Autor Subiect: AutoforumTV - emisiunea TA Auto  (Citit de 46144 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline SuzukiClub

AutoforumTV - emisiunea TA Auto
« : 11.Aug.2010, 01:23:26 p.m. »
Cred ca multi dintre voi ati vazut cel putin o emisiune AutoforumTV pana acum, iar daca nu ati facut-o pana acum va invitam sa o faceti.
Incepand din aceasta saptamana echipa AutoforumTV ne va anunta in acest topic subiectele emisiunilor AutoforumTV.

Offline Autoforum

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: AutoforumTV - emisiunea TA Auto
« Răspuns #1 : 11.Aug.2010, 02:05:17 p.m. »
Multumim pentru deschiderea acestui topic, care sper sa devina un "popas" obisnuit pentru toti fanii automobilului.

De azi inainte va incepe o colaborare frumoasa intre Suzuki Club si Autoforum, unde va invit sa ne vizionati subiectele, sa le laudati sau sa le criticati si unde, cat de curand, vom prezenta si clubul vostru. Pana atunci, va invit sambata (14 august) la ora 9.30, pe Prima TV (iar dupa aceea inregistrat pe site), cu urmatoarele subiecte:

Forum: De ce un nou Autoforum?

Test individual: Infiniti G37

Prezentare: VW Jetta & Sharan

Se intampla: Centenar Alfa Romeo

Multumesc,

Gabi Gogiu

Producator Autoforum

Offline Autoforum

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 20.Aug.2010, 02:58:38 p.m. »
Salutare doamnelor, domnisoarelor si domnilor! Sambata, 21 august, pe la 9.30 dimineata, va invit pe Prima TV sa vizionati cea mai noua emisiune Autoforum.
In sumar: * Forum: Autoforum
                * Test: Renault Megane 14 TCe
                * Prezentare: Hyundai Avante
                * 4x4: Range Rover

Un week-end minunat!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #3 : 20.Aug.2010, 03:01:53 p.m. »
Multam' de invitatie.Astept si eu sa vad 10 cuvinte despre Terios intro revista(macar) auto, romaneasca!  :D
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #4 : 20.Aug.2010, 03:06:33 p.m. »
dar nu in emisiunea de pe Prima, la cat de puerile sunt comentariile la imagini...   :-j

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 20.Aug.2010, 05:07:42 p.m. »
Astept si eu sa vad 10 cuvinte despre Terios intro revista(macar) auto, romaneasca!  :D

Cred ca mai ai de asteptat....pana cand o sa se intample ce iti doresti pentru ca....nu are piata in Romania...cel putin nu acum.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 20.Aug.2010, 05:31:44 p.m. »
nici Infiniti G37 nu e un recordmen la vanzari, da macar acolo exista buget de marketing...   ;)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 25.Aug.2010, 10:15:34 a.m. »
Adevarat.....Poate daca cineva cu bani, un dealer existent deja, se gandeste sa importe Terios in Romania vom avea si emisiuni cu si despre Terios. Pana atunci tre sa te multumesti cu ce a facut Top Gear cu el  B-)

Sambata asta?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Autoforum

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 25.Aug.2010, 10:27:28 a.m. »
Pentru lucianer si pentru toti fanii Terios: o sa intre aceasta masina (cu prezentare sau test) in Autoforum atunci cand o sa existe unul la test (la importator) sau macar atunci cand vom primi ceva imagini video de la producator. *

Pentru rexkrokiDAU: comentariile - fie ele puerile sau nu - nu au nici o legatura cu faptul ca Terios nu a aparut sau nu va aparea in Autoforum. Te-as ruga sa-mi explici (in PM - ca sa nu poluam topicul cu offtopicuri) de ce consideri ca sunt puerile si ce crezi ca ar trebui imbunatatit la emisiune. Iti multumesc de pe acum.

Sumarul emisiunii de sambata aceasta nu e inca definitivat. Dati-mi voie sa il anunt maine.

* Acum am vb cu cristyyy2003, am primit invitatia la intalnirea voastra de la Sghisoara, asa ca le reclam prezenta acolo proprietarilor de Teiros, ca sa apara si Terios intr-o emisiune din Romania!

Offline Leutz

« Răspuns #9 : 25.Aug.2010, 11:16:46 a.m. »
@Lucianer ... ai imbulinat-o  :D daca apari p-acolo ... Te vedem in direct !!!
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019