Autor Subiect: Stiati ca....  (Citit de 103238 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Stiati ca....
« Răspuns #240 : 12.Feb.2016, 08:17:06 p.m. »
Semnul nu apare la toate masinile (marcile).
Cand mi s-a spus prima oara despre el, am intrebat: triunghiul care sa arate pe ce parte e volanul, il gasesc pe cheia masinii?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #241 : 12.Feb.2016, 08:17:40 p.m. »
Intradevar nu apare la toate...  parca nici Loganul meu si nici Dacia 1310 berlina din dotare nu aveau.. dar din considerente diferite  :)

@gabineg
Ei nu...  :)  Reciteste ultima propozitie, aia cu The mark (2)... bla bla bla 
« Ultima Modificare: 12.Feb.2016, 08:22:19 p.m. de rexkrokiDAU »

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #242 : 12.Feb.2016, 08:21:35 p.m. »
Mă duc la culcare. Pe ce parte e volanul? :pardon:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #243 : 12.Feb.2016, 08:23:32 p.m. »
Somn usor. Sper sa nu ai vise urate de la sageata buclucasa si sa te dai jos din pat pe partea gresita  :D

Offline NicNic

« Răspuns #244 : 12.Feb.2016, 08:25:05 p.m. »
@gabineg: Mai bine hai la o bere...

Chiar mi s-a parut si mie ciudat sa arate asa ceva in bord.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #245 : 12.Feb.2016, 08:42:36 p.m. »
Ce stire de

Ca stire de presa, intradevar este de cacao. Dar ca informatie (Stiati ca?) este foarte binevenita. Eu sunt convins ca majoritatea soferilor nu sti(a)u semnificatia.
Unora li se pare banal si inutil, ei cunoscand (cu ochii inchisi :)) pe ce parte este busonul la masina lor. Dar i-as ruga sa se puna in situatia de a merge la benzinarie cu o masina imprumutata/inchiriata, Cati dintre acestia credeti ca, atunci cand se urca pentru prima data intr-o masina "straina", verifica pe unde sunt toate butoanele si comenzile? Mai concret, cati se interseaza pe ce parte este busonul si cum se deschide? Cel mai usor identifici aceste persoane in zonele turistice unde se inchiriaza masini. Conform legii lui Murfy, intotdeauna masina inchiriata va trage la pompa pe latura gresita a masinii.

Apopo, eu stiam! Dar nu m-am nascut destept. Masinile ce le-am avut inainte nu aveau triunghiu'. Dar m-a luminat si pe mine cineva exact intr-o situatie cand conduceam o masina inchiriata.
« Ultima Modificare: 12.Feb.2016, 08:47:50 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #246 : 12.Feb.2016, 08:55:23 p.m. »
Ca stire de presa, intradevar este de cacao. Dar ca informatie (Stiati ca?) este foarte binevenita.

Informatia e utila intradevar, eu ma referam la incadrarea ei ca stire cu o poza si doua propozitii plus un titlu tampit.
imi exprimam nemultumirea fata de situatia in care s-a ajuns cu stirile pe net... 

Nu conteaza ce scriu ziarele online, important e sa colecteze cat mai multe clickuri.

Nimeni nu cred ca a aflat de acel semn la scola de soferi, poate doar cativa ce au facut scoala recent pe masini mai noi. Eu nici nu mai stiu de unde am aflat, din manualul de la SX4 sau de pe net. :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #247 : 12.Feb.2016, 09:13:59 p.m. »
@RexkrokiDau: Cum nu pot sa adorm așa devreme și cobor doar pe-o singura parte,  ca sa nu visez poza asta, poate ne spui ce reprezinta, ca nu știm. ..

@NicNic: eu am propus mai demult sa mergem la o bere  și nu m-am ținut inca de cuvânt.  Încerc sa mă îndrept.

@yeti: prin anii 80-90 făceam naveta la Giurgiu. O data am mers cu un coleg care împrumutase o Skoda de la socrul sau. Când s-a dus la benzinarie,  n-a știut unde e bușonul (sub capota din fata),  iar angajatul l-a întrebat dacă a furat mașina.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

« Răspuns #248 : 12.Feb.2016, 09:19:47 p.m. »
Cati stiu de adblue ..? Cu timpul orice se invata
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #249 : 12.Feb.2016, 10:38:20 p.m. »
Eu, acum vreo 8 ani, in Cehia, cu masina mea diesel, intr-o benzinarie, am vrut sa alimentez motorina de la o pompa albastra :) pentru ca era pretul mai mic  :-))
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka