Cu toata stima pt @Laurentiu dar nu cred ca putem compara fiabilitatea lui SX4 cu a Dusterului si din simplul motiv ca Dusterul e prea tanar.
Pot sa-i inteleg supararea cand da comanda de o piesa mura in gura si primeste cu totul altceva...dar asta nu denota decat incompetenta umana, des intalnita din pacate in ultima vreme in cam toate domeniile.
Afirmatia ca SX4 e o masina prea firava pt Romania consider ca e spusa la nervi pentru ca pur si simplu nu e adevarat. Chiar e mai adaptata o berlina de la Renault/Citroen/Skoda/VW/BMW/Opel/Ford/Kia/Fiat/ etc la drumurile noastre? Oare la celelalte marci nu cad ambreiaje, nu se strica injectoare, nu se fac rechemari pt diverse probleme tehnice? Sunt de acord cu un lucru...SX4 nu e perfect.
Pentru mine o masina fiabila inseamna: sa am cheltuieli minime in exploatarea ei; sa nu am motive pentru a ridica capota si sa-mi ofere un grad sporit de protectie in caz de accident. Pana in prezent SX4 se achita onorabil. Legat de piesele de schimb pretul lor este in limitele celorlalte marci si nici nu cad mai des fata de alte marci.
Dimpotriva, orice masina tip SUV / crossover e cea mai potrivita alegere pentru drumurile din tara noastra. Acesta a fost si unul din motivele alegerii lui SX4. Daca nici acest gen de masini nu-s proiectate cu gandul la astfel de drumuri (praf) atunci nu ne mai ramane decat sa circulam cu tancuri

Are si Dusterul avantajele lui (spatiul si garda la sol) dar cam atat. Este mai neingrijit lucrat fata de SX4 iar felul cum flambeaza toata tabla pe el la testele de impact nu are cum sa te faca sa crezi ca e o masina mai fiabila decat SX4. Parerea mea.