Autor Subiect: cum scot casetofonul??  (Citit de 5953 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline craciunionut

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
Re: cum scot casetofonul??
« Răspuns #10 : 30.Aug.2010, 10:58:49 p.m. »
aha am inteles......u nu ai incercat pana acum?ms mult pt informatii.aaaa dar sa va zic ce am facut azi,am vrut sa vad daca sunt si in spate locuri pentru boxe si fire am inceput eu sa trag de plasticu ala am reusit pana la urma sa vad ce e acolo(fara sa dau scaunele afara.nu e masina mea,e a firmei :-)) :-)) ) are suport pentru boxe dar nu am gasit firele pt boxe iar dupa ce am vrut sa bag plasticu ala inapoi a inceput teroarea pentru mine am incercat cu surubelnita sa il bag ca pe cauciucu la bicicleta :-)) si am inceput sa imi zgarii toate degetele, mai ca mai are putin si imi cade o unghie,si pe langa astea am crapat si din plasticu ala care imi facuse deja clipe ne mai dorite de nimeni..........si asa am aflat multe astazi..............sa vad ce fac maine si cu capul ala de la schimbator =)) =)) =))poate rup maneta ca ala is.....

Offline unde

« Răspuns #11 : 31.Aug.2010, 09:39:11 a.m. »
 Daca masina nu e a ta ci a firmei, de ce vrei sa faci modificari care sint evidente? Pentru cultura ta, la Jimny nu prea exista piese after-market (cu exceptia upgrade-urilor off-road), si in consecinta preturile sint foarte mari pentru orice.

PS1: Chiar te asteptai sa iti raspunda cineva in mai putin de 3 minute si asta la 6 dimineata?
 PS2: Unde vrei sa pui tu subwoofer la Jimny? Ca in "portbagaj" aproape sigur nu intra  :-))
 PS3: Aceasta masina este una dintre cele mai potente masini stock pentru off-road. Asta e destinatia masinii, nu mersul la mall  ;)
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 31.Aug.2010, 09:51:42 a.m. »
si daca omul vrea la mall, care e problema  :-/  te simti lezat ca si posesor de Jimny?

Offline unde

« Răspuns #13 : 31.Aug.2010, 10:42:45 a.m. »
 Daca vrea omul la mall, a gresit masina. Dincolo de tonul acid, am expus niste considerente (pertinente, zic eu) pentru care Jimny nu se preteaza la modificari de genul asta. E ca si cum mi-as lua BMW si as intreba ce modificari sa-i aduc sa ma dau cu el in padure la noroaie  =))
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline craciunionut

• Newbie
  • *
« Răspuns #14 : 31.Aug.2010, 10:43:30 a.m. »
si ma rog de ce nu as putea merge cu masina la mall??modificarile vreau sa le fac pentru ca e masina firmei si ca va mai sta pe mana mea inca 1 an de acum incolo.......cat despre subwoofer am loc unde sa il pun,am fost in magazin si am vazut cam cum arata unu care ar putea incapea in masinitza mea si mi-a placut. :P :P
« Ultima Modificare: 31.Aug.2010, 10:53:45 a.m. de ..::Khaos::.. »

Offline nautilus

« Răspuns #15 : 31.Aug.2010, 11:27:44 a.m. »
Salut, clarionul meu(arata ca in poza) este 6.1, adica are 6 boxe + un sub mare, as e din fabrca, are si carte.Sub-ul era in "porbagaj" prins pe scaun.In prima zi am scos sub-ul ,asa maca este loc pt. clapari:) cand merg la schiat.
  • SX4 S-Cross 1.4 AllGrip 6MT SPIRIT 2022 / Jimny 2003 / Jimny 2006

Offline unde

« Răspuns #16 : 31.Aug.2010, 11:41:39 a.m. »
si ma rog de ce nu as putea merge cu masina la mall??

Dpv tehnic poti sa mergi (si) la mall. De fapt poti sa mergi cam pe unde vrei tu. Exact asta e farmecul acestei masini si ceea ce o diferentiaza de restul. La mine e masina pentru excursii.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline craciunionut

• Newbie
  • *
« Răspuns #17 : 31.Aug.2010, 12:56:29 p.m. »
la mine e si pentru tras  remorci pline cu iarba sau craci de pomi,pomisori,etc si pentru dezapezit.e dotata pentru tot.abia astept sa vina iarna sa o promobez putin,anvelopele le am bagate de mult :-)) :-)) si aici in austria aseara cica a inceput prima ninsoare pe acest an,asta sa intamplat la 1400 de metri :good: :good: :good: :good: :good: :-> deci nu cred ca mai e mult si vine si pe la 400 unde locuiesc eu :-)) bafta

Offline VAXXi

« Răspuns #18 : 31.Aug.2010, 01:57:58 p.m. »
Salut, clarionul meu(arata ca in poza) este 6.1, adica are 6 boxe + un sub mare, as e din fabrca

Pai tu ai editia aia Rock Am Ring, deci nu se pune :P

Ionut, vezi ca exista modele slim de subwoofer (de exemplu Pioneer TS-SW841D), daca chiar ai intentii serioase cauta unul de-ala si baga-l sub scaunul tau sau al pasagerului. Un nene il montase prins invers, pe sezutul scaunului, asa incat nu era incomodat cu nimic de alunecarea scaunului pe sina.
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline craciunionut

• Newbie
  • *
« Răspuns #19 : 31.Aug.2010, 02:49:24 p.m. »
pai e nasol ca pe langa subwoofer trebuie sa mai iau si casetofon si amplificator....... :( si nu stiu ce sa fac daca sa imi iau pana la urma toate astea sau exista o alta modalitate de a mari sunetu scos de casetofonul original :dknw: :dknw: ma gandesc la inca 2 boxe,ce ziceti ca ar merge?si cu firele de la suportul din spate pt boxe trebuie sa trag eu firele?