Este adevarat, se dau amenzi. Dar nu in Romania, ci in Austria, si nu pentru asigurare ci pentru vigneta.
Acu' serios: Atunci cand ei ne vor respecta cererea de a avea drumuri ca lumea, vom respecta si noi cererea lor de a lipi prostiile alea in geam. Pana atunci insa, pastreaza-ti parbrizul curat, fara mizerii lipite pe el. Pana la urma singurul lucru care conteaza e sa fie valabile, si RCA si ITP si rovigneta.
In orice caz, niciodata nu mi s-a intamplat sa ma amendeze cineva ca nu e lipita pleasca aia pe geam.
Eu le am lipite pe geam si nu ma deranjeaza, si atunci cand trebuie sa le dau jos merge usor cu un burete si solutie de spalat geamuri.
Majoritatea dintre noi ne dorim sa o ducem mai bine, si tanjim dupa traiul din tarile civilizate, cum e si Austria, dar asta doar cand vine vorba de drepturi, cand e vorba de obligatii nu ne mai convine. Cu ce va deranjeaza daca pe vignete scrie ca trebuie sa le lipiti pe geam?
Exista o fraza celebra, rostita parca de Kennedy, dar pe care noua ne va mai lua mult timp sa o intelegem:
ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country