Autor Subiect: Stiati ca....  (Citit de 103220 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Stiati ca....
« Răspuns #140 : 22.Sep.2011, 05:45:59 a.m. »
Dupa topul facut de europeni, a venit randul americanilor sa ne recunoasca un merituos loc doi in lume la viteza medie a internetului local.

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline bogdanb

« Răspuns #142 : 29.Sep.2011, 11:15:02 p.m. »
Imi pare rau de oamenii aia ca raman fara salariul ala de mizerie pe care-l primeau.
Dar ma bucur ca Nokia o ia la vale, prea si-au creat o aura nemeritata in ultima vreme cand culmea, au scos numai petarde bune de aruncat dupa arbitrii de pe National Arena... >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline sfichiu

« Răspuns #143 : 19.Oct.2011, 10:34:35 a.m. »
Oamenii de ştiinţă au confirmat că 18640113 persoane care îşi petrec foarte mult timp în faţa calculatorului sunt leneşe doar pentru simplu fapt că nici măcar nu au citit acest număr. :-))
  • VITARA S ,Matiz

Offline Leutzu

« Răspuns #144 : 14.Nov.2011, 11:29:24 p.m. »
95,26% dintre români înteleg spontan limba moldoveneasca ?

"Un studiu demarat de comitetul pe probleme de lingvism al Uniunii Europene a relevat, în mod absolut surprinzator, ca 95,26% dintre români înteleg spontan limba oficiala a Republicii Moldova, respectiv, limba moldoveneasca. Fenomenul este cu atât mai teribil cu cât limba în cauza este,  dupa cum probabil se cunoaste, una dintre cele mai noi limbi indo-europene, aparuta pe planeta de abia doua decenii, mai exact, în anul 1990. Uluiti, cercetatorii britanici afirma ca singura explicatie plauzibila este ca românii sunt înzestrati genetic cu inteligenta deosebita, talent în comunicare si o profunda înclinatie spre limbi straine. Un argument invocat în sprijinul acestei teorii este si acela ca procentul de 4,74% din populatie, care nu manifesta o asemenea întelegere spontana, este reprezentată de minoritati nationale, în special ungară, care de asemenea, nu înteleg spontan nici limba româna. Studiul a fost demarat de autoritatile europene în încercarea de a cuantifica necesarul de traducatori autorizati din limba româna în limba moldoveneasca."
  Nu-i banc, dar e bun......

Banc sau nu, fostul meu sef de grupa din facultate era din Chisinau. Cat a stat la facultate aici a cunoscut pe cineva si cam la 2 ani dupa ce am terminat a facut nunta. Pentru acest lucru a avut nevoie de "traducerea certificatului de nastere si a altor cateva acte". Oricat de absurd suna fiind doua limbi "diferite" cel putin in acte este nevoie de parafa unui traducator.

Offline gabyral

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #145 : 06.Dec.2011, 01:24:44 p.m. »
Porcii nu sunt capabili fizic sa priveasca cerul?
In ultimii 4000 de ani nici un animal nou nu a fost domesticit?
"Atunci cand te preocupi de "binele" si "raul" tovarasilor tai, deschizi rautatii o poarta spre inima ta."(Arta Pacii – Morihei Ueshiba)

Offline bogogica

« Răspuns #146 : 06.Dec.2011, 06:31:45 p.m. »
4000 de ani? nu cred ca sunt dovezi atat de vaste incat sa fie sustinuta 100% aceasta afirmatie.

Offline miocrl

« Răspuns #147 : 18.Ian.2012, 10:18:20 a.m. »
in Timisoara soseaua e oglinda(polei) in mare parte iar oameni platiti curata gardul viu de zapada.
am gandit si am gandit si am gandit si cu greu am scos o teorie:
zapada se topeste la mijloc de zi cand se incalzeste afara, se face apa si ingheata omorand planta. asa o fi?

Offline Silfax

« Răspuns #148 : 26.Ian.2012, 09:00:30 a.m. »
Partial adevarata ratiunea, dar pe ei de fapt 'i preocupa faptul ca, apa topita de pe frunze sa nu se scurga in carosabil, unde ar putea genera polei... :D
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #149 : 26.Ian.2012, 09:35:08 a.m. »
taxele de drum sa fie platite, combustibil in rezervor...si in rest, nu-i problema, Dumnezeu are grija de toate, deci si de drumurile acoperite de "mantia" iernii :D
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"