Autor Subiect: Stiati ca....  (Citit de 103225 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ulise

Re: Stiati ca....
« Răspuns #450 : 04.Mai.2020, 11:21:00 a.m. »
Ma lasa rece tot circul asta ieftin asociat unei religii promovate exact ca acum 200 de ani.
Nu neg existenta divinitatii, dar modul în care mi se "promoveaza" ea îmi provoaca scârba.
E un spectacol de prost gust care nu se regaseste nicaieri în Biblie.
Si credeti-ma ca am citit-o.
Poate nu am înteles-o întocmai ca un "actionar" din board-ul BOR dar eu nu-mi câstig existenta din vânzarea de icoane, lumânari si alte zorzoane sclipitoare care costa 30 de arginti.
Biserica lui Dumnezeu n-a fost cladita pe tarabele negustorilor din Ierusalim ci pe credinta apostolilor.
Iar de scursuri care-si propovaduiesc credinta cât îi tin (momentan) plamânii sunt satul si ma feresc (mai ales ca dobitocii nu fac diferenta dintre bacterii si virusuri)

PS: sunt ortodox, ca sa nu existe dubii.

ontopic, stiati ca.... https://www.medicaldaily.com/86-holy-water-teeming-e-coli-and-other-bacteria-found-fecal-matter-256863

Lumanarile sunt o mare afacere. A se evedea cata apa este in locul unde infigi lumarea, la 'Vii' sau la 'Morti', in curtea bisericii/ manastirii.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: ntire2000, kellogs

Offline enicky

« Răspuns #452 : 08.Mai.2020, 09:05:32 p.m. »
   Avem Top Gear pe History, de cateva saptamani.
Mie mi se pare interesant. Ultimul a fost un test prin desert si nu numai cu un Range Rover Evoque, care, chiar daca n-are low-ul lui Jimny, are alte sisteme care suplinesc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #453 : 08.Mai.2020, 09:18:45 p.m. »
Mâine de la 10:30 la Superspeed pe ProTv, Giurgea si Bratu testeaza off road niste "jeep"-uri patratoase.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #454 : 08.Mai.2020, 09:22:26 p.m. »
... Giurgea si Bratu testeaza off road niste "jeep"-uri patratoase.
    De fiecare data ma uit cu speranta ca-si vor schimba stilul de prezentare, in care aud mai multa caterinaca decat date/impresii tehnice. Bine ca au si imagine... :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #455 : 08.Mai.2020, 09:27:20 p.m. »
La cat spatiu au la dispozitie, nu fac decât un"teaser". Pentru date tehnice exista surse scrise.
  • SX4 by Giugiaro

Offline enicky

« Răspuns #456 : 09.Mai.2020, 05:58:36 p.m. »
  Mai avem si Sambata MotorVlogTv la ora 17,30 pe tvr.2. O dau si in reluare, dar nu stiu cand.
Mult mai interesanta decat SpeedTv.

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline hugbear

« Răspuns #458 : 18.Mai.2020, 07:06:28 p.m. »
Excelentă veste, execrabil articol - prin tonul alarmist pe care îl primovează. Sunt total inofensivi și bineveniți în mediu.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: toma

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #459 : 18.Mai.2020, 07:44:33 p.m. »
Am vazut si eu unul ieri dupa masa in lacul Herăstrău. Plus o grămadă de testoase.
  • SX4 by Giugiaro