Autor Subiect: SUZUKI ARAD (Infogo srl)  (Citit de 15470 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

SUZUKI ARAD (Infogo srl)
« : 13.Aug.2010, 10:58:31 p.m. »
Azi am fost sa schimb discurile si placutele  pe fata la ...ARAD
Total factura 513.51 lei din care 149.00 lei manopera
Piese pe Suzuki genuine..made in France:
Discuri-     87.67/bc
Placute- 189.37/set
Baietii sunt la inceput DAR..sunt la curent cu ce se mai discuta pe forumul nostru.. :D
Am ajuns la 14.00,am lasat cheile si talonul si am plecat in oras la o cafea cu un amic.
La 16.00 masina era gata.
Aveam si o lista cu piese si lucrari ce trebuiesc musai facute:
Pivot 54.63Eu/bc
si vreo 7 bucse aferente(indicate de mecanic si zau ca avea dreptate) la aprox 30.00 eu (preturi fatra tva
Parbriz 95.04 eu +tva(am luat o piatra la baza parbrizului venind sambata de la Oradea si pana luni a fost crapatura pana sus,initial avea 7-8 cm)
Daca ar fi sa notez de la 1 la 10...pai:
1. Atitudine fata de client : 10(pentru lista cu piese cu coduri oem si preturi si surpriza....)
2. Prfesionalism : 10
3. Preturi : romanesti...nu prea ai ce sa comentezi
4. Dotari: 7 ...mai au de lucru,sunt la inceput .Operatiunea "schimbul " a avut loc la vecinii de la Honda ,Suzuki are probleme cu aerul conditionat.....
Le lipseste testerul..comandat si platit la Suzuki romania dar neprimit !!!!!!!!!!!!
Concluzia e ca merita sa ne rezolvam problemele si la Arad.
Toti mecanicii si ing. au facut in Hu specializare!!
NB. La iesire de la service am mers sa fac plinul...SURPRIZA..desi nu plouase era apa la buson ...
Baietii au si spalat(sumar,e adevarat) masina    :clap:
Eu zic doar sa le tina Dumnezeu naravul......

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
Re: SUZUKI ARAD (Infogo srl)
« Răspuns #1 : 13.Aug.2010, 11:11:11 p.m. »
Deci eu nu pot sa inteleg cum pot fi mai scumpe placutele de frana decat discurile...

Citat
Baietii sunt la inceput DAR..sunt la curent cu ce se mai discuta pe forumul nostru
Sunt bineveniti sa si scrie pe aici cand au timp, ca doar nu-i costa nimic. ;)
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline M_TM

« Răspuns #2 : 14.Aug.2010, 01:02:51 p.m. »
Cu riscul de a fo off topic

..chiar de la acelasi producator placutele sunt mai scumpe....

Offline kifla

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
« Răspuns #3 : 09.Oct.2010, 01:00:31 a.m. »
@ M_TM norocos ai fost .....
daca tot citesc baietii forumul .....ieri (joi) am fost sa ma interesez  cat ar costa revizia de 30.000 km la un swift  .. am ajuns la 17.25 ( programul e pana la 17.30)  ... domnul de la Infogau Honda , care inchidea bariera , mi-a indicat persoana care tocmai iesea din parcare ca ar fi singura care m-ar putea ajuta cu detalii de acest fel . :ceas:
p.s. poate totusi trebuia sa sun inainte ???
Swift 1.3 GS

Offline M_TM

« Răspuns #4 : 09.Oct.2010, 11:40:09 a.m. »
Ieri am fost si eu la ei.Schimbat ceva bucsaraie,brat,cablu ambreiaj,ulei !!! (SHELL HELIX 5-30).Pe la 4.30 au terminat.Bineinteles ca ar trebui ,ar fi indicat , sa dai un telefon inainte,mai ales ca ai picat la terminarea programului.
Apropo de ulei.iar suna altfel motorul meu.
Si   :-(( cmai mult ca sigur am o supapa indoita  :(
Revin....

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #5 : 09.Oct.2010, 12:25:46 p.m. »
Ce pret au la ulei?
Go Terios!!!:)

Offline M_TM

« Răspuns #6 : 10.Oct.2010, 03:55:46 p.m. »
Astea sunt preturile la Infogo arad

...mentin comentariile de la prima impresie..  :good:
« Ultima Modificare: 10.Oct.2010, 03:57:22 p.m. de M_TM »

Offline kifla

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 12.Oct.2010, 10:31:03 p.m. »
Interesant ... chiar incep sa fiu curios . Azi am dat telefon la astia .... pe la 17.00 cand am trecut pe langa ei :) . Am aflat ca servicele lucreaza pana la 16.00 si ... normal sa sun maine .
Poate nu am consumat nimic cand am fost mic si ... sper sa nu uit sa sun maine pana la 16.00 ( mi-am pus reminder )  .... si atunci voi share-ui pretul reviziei
Swift 1.3 GS

Offline kifla

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 30.Oct.2010, 10:36:27 a.m. »
Am ramas dator cu o informatie ... Tot am vis ca voi suna si tot am uitat si pana la urma am sunat : revizia de 30.000km costa 392 ron cu culei shell sau castrol ... si schimbatul filtrelor de aer ulei si polen .
Trebuie sa recunosc ca in timpul orelor de lucru service au fost super promti si mi-au oferit toate informatiile de care am avut nevoie
Swift 1.3 GS

Offline kifla

• Newbie
  • *
« Răspuns #9 : 11.Nov.2010, 10:05:22 p.m. »
Pana la urma am facut revizia de 30.000 km la INFOGO ( a intervenit ceva in ultimul moment si planurile s-au schimbat total ) . Deci doamna mea s-a prezentat la ei la 8.30 asa cum s-au inteles , mecanicul a venit a intrebat daca are ceva lucruri la care sa fie mai atent si pe urma s-a apucat de lucru .
 O doamna de la Honda ( unde este de fapt service- ul )  a adus un ceai ...
 Uleiul  3W30 shell , toate filtrele schimbate inspectat lichide , frana , directie , frane si alte chestii de genul asta si vreo 2 ore .... pret 380 ron ( fata de 392 initial )  .
 Am ramas in schimb cu scartaitul la suspensia de la roata dreapta spate ( ceva de cenul ce a patit dexter probabil ) , lucru pe care nu au reusit sa-l remedieze , chiar daca s-au straduit destul de mult .
 Doamna a plecat super multumita si per ansamblu am rapas amandoi placut surprinsi de cei de aici  :good:
Swift 1.3 GS