0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Eu am de prin 2008 un astfel de Purificator apa cu osmoza inversa Nobel .Pare ok .. schimb semestril cele 3 filtre mici (160 lei/schimb) si odata la 3 ani pe cel de osmoza (300 lei).
Eu am avut vreo 10 ani filtrul Aquator produs de Grup ROMET din Buzau. Merge foarte bine, dar sistemul de conectare este adaptat pentru bateriile de tip vechi, cu robinete si lulea. In plus, trebuie regenerat in contracurent in fiecare luna, iar la circa 1 an (depinde de consum), trebuie inlocuit cartusul filtrant. De vreo 2 ani am trecut pe apa plata...
Citat din: gabineg din 16.Iul.2010, 09:23:18 a.m.Eu am avut vreo 10 ani filtrul Aquator produs de Grup ROMET din Buzau. Merge foarte bine, dar sistemul de conectare este adaptat pentru bateriile de tip vechi, cu robinete si lulea. In plus, trebuie regenerat in contracurent in fiecare luna, iar la circa 1 an (depinde de consum), trebuie inlocuit cartusul filtrant. De vreo 2 ani am trecut pe apa plata... in contracurent electric / acvatic ? Il mai folosesti vreodata ?
» La exterior: 1. › Coloana ceramica brevetata cu o porozitate de 0,2 microni si cu o grosime de 0,5 centimetrii acoperita pe interior cu argint, metal cu puternic efect bactericid ce distruge bacteriile si autosterlizeaza interiorul elementului filtrant. - Opreste la exterior 100% orice fel de paraziti: Giardia duodenalis, Ascaris lumbricoides, Taenia solium,Trichuris trichiura, etc., precum si chistii, oochistii si oua (lista completa in sectiunea Certificari); - Opreste la exterior bacteriile in medie peste 99,99%: Holera (100%), Antrax (100%), Salmonella(99,99992%), E.Coli (99,9999%), etc. (lista completa in sectiunea de Certificari); - Opreste la exterior suspensiile organice si anorganice. » In interior: 2. › Carbune activ: reduce substantele organice daunatore organismului precum: hidrocarburi aromatice, hidrocarburi clorurate, fenoli, pesticide, benzen, clor, etc. 3. › Schimbatorii de ioni: reduc metalele toxice: plumb, aluminiu, arseniu, cadmiu, cupru, etc. 4. › Rasina penta iodata: distruge bacteriile si virusurile. Atentie! Filtrele de apa profesionale M3 si M4 lasa sa treaca substantele minerale folositoare organismului, precum: Sodiu, Potasiu, Calciu si Magneziu.