Autor Subiect: SA NE ADUCEM AMINTE!!!!!!!  (Citit de 146862 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: SA NE ADUCEM AMINTE!!!!!!!
« Răspuns #590 : 20.Dec.2019, 12:18:58 a.m. »
Las si eu asta aici, pentru nostalgici, dar mai ales pentru tineret:
    Crezi ca-si poate imagina cineva cum  puteam exista cu programul ala?!!! Eu nu cred !!!! :-j
 Asteptam cu nerabdare  Telecinemateca,  Teleenciclopedia, un serial de 50min si Duminica un film .
Apropo, de ce seriale va mai amintiti ?

Aaaa, mai era si teatrul radiofonic... nu trebuia ratat, mai ales ca nu se suprapunea cu emisiunile tv.

In rest, seara adormeam cu cartea pe piept sau pe fata !
Carte luata de multe ori pe sub mana daca era buna(ca libraria era plina de ceasloave rosii) de-ti era frica sa spui c-ai citit-o, pt. ca trebuia s-o imprumuti si riscai sa n-o mai vezi inapoi. Ce m-am mai rugat de un amic sa-mi dea Shogunul !
      Ce vremuri.... X-(
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #591 : 20.Dec.2019, 07:32:02 p.m. »
Mi-au trebuit 5 ani sa pun mana pe "Sogun" si mi-au trebuit 3 zile sa-l citesc...si 20 de ani sa vad filmul...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

« Răspuns #593 : 20.Dec.2019, 10:15:27 p.m. »
Mi-au trebuit 5 ani sa pun mana pe "Sogun" si mi-au trebuit 3 zile sa-l citesc...si 20 de ani sa vad filmul...

Nu prindeai bulgarii?! Din ce-mi aduc aminte era - alaturi de filmul de la StudioX - printre singurele productii cinematografice chiar subtitrate, nu dublate...

O analiza interesanta de la istoricul Madalin Hodor - https://revista22.ro/interviu/madalin-hodor-ar-trebui-sa-urmeze-un-dosar-al-securitatii-in-cadrul-dosarului-revolutiei
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #594 : 20.Dec.2019, 10:29:10 p.m. »
La Galați se "prindeau" moldovenii si ucrainienii, adică fostul CCCP. Era o "vindecatoare" (parca Djuna) la care se uitau toti cei ce recepționau undele din Est.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #595 : 20.Dec.2019, 11:59:15 p.m. »
... mi-au trebuit 3 zile sa-l citesc...
      Esti sigur ca 3(trei)zile? Sau "asa vine vorba"? :)
Pachetul contine 2 volume:
• Shogun, volumul 1: 736 pagini
• Shogun, volumul 2: 688 pagini

Ehe, bulgarii erau deja pe antena colectiva, cu amplificator, ptr. toata scara !
Ce-mi mai placeau urmaririle cu Sfantul(mai ales genericul cu cerculetul), apoi Brett si Danny, Mannix...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ulise

« Răspuns #596 : 21.Dec.2019, 04:55:45 a.m. »

Ehe, bulgarii erau deja pe antena colectiva, cu amplificator, ptr. toata scara !
Ce-mi mai placeau urmaririle cu Sfantul(mai ales genericul cu cerculetul), apoi Brett si Danny, Mannix...

Sambata filmul de la 'Studio X', iar joia cel de la 'Deseta muza'. Cel de joia era comentat in prealabil de un tip ce avea freza cu cararea de langa ureche( pentru acoperirea cheliei), cum avea Basescu ma demult.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #597 : 21.Dec.2019, 11:24:41 a.m. »

Nu prindeai bulgarii?! Din ce-mi aduc aminte era - alaturi de filmul de la StudioX - printre singurele productii cinematografice chiar subtitrate, nu dublate...

La mine a fost mai naspa, ca nici televizon n-am avut in ultimii 2 ani ai lui Ceausescu. S-a stricat si n-avea rost sa il mai reparam. Am avut un Venus pe lampi cu care nu prindeam nici rusii si nici moldovenii...
Da, 3 zile, in care am dormit doar cand n-am mai putut tine ochii deschisi...eram tanar , inca puteam face multe excese!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #598 : 21.Dec.2019, 08:25:54 p.m. »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #599 : 21.Dec.2019, 08:54:28 p.m. »