Autor Subiect: Stiati ca....  (Citit de 103235 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ngeo

Re: Stiati ca....
« Răspuns #390 : 03.Iun.2018, 08:07:51 p.m. »
Cauciucurile pedalelor evident compatibile SV/DM :))
Si costa 5 lei bucata. La dealerii Suzuki cat ar costa?
  • Masina

Offline enicky

« Răspuns #391 : 03.Iun.2018, 08:28:42 p.m. »
Filtrul de ulei si filtrul de combustibil de la Suzuki Vitara 1.6 benzina sunt identice cu cele de la Daewoo Matiz? :) ...un intructor sustinea ca daca vrei sa inveti sa conduci trebuie sa incepi pe o masina veche. Asa se formeaza soferii adevarati.
  Cum ai verificat ca sunt acelasi model/ca se potrivesc ?
  Cat despre condusul unei masini vechi sunt de acord, pe motiv ca nu "julesti" o masina noua, dar ca numai asa ajungi sofer adevarat, ...asta n-o cred. :) Probabil asta era formula pentru a-si vinde masinile. Exemplul contrar il am chiar in familie.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #392 : 03.Iun.2018, 08:49:39 p.m. »

De verificat
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #393 : 03.Iun.2018, 09:02:57 p.m. »
Cu filtrul de benzină e mai greu de verificat,  e în rezervor și nu prea necesita înlocuire. :)

Offline ngeo

« Răspuns #394 : 04.Iun.2018, 07:06:20 a.m. »
Verificat dimensiunile filtrului de ulei,pasul filetului,diametrul gaurii. Apoi unul langa celalalt arata la fel. Plus: codurile de produs (nu sunt identice) se regasesc in descrierea comuna.
Filtrul de benzina verificat dupa cod si dupa diametrul intrarii si iesirii. Nu l-am cautat sub masina. Banuiesc unde este, undeva in dreapta rezervorului.

Nu cred ca este in rezervor, altfel nu ar fi ca piesa de schimb. Plus: cum il schimbi in rezervor?
Poate te referi la sita gaurii de umpere?

Cauciucurile pedalelor le-am comparat pur si simplu.

Ipoteza mea este ca, fiind masini asiatice au pastrat din cunostintele si cercetarile (poate comune) efectuate in timp. Logic nu au inventat/inovat/conceput SV in 2015 de la zero. Au imprumutat patente si forme existente.
Altfel producatorii de piese de schimb ai fabricilor ar trebui sa schimbe concepte,linii de productie,prese,etc
  • Masina

The following users thanked this post: enicky

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #395 : 01.Sep.2018, 08:16:10 a.m. »
15 vapoare generează mai mult SO2 si NOx decat toate autovehiculele din lume? :-O
Un articol foarte documentat (in opinia mea), referitor la scumpirea accentuată a titeiului in viitorul apropiat,  din cauza aplicării directivei IMO2020 privind reducerea emisiilor poluante generate de motoarele navale. :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #396 : 28.Sep.2018, 09:34:10 a.m. »
Se poate si in Romania si inca de anul trecut : Visage Cloud, recunoaștere facială creată de români.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #397 : 07.Ian.2019, 12:53:36 p.m. »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: toma

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #398 : 09.Mar.2019, 01:43:52 p.m. »
Marele savant rus Mendeleev a stabilit ca taria alcoolica a vodcii sa fie 40 grade?

Asta pentru a fixa impozitul pe alcool datorat de producători imperiului tarist... :-j
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: toma

Offline boga81

« Răspuns #399 : 09.Mar.2019, 09:47:12 p.m. »
Si el a si creat reteta pentru Vodka Russian Standard

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm