Autor Subiect: Puncte tari si puncte slabe la Splash...  (Citit de 27073 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Radu_cj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
  • Gen: Bărbat
Re: Puncte tari si puncte slabe la Splash...
« Răspuns #10 : 07.Iul.2010, 02:37:20 p.m. »
Plusuri:
+ dotari foarte bune (ESP, 6 airbaguri, scaune incalzite, comenzi pe volan...)
+ destul de puternica
+ mica la exterior dar interior spatios
+ usor de condus
+ inalta
+ locuri de depozitare (in special cel de sub portbagaj)
+ designul interior (parerea mea)

Minusuri:
- portbagaj mic (dar se rezolva oarecum cu bancheta rabatabila)
- schimbator de viteze zgomotos
- franele scartaie (nu tot timpul si de obicei doar la primele franari)
Suzuki Splash 1.2 GS - Lagoon Turquoise

Offline Primitivus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #11 : 07.Iul.2010, 07:14:17 p.m. »
apropo de tcss , e bine sa merg cu el dezactivat ? am observat ca daca e off, e muuuult mai sprintena ( strict in oras, ca pe exterior tot timpul e activ)

Si pe mine m-ar interesa problema asta cu tcss. Eu il dezactivez iarna, daca e zapada, in rest il tin activ. Cum e mai bine: cu el off sau on?

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #12 : 08.Iul.2010, 09:31:39 a.m. »
On pentru siguranta..off iarna pentru plecare de pe loc dupa care iar on. :good:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline raluk

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
  • Gen: Femeie
« Răspuns #13 : 08.Iul.2010, 09:37:41 a.m. »
eu iarna il tin mereu pe on , vara e off in oras, la drum lung iar on  :-?

« Ultima Modificare: 08.Iul.2010, 09:41:19 a.m. de raluk »
splash 1.2 GS kashmir blue

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #14 : 08.Iul.2010, 09:26:47 p.m. »
Salutare. Eu am 1,93 m,si cand am avut un Splash ca masina de inlocuire de la service,in afara de avantajele pe care le-ati enumerat voi mai sus,pe care le confirm,am avut mari probleme cu vizibilitatea.Mai precis:cu scaunul dat in spate aproape de limita,ca sa incap,nu de moft,cand voiam sa ma asigur din stanga,vedeam fix stalpul dintre usi care e foarte lat,si de multe ori era sa o comit din lipsa de vizibilitate. Ar mai fi si gemuletul ala sinistru de la usile din fata si pozitionarea oglinzilor cam jos,multe unghiuri moarte si garda la sol minuscula.In prima zi,am incercat sa o parchez unde parcam  Swiftul fara probleme si surpriza:am dat in beton cu suruburile de la o  bascula  din fata.E clar o masina adresata oamenilor cu inaltime maxima de 1.75m sau pe acolo pe undeva. Consumul in oras :10%,cam atat ia si a mea,stabila,in general ok.
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #15 : 09.Iul.2010, 07:21:53 a.m. »
Minusuri care inca ma mai deranjeaza ar fi consumul 9,5% in oras (sa nu intram in detalii privind turatia si altele :D ) si garda la sol.
Plusuri: foarte sprintena, mereu are la dispozitie un loc de parcare, destul de spatioasa raportat la dimensiuni (am fost anul trecut la greci 4 pers + bagaje si a fost acceptabil - nu ma asteptam) si ar mai fi...

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #16 : 09.Iul.2010, 11:31:56 a.m. »
In privinta consumului de carburant din partea mea are cinci stele - cand o conduc eu consuma 7,5% in oras.
Daca  conduce sotia mea scoate sub 7% in oras.
Este drept ca nu scot pistoanele prin capota dar nici nu tin motorul sub 2500 rpm, acum fiecare cu stilul & fierul lui....

In continuare sustin ca principalele minusuri sunt scaunele fata - unii le gasesc incomode -  si cursa levierului de la cutia de viteze....

Offline raluk

• Full Member
« Răspuns #17 : 09.Iul.2010, 11:35:49 a.m. »
am mai descoperit faptul ca , in momentul care vreau sa bag I , chiar si la plecarea de pe loc , nu intra... trebuie sa ridic din nou ambreajul, si apoi intra... e foarte enervant mai ales cand stai la semafor si dai sa pleci ... inca un punct de adus in discutie la revizie

a mea consuma cam 6.7- 6.8 in oras, e foarte ok consumul.

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #18 : 09.Iul.2010, 11:48:52 a.m. »
am mai descoperit faptul ca , in momentul care vreau sa bag I , chiar si la plecarea de pe loc , nu intra... trebuie sa ridic din nou ambreajul, si apoi intra... e foarte enervant mai ales cand stai la semafor si dai sa pleci ... inca un punct de adus in discutie la revizie

a mea consuma cam 6.7- 6.8 in oras, e foarte ok consumul.

Se rezolva - roaga mecanicii sa regleze cablul de ambreiaj (sau la o intalnire de miercuri poate gasesti un Fat Frumos sa te ajute) si doi sa unga cu vaselina cablurile de la timonerie fixata pe cutia de viteza.

Offline raluk

• Full Member
« Răspuns #19 : 09.Iul.2010, 12:34:34 p.m. »
sunt din Iasi  ;-) , multumesc oricum, in august e programata revizia a2`a , sper sa se rezolve atunci