Autor Subiect: Stiati ca....  (Citit de 103184 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Stiati ca....
« Răspuns #600 : 01.Iul.2022, 09:33:56 p.m. »
Asat e reclama platita ?
Vad doar un link catre un site, fara alte explicatii sau comentarii.
  Probabil ca tu nu-l poti deschide, dar sunt o gramada de explicatii si foto.
Am pus o informatie pe care nu cred ca toti o au, ca se poate indrepta caroseria si la "rece". Ca tot am trecut prin grindina, dar poate ai uitat.
Daca tu o vezi reclama platita, asta e....  :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #601 : 01.Iul.2022, 10:05:00 p.m. »
Asat e reclama platita ?
Vad doar un link catre un site, fara alte explicatii sau comentarii.
  Probabil ca tu nu-l poti deschide, dar sunt o gramada de explicatii si foto.
Am pus o informatie pe care nu cred ca toti o au, ca se poate indrepta caroseria si la "rece". Ca tot am trecut prin grindina, dar poate ai uitat.
Daca tu o vezi reclama platita, asta e....  :-?

Uite tizule, ca se deschide link-ul ...Ai print-screen cu ce ai postat.
Si daca cineva vede doar asta, fara alte comentarii, intelege ca e vorba de o reclama la firma ce face reparatii prin tehnica PDR.

In niciun caz nu m-as gandi ca cineva nu stie ce inseamna tehnica PDR. Sau ca tabla masinii se poate indrepta si la rece ...

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #602 : 01.Iul.2022, 11:08:37 p.m. »
In niciun caz nu m-as gandi ca cineva nu stie ce inseamna tehnica PDR. Sau ca tabla masinii se poate indrepta si la rece ...

Eu zic sa citesti explicatiile si sa ignori "reclama".
Si sa nu ai nevoie de PDR - multi chiar nu au habar ce înseamna asta.

Oamenii astia sunt artisti prin ceea ce fac si merita tot respectul si banii câstigati prin munca+talent.
Si chiar reclama, la o adica.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #603 : 02.Iul.2022, 03:07:50 p.m. »
     In primul rand trebuie sa incetam sa trecem toate info, situatii, comentarii prin filtrul propriu si apoi sa le livram in spatiul public !
Ca instantaneu le trcem prin propriul filtru, da, este instinctiv si normal, dar imediat trebuie sa ne gandim ca NU toti avem acelasi "filtru", nu toti gandim la fel, nu toti avem aceleasi cunostinte si informatii. Incerc sa fac asta asta de ceva timp si astfel sa devin si mai intelegator cu cei din jurul meu(fizic sau virtual)!
....Eu zic sa citesti explicatiile si sa ignori "reclama".
... PDR - multi chiar nu au habar ce înseamna asta.
Oamenii astia sunt artisti prin ceea ce fac
     Chiar zilele trecute intreba cineva daca se pot indrepta indoiturile/loviturile la rece, deci nu toata lumea cunoaste ce este PDR, iar intamplarea nefericita a facut sa stau o ora langa un asemenea meserias(putin spus!), artist zice bine @ntire2000, care mi-a refacut "cuta" de pe usa spate a Vitarei, afectata de o lovitura destul de zdravana(probabil de la o alta usa in parcare). Asa am ajuns sa am si bandourile laterale.
    Si da, acest om a meritat fiecare banut, plus respectul meu avand in vedere ca nu cred ca avea 30 de ani.
Oricum asemenea ateliere sunt destul de rare si implicit greu de gasit.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: NicNic

Offline enicky

« Răspuns #605 : 06.Sep.2022, 10:45:09 p.m. »
Mi s-a parut interesant, plus ca nu e prima data cand gasesc informatia asta :
https://infoalert.ro/colesterolului-una-dintre-cele-mai-mari-inselatorii/

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #606 : 06.Sep.2022, 11:50:56 p.m. »
Bunicii nostri au mâncat slana cu ceapa, au baut palinca si au fumat Carpati si Marasesti fara filtru.
Au murit la peste 70-80 de ani, cu mai multi dinti în gura decât noi astia de azi.
Farmacia au vazut-o când treceau pe lânga ea.
Iar noi facem coada la farmacii pentru suplimente alimentare si cica mâncam vegan.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

The following users thanked this post: George Istudor

Online saureign

« Răspuns #608 : 08.Sep.2022, 10:05:49 a.m. »
Mi s-a parut interesant, plus ca nu e prima data cand gasesc informatia asta :
https://infoalert.ro/colesterolului-una-dintre-cele-mai-mari-inselatorii/

ce nu se spune in articol este ca - odata cu dezvoltarea fast-food-ului - omenirea actuala dezvolta mai repede depozite de colesterol, care pot determina AVC. Coroborat cu cresterea stress-ului cotidian, parca explozia de suplimente alimentare nu mai pare o asa conspiratie.
Plus "somitatea" citata in articol, pare-mi-se ca a facut si puscarie...
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline enicky

« Răspuns #609 : 08.Sep.2022, 07:48:16 p.m. »
     Omuletji astia pe care ii "bantuie" si-n somn stiinta, sunt cel mai usor de pacalit si nu de putine ori cad ca "musca-n lapte", asa ca eu am mari rezerve in privinta vinovatiei lui si mai repede cred c-a fost un tap ispasitor.