune-ati la loc? :notlst:...in orice caz eu zic ca da bine si s-au si ieftinit acum....
enjoy clubbing!!!

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #66 : 24.Mar.2009, 12:12:51 p.m. »
mai de graba te opreste pentru faruri modificate sau actipilduri lipite

nu cred ca te opreste pentru stikere sau colantare pe masina daca nu depasesti X % (parca 20 din suprafata)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #67 : 24.Mar.2009, 12:25:57 p.m. »
- Dar despre faptul ca poate declansa accidental airbag-urile..... ia vedeti, daca aveti curajul, cat costa??? :-O
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline suzzy

« Răspuns #68 : 09.Iun.2009, 11:40:51 p.m. »
Cam care ar fi legatura cu declansarea accidentala? Airbagurile se declanseaza in corelare cu o decelerare puternica  :inteligent:
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline Vlad-ignis

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #69 : 02.Sep.2010, 10:59:25 a.m. »
Ce parere aveti de aceste doua accesorii?
( 79 euro + TVA )
( 39 euro + TVA )
Acum ambele costa cam mult dupa parerea mea, m-am gandit ca poate bordul as putea sa il colantez dar cred ca ar trebui adus la nivel mai intai ca sa arate bine si sa se aseze colantul cum trebuie.

« Ultima Modificare: 02.Sep.2010, 11:01:56 a.m. de Vlad-ignis »
Suzuki Ignis 1.3l + Toyota Hilux 3l