0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Este unul dintre cele mai tari,Adi!!
Citat din: Laurentiu din 16.Dec.2009, 10:58:47 p.m.not funny , noah e amuzanta dar sa stiti ca pe boc il apreciez pentru eforturile dansului .
se pare ca gluma nu e cunoscuta de uni forumisti , e normal suntem romaniiiii
Citat din: tribalro din 21.Dec.2009, 12:21:36 a.m. se pare ca gluma nu e cunoscuta de uni forumisti , e normal suntem romaniiiii Daca ai reusi sa te faci inteles, poate ca glumele ar fi luate ca atare.Pt ca sintem romani, unii se considera mai romani decit romanii.
1. prietene laurentiu in primu rand nu m am adresat tie2. am vrut sa ma bucur alaturi de voi ca sunt utilizator suzuki dar nu cred ca se poate avand in vedere si cele zise pe pm .see ya
Citat din: tribalro din 21.Dec.2009, 05:28:25 p.m.1. prietene laurentiu in primu rand nu m am adresat tie2. am vrut sa ma bucur alaturi de voi ca sunt utilizator suzuki dar nu cred ca se poate avand in vedere si cele zise pe pm .see ya Hey, n-o lua asa in tragic ca nu s-a cutremurat pamintul.1. Vazindu-ma citat, am crezut ca te referi la mine si sincer sa fiu (fara suparare), gluma n-am inteles-o . Practic am crezut ca sint oarecum luat la misto. Tin la glume dar ........... ca fiecare om am si eu o limita .2. Nu tin minte sa-ti fi trimis vreun mesaj pe PM.Scuze daca te-ai simtit jignit cu ceva din cele scrise de mine.
PEACE