Autor Subiect: a cumparat cineva dvd-gps direct din china?  (Citit de 23675 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Wiseon3

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
Re: a cumparat cineva dvd-gps direct din china?
« Răspuns #20 : 11.Oct.2011, 10:27:06 p.m. »
In cazul in care schimbi HeadUnit-ul (e.g. cu cel de la comfortauto) sunt probleme/discutii la revizie/garantie?
Cine a cumparat HeadUnit-ul de la comfortauto imi poate spune va rog daca are intrari RCA, pentru http://www.booster.ro/tv-dvd-auto/camera-mers-inapoi/suzuki/tid-9802c-pentru-suzuki-sx4-10848.html ? De asemenea respectivul HeadUnit ce soft foloseste? Cumva Windows CE?

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 11.Oct.2011, 10:44:59 p.m. »
Este plug&play (nu se taie nici un fir) deci motive pentru "probleme" la garantie zero. Da, se poate monta camera mers inpoi (am eu o camera ca in link-ul tau; vreau 100lei pe ea)
Da. Windows CE  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Wiseon3

• Newbie
  • *
« Răspuns #22 : 12.Oct.2011, 10:08:24 a.m. »
:) Ms de informatii.
Camera respectiva cum se monteaza sau mai bine zis unde anume? sub bara din spate? se prinde in suruburi de sasiu/portbagaj?
« Ultima Modificare: 12.Oct.2011, 10:10:04 a.m. de Wiseon3 »

Offline LTD

« Răspuns #23 : 12.Oct.2011, 10:17:15 a.m. »
Camera respectiva cum se monteaza sau mai bine zis unde anume? sub bara din spate? se prinde in suruburi de sasiu/portbagaj?
vezi aici... http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/suzuka-noastra/msg105181/#msg105181
iar sistemul dvd gps l-am luat direct din china
vezi detalii aici... http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-9/cum-cumparam-din-china/msg104438/#msg104438
« Ultima Modificare: 12.Oct.2011, 10:26:02 a.m. de LTD »
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline Wiseon3

• Newbie
  • *
« Răspuns #24 : 12.Oct.2011, 10:33:11 a.m. »
Am inteles. Eu aveam impresia din poza ca e ceva mai mare dispozitivul de fixare al camerei.
Cand o sa ma hotarasc sa schimb HeadUnit-ul o sa-ti dau un PM cristyyy2003 sa vad daca mai ai camera de vanzare.

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #25 : 06.Mar.2012, 11:19:35 a.m. »
Este plug&play (nu se taie nici un fir) deci motive pentru "probleme" la garantie zero. Da, se poate monta camera mers inpoi (am eu o camera ca in link-ul tau; vreau 100lei pe ea)
Da. Windows CE  :->

Salut Cristi.
Mai ai camera?
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline Laurentiu

« Răspuns #26 : 18.Mai.2014, 07:12:19 p.m. »
"Sistem navigatie dedicata pentru modelul Suzuki SX4. Acest dvd auto 2 din are sistem de gps special pentru Suzuki SX4. Are tv, radio, touchscreen, bluetooth pentru carkit, dvd usb player, sd card, internet .Putere audio de 4x50"
http://www.edotec.ro/navigatie-sx4
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #27 : 29.Ian.2015, 07:18:08 p.m. »
Se poate monta chinezarii de Dvd cu gps chiar daca la decriere spune ca nu este de sx4 ci ar fi universal,  ce anume trebuie sa urmarim,  dimensiune,  si tipul de mufe din spate(pt a pastra comenzile de pe volan,  dar nu neaparat)
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Laurentiu

« Răspuns #28 : 29.Ian.2015, 07:58:34 p.m. »
Se poate monta chinezarii de Dvd cu gps chiar daca la decriere spune ca nu este de sx4 ci ar fi universal,  ce anume trebuie sa urmarim,  dimensiune,  si tipul de mufe din spate(pt a pastra comenzile de pe volan,  dar nu neaparat)
Mai oameni buni, de nu vreti sa va faceti intelesi cind postati ceva ? Puneti semnele de punctuatie acolo unde este nevoie si nu veti mai lasa loc de interpretari si flame-uri inutile.

1. "Se pot (in loc de se poate) monta chinezarii de Dvd cu gps chiar daca la decriere spune ca nu este de sx4 ci ar fi universal ?"

2. "Ce anume trebuie sa urmarim ?"

3. "dimensiune si tipul de mufe din spate(pt a pastra comenzile de pe volan dar nu neaparat)."
« Ultima Modificare: 29.Ian.2015, 08:01:25 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

« Răspuns #29 : 29.Ian.2015, 10:47:40 p.m. »

Head-Unit-ul de pe SX4 Navi este o unitate universala de marime 2DIN Clarion NX501E. Deci - cu rama aferenta - se poate monta orice unitate 2DIN, fie ea brand sau made-in-china. Acuma, referitor la comenzile de pe volan, situatia e un pic diferita intre brand si made-in-china, in sensul ca unitatile universale 2DIN made-in-china nu prea vin cu interfete pentru comenzile pe volan, pe cand la marile brand-uri de scule audio de masina sunt disponibile interfete pentru comenzi de volan pentru diferite modele de masini.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X