Salut!
Cred ca aveti dreptate cu jocul in caseta. Sunt eu prea obsedat si nu sunt nici obijnuit cu acest gen de jucarie. M-am suit din legend in Jimny si cred ca a fost cam brusca trecerea. Iar cand am fost sa fac test drive inainte de a cumpara masinuta am constatat si la cea de test drive ca avea acelasi joc. Iar cei de la suzuki mi-au zis ca este normal sa aiba acel joc.
Masinuta am luat-o de la gut auto center (automobile4x4.ro), este modelul aniversar Joy, facut in Japonia special pentru piata din Austria.
Initial am vrut sa achizitionez una de la Autonet dar apoi am gasit acest model si m-am indragostid de ea! Si am vorbit cu cei de la Autonet si mi-au spus ca ei nu pot sa imi aduca acest model. Dar l=am gasit pe cel care le aduce noi din germania si austria si la un pret ok.
Legat de amortizorul de directie! Imi recomandati sa-i pun asa ceva?
Pe viitor am de gand sa ma apuc de mici modificari asa ca astept parerile voastre!
Cat despre poze va arat cu ce mai mare placere, mai ales ca am testat-o un pic pana pe varfu Moldoveanu si Malita weekend-ul trecut. Si am ramas uimit de ce poate mititica! Dar numai ca nu stiu unde sa le pun?