Autor Subiect: Stiati ca....  (Citit de 103206 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Stiati ca....
« Răspuns #510 : 21.Dec.2020, 09:03:10 p.m. »
Nu poate fi utilizat în UE pentru ca nu îndeplinește normele de poluare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #511 : 21.Dec.2020, 10:25:15 p.m. »
  De acord, dar daca vrei poti :
O versiune modificată a tractorului U650, care corespunde normelor de poluare, este U825, fabricat de aceeași companie.

"Pentru piața din România noi am făcut un alt tractor care se cheamă U825, care este o modernizare a tractorului U650. În principiu, este mai ieftin decât tractoarele moderne care se fac cu partea electronică. Este cel mai ieftin pe gama lui, spune producătorul.
"
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

The following users thanked this post: Costique

Offline enicky

Offline enicky

« Răspuns #515 : 23.Feb.2021, 12:15:46 a.m. »
  In fapt nu e "stiati ca", este "stiati cum":

ISTORIA LUMII Manual: cum se destructurează un stat.

The following users thanked this post: jante.otel, remarque, kellogs, Costique

Offline jante.otel

« Răspuns #516 : 23.Feb.2021, 06:33:47 p.m. »

Este incredibil cat de diabolici au putut sa fie acei NKVD-isti. Am citit articolul si am regasit multe similaritati cu ceea ce s-a-ntamplat si la noi - si parca nu doar cand eram copii - in anii 70-80 - ci si mai pe-acum cand la putere sunt o gramada de nemernici si incompetenti sadea.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline enicky

« Răspuns #517 : 23.Feb.2021, 09:22:28 p.m. »
Este incredibil cat de diabolici au putut sa fie acei NKVD-isti. Am citit articolul si am regasit multe similaritati cu ceea ce s-a-ntamplat si la noi...
   Doar ca acum este alt "nkvd", adica are sediul in "partea opusa"(geografic vorbind). :)
Am mai avut document si ptr. zona contemporana, nu era asa detaliat, dar era relevant, era exact un sablon ptr. noi...

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #518 : 23.Feb.2021, 09:34:54 p.m. »
Si "Protocoalele Înțelepților Sionului", care sunt citate de multi pseudo-cunoscători si sunt material de propagandă anti-israeliană, sunt opera tot a serviciilor rusești, dar țariste...justificau pogromurile.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline ntire2000

« Răspuns #519 : 23.Feb.2021, 10:16:23 p.m. »

Este incredibil cat de diabolici au putut sa fie acei NKVD-isti. Am citit articolul si am regasit multe similaritati cu ceea ce s-a-ntamplat si la noi - si parca nu doar cand eram copii - in anii 70-80 - ci si mai pe-acum cand la putere sunt o gramada de nemernici si incompetenti sadea.

La noi s-a aplicat exact aceeasi "reteta".
Unele dintre "ingrediente" sunt considerate ca fiind tehnici avansate de manipulare a maselor.
Si da, se mai aplica chiar si acum, în zilele noastre.
Pentru cine a învatat teoria, poate recunoaste unele reguli aplicate astazi - în vreme de pandemie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque