Autor Subiect: Stiati ca....  (Citit de 103242 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Stiati ca....
« Răspuns #350 : 13.Iun.2017, 11:35:48 a.m. »
 Mitul masinilor germane cu kilometri putini este spulberat de un inginer roman stabilit in Germania.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #351 : 29.Iun.2017, 08:02:44 p.m. »
    Stire ProTv : la summit-ul G20 de la Hamburg au fost adusi din Berlin 300 de politisti si cazati intr-o cladire la marginea orasului. Bucurosi ca sunt intr-o zona retrasa, departe de aglomeratia urbana, politistii au incins seara un party cu dansuri pe mese.
    Dimineata au fost trimisi toti 300 inapoi in Berlin ! Deci se poate si la altii si chiar mai rau ca la noi. Poate ati vazut in seara asta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #352 : 29.Iun.2017, 09:57:02 p.m. »
De la 15 iunie 2017, taxele suplimentare de roaming se vor elimina pe teritoriul UE.
Le-au eliminat de ma doare capul, imi mai trebuie vreo jumatate de an sa inteleg sistemul "nou"...Mi-au anulat toate vechile contracte si am contract saptamanal la prepay...Iar eu am zis ...NU!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #353 : 07.Iul.2017, 03:01:16 p.m. »
interesant idee.. e chiar intrigant. stii pe cineva care a testat asta?

Opinia mea exprimata liber si pe Facebook si pe saitul de pseudo-stiinta unde a aparut acest articol, ca reactie la comentariile articolului manipulator:
"
"Prosti dar multi" ... au devenit comentatori pe toate saiturile. Sa vedeti ce bazaconii pot debita...
Niciodata prostia nu se va da din drum, mereu va da din gura mai tare si mai mult... Mai desteptilor, nu totul in lume se invarte dupa OPEC si multinationale. O simpla logica v-ar fi arata ca daca era asa cum clameaza pseudo-stiintificul autor atunci Rusia , China si altii - toata lumea a treia - faceau ei asta si dadeau curent la toti, nu mai faceau chinezii un baraj de trilioane pentru electricitate. Si stiti de ce? Pentru ca fizic nu puteti construi ceva atat de mare care sa va aduca suficienta PUTERE din electricitatea atmosferica, mai ales din ionosfera...n-am reusit nici macar sa colectam miliardele de W din fulgere, care vin la noi...oare de ce? Nu ne lasa " dusmanul"'? Idiotilor! Vi s-au arata cateva crampeie de electricitate de clasa a V-a si voi ati luat totul de bun fara sa intelegeti decat ca "dusmanii nu ne lasa"...greu cu logica...Doamne, ai umplut lumea de oameni si de idioti...
Asa , pentru voi care comentati fara habar, varul meu a intins o sarma de vreo 25 de metri intre blocuri si avea un bec de lanterna de 3,8V aprins permanent de la ea prin 1980...Cam asta e puterea...si nu intodeauna.
"
Eu stiu ca de cand cu internetul toti idiotii isi expun liber ideile dar daca nici logica n-o mai folosim, atunci suntem terminati !
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #354 : 11.Aug.2017, 10:15:10 a.m. »
  ...Tot un roman a inventat casa anticutremur ?

Offline sfichiu

« Răspuns #355 : 11.Sep.2017, 09:20:20 a.m. »
Sportul national e ...oina cel putin in integrame,rebus etc!
Se mai tin astfel de competitii,exemplu:
https://www.timponline.ro/biruinta-cupa-satelor-oina-venus-negrilesti-oprit-sferturi-foto-video/ :)
  • VITARA S ,Matiz

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #356 : 11.Sep.2017, 02:08:11 p.m. »
 :)
In 1979 am fost campion pe capitala la "sportul national", cu echipa scolii. Nu prea le aveam cu lovitul mingii cu bâta, dar eram bun la fuga si la aparare (eram slab/subtire, o tinta mai greu de nimerit cu mingea :)) ).
Jucam pe un teren cu iarba, dedicat oinei, aflat in complexul 23 August (astazi National).
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline ...

« Răspuns #357 : 11.Sep.2017, 02:45:27 p.m. »
In liceu eu am fost cel mai bun la aruncatul cu mingea de oina. Bine, eram doar 2 baieti la uman, dar am aruncat mingea peste 40 de metru, dincolo de gardul inalt de 10 m, lucru nemaivazut in generatia mea. Aveam brandul format de la aruncatul cu pietre in lacuri, ca faceam concurs cu fratele meu mai mare cu 4 ani, si ajunsesem sa-l intrec.

Offline ariciul

« Răspuns #358 : 16.Sep.2017, 06:05:09 p.m. »
Stiati ca din Iasi se poate vedea Ceahlaul la Apus in anumite zile?  Ei bine azi ar fi una din acele zile si ieri a fost vizibil dar n-am avut timp sa-mi pregatesc aparatul foto doar am trecut in graba printr-un loc de unde se vede si intr-adevar mai era vizibil desi soarele trecuse de orizont de minute bune!
Asa ca cei din Iasi mai pot vedea si in asta seara Ceahlaul, apusul e la ora 7.20. Locurile de unde se poate vedea Ceahlaul sunt mai multe: din Copou cu vizibilitate spre vest (sa nu fie obstruat de cladiri) dealul Repedea , la nord de Valea Lupului , posibil de la Cetatuia (dar n-am incercat de acolo), in general de pe toate dealurile care au priveliste libera catre vest.
Daca reusesc am sa postez azi sau maine rezultatul sedintei foto.
Si maine e o zi se pare la fel de frumoasa, va puteti pregati si pt maine daca azi e prea tarziu.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: Olix

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #359 : 17.Sep.2017, 12:56:36 a.m. »
Sa vedem dovada. :D