0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Trixi din 23.Sep.2008, 11:01:41 a.m.suzie 1,a fost cumparata de nou la budapesta,in 2006,motor 1.3,model GS.vanduta anul acesta cu 80000 de km la bord,si nu pentru ca asa am vrut eu.ea este vinovata pentru fanatismul meu Sa intelegem ca ai avut niscaiva probleme cu ea? :o
suzie 1,a fost cumparata de nou la budapesta,in 2006,motor 1.3,model GS.vanduta anul acesta cu 80000 de km la bord,si nu pentru ca asa am vrut eu.ea este vinovata pentru fanatismul meu
...apropo de "perpetuare", cred ca o sa perpetuez si eu forumul cu un tutorial despre cum sa elimini zornaitul torpedoului la swift si sa-l faci sa se inchida perfect totodata. zilele astea, sper sa am si timp.
Citat din: cristyyy2003 din 23.Sep.2008, 11:04:56 a.m.Hmm...o adevarata "sportiva" suzi a ta P.S. Si eu tot din ungaria am vrut sa-mi cumpar masinuta dar...cu tot cu discountul acordat de ei ajungeam la un pret mai mare ca cel din RO e foarte greu sa negociezi cu ei.si nu uitati ca primiti factura fara tva pt persoane fizice,asa ca veti plati acasa tva-ul dupa ea dupa asta a doua,pana in germania m-am dus ;)si e "sportiva" ca e nebuna proprietara ;D multumesc frumos!
Hmm...o adevarata "sportiva" suzi a ta P.S. Si eu tot din ungaria am vrut sa-mi cumpar masinuta dar...cu tot cu discountul acordat de ei ajungeam la un pret mai mare ca cel din RO