Autor Subiect: Stiati ca....  (Citit de 103205 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Stiati ca....
« Răspuns #530 : 25.Mar.2021, 10:58:39 p.m. »
Kitul ala de reconditionat faruri e bun la ceva?

Eu am slefuit farurile la Ignis cu Sano X Cream - ceva în genux Tix, dar e pasta foarte fina pentru curatat oale si tigai  :D
Singurul incovenient e ca la final îti trebuie apa multa ca sa clatesti masina de sapunele.

PS: mare atentie ca sa nu te vada nevasta, ca dupa aia trebuie sa "prestezi" si la bucatarie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #531 : 25.Mar.2021, 11:43:43 p.m. »
Kitul ala de reconditionat faruri e bun la ceva?
  Lidl nu m-a dezamagit la capitolul "nealimentare", dar ceva ptr. care pot garanta gasesti aici la mine in jurnal.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #532 : 26.Mar.2021, 11:01:48 a.m. »
Nu stiu daca de asta ati auzit, dar e tare !
 Dupa ce ne-a ajutat cu vaccinuri(si nu numai!), ne invata sa mancam carne "vegetala"(ca d-aia e cel mai mare propietar de terenuri din SUA), acum firesc, s-a gandit si la incalzirea globala !
Si uite cum :

Bill Gates vrea să răcorească planeta cu praf de cretă. Care sunt riscurile
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: kellogs

Offline toma

« Răspuns #533 : 26.Mar.2021, 11:20:15 a.m. »
Citat
Un prim balon de testare va ridica aproximativ 600 kg de instrumente științifice în stratosferă. Dacă totul merge bine, va fi elibera un kilogram de praf pentru a crea un panou de câțiva kilometri lungime, care este mult prea mic pentru a avea un efect asupra intensității soarelui.

Deci ridica 600kg de echipament ca sa studieze efectul unul kilogram de praf de creta. Suna foarte periculos  :ad sub masa:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #534 : 26.Mar.2021, 11:56:45 a.m. »
   Iar pe un alt site se spune ca balonul va fi ridicat la 12 mile(aprox. 20km) altitudine, deci cam ...sus pentru un balon.

Offline shpeedy

« Răspuns #535 : 26.Mar.2021, 11:58:50 a.m. »
Esti in urma cu stirile, colegu' - a aparut si ecranizarea...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #536 : 26.Mar.2021, 03:18:36 p.m. »
Dimensiunile Compact-Discului CD (74 minute) au fost stabilite la începutul anilor 80 considerând posibilitatea de a avea o înregistrare completa a Simfoniei a 9-a de Beethoven ?

PS: In filmul Snowpierce de acum ceva ani (ala coreean) înghețul global se datora unei soluții răspândite cu avioanele pentru a raci planeta...
« Ultima Modificare: 26.Mar.2021, 03:40:49 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #538 : 27.Mar.2021, 01:44:10 p.m. »
In acest moment (si in fiecare moment de altfel) minarea Bitcoin-ilor necesita mai multa energie decât consumă o tara ca Suedia de exemplu? Tot acest circ cu "Ora Pământului" pe mine ma lasă rece? Ghiciți de ce...daca nu cumva știți deja (adică nu-s singur)...

PS: Îmi place sa cred ca sunt "environmentalist", dar nu si idiot...
« Ultima Modificare: 27.Mar.2021, 02:00:53 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #539 : 27.Mar.2021, 02:03:31 p.m. »
PS: Îmi place sa cred ca sunt "environmentalist", dar nu si idiot...
Zi-le bre pe romaneste, ca in vocabularul meu uzual,  "environmentalist", recunosc ca nu e cel mai folosit termen :
   Un ecologist este o persoană care este preocupată și / sau pledează pentru protecția mediului. Un ecologist poate fi considerat un susținător al obiectivelor mișcării ecologice , „o mișcare politică și etică care încearcă să îmbunătățească și să protejeze calitatea mediului natural prin modificări ale activităților umane dăunătoare mediului”. [1] Un ecologist este angajat sau crede în filosofia ecologismului ., dupa  Wikipedia.

Cat despre  "minarea Bitcoin-ilor".... :dknw:
Si ce e rau ca tragem heblu o ora?