Autor Subiect: cum scot casetofonul??  (Citit de 5956 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: cum scot casetofonul??
« Răspuns #20 : 31.Aug.2010, 03:25:28 p.m. »
sau incearca sa cauti unul editia Rock Am Ring busit pe la un schrot...

Offline craciunionut

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #21 : 31.Aug.2010, 04:09:43 p.m. »
ce sa caut?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #22 : 31.Aug.2010, 04:13:15 p.m. »
un Jimny busit editia aia Rock am ring si sa iei de pe el casetofonul original... si poate si boxele alea multe   :yeah:

Offline craciunionut_92

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #23 : 31.Aug.2010, 04:23:20 p.m. »
pai u crezi ca alea busite nu au tot casetofon deste jaf?si unde .... sa gasesc eu in austria masini busite si date la dezmebrari ca in romania? :-?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #24 : 31.Aug.2010, 04:27:57 p.m. »
Pai eu stiu ca alea Rock am Ring s-au vandut in Germania, si acolo sunt multe schroturi...  sau daca esti in Austria presupun ca sti germana asa ca intra pe forumuriledin Germania si poate gasestiunul de vanzare...

uite un forum nemtesc:  http://www.swiftmania.de/forum/portal.php

Offline craciunionut_92

• Newbie
  • *
« Răspuns #25 : 31.Aug.2010, 04:36:53 p.m. »
omg ce mi-ai dat u aici :-)) :-)) sunt de 2 ani in austria nu de,5,6,7,-50  ca sa stiu asa bine germana :-)) ms oricum ma uit sa vad ce e pe aici..

Offline unde

« Răspuns #26 : 31.Aug.2010, 05:15:04 p.m. »
Ionut, vezi ca exista modele slim de subwoofer (de exemplu Pioneer TS-SW841D), daca chiar ai intentii serioase cauta unul de-ala si baga-l sub scaunul tau sau al pasagerului. Un nene il montase prins invers, pe sezutul scaunului, asa incat nu era incomodat cu nimic de alunecarea scaunului pe sina.

Nu m-am uitat, dar sub scaun ar trebui sa fie contactul de la airbag, ala care ii spune computerului daca sta sau nu cineva pe scaun  ;)
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline unde

« Răspuns #27 : 31.Aug.2010, 05:18:54 p.m. »
omg ce mi-ai dat u aici :-)) :-)) sunt de 2 ani in austria nu de,5,6,7,-50  ca sa stiu asa bine germana :-)) ms oricum ma uit sa vad ce e pe aici..

Tu vrei musai sa il superi pe pexic  :-))
 Nu te aresteaza aia pe loc daca dai drumul la muzica tare in Austria?
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline craciunionut_92

• Newbie
  • *
« Răspuns #28 : 31.Aug.2010, 05:33:24 p.m. »
sa ma aresteze?? :-O :-O neahhhh pe ce motiv sa ma aresteze?ca merg cu muzica la tara in masina? =)) =)) ma or fi ei afurisiti dar nici chiar asa. :P

Offline bundosu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #29 : 01.Oct.2010, 12:52:02 p.m. »
Salut!

Daca este vorba de casetofonul original 2 din Clarion. Atunci nu te chinui sa-l scoti pentru ca nu are iesire de sub. De scos se scoate f. simplu. Desfaci 3 suruburi de la sistemul de prindere al scrumierei si apoi tragi cu grija masca, sa ai grija ca este prinsa in cleme de plastic, apoi desfaci casetofonul din 4 suruburi si gata.