Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354746 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #930 : 29.Mar.2011, 10:55:37 a.m. »
Avantajele inmatricularii in Bulgaria ... Urmatoarele impozite si taxe sunt mai mici la ei decat la noi:

7. Rovigneta (pentru unele tipuri de masini)
Asta pt. masinile care circula in Bulgaria ... da' daca circula in Romania  :-/ :-/ :-/  ... sau sa inteleg ca pt. vitejii de la CNADNR se rupe filmu' daca masina n-are numere romanesti  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Leutz

« Răspuns #931 : 30.Mar.2011, 04:32:14 a.m. »
Iata o stire de ieri: http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/aeroportul-otopeni-are-un-nou-terminal--acesta-va-putea-fi-folosit-de-azi-15766.html

Is curios cum arata noul terminal. Poate reusesc sa-l testez anul asta cumva  :dknw: . Asa ca si planificare toata modernizarea ... arata bine. Dar cine stie cum (daca) se va transpune in realitate. Oricum, e un pas inainte  :)

Tot in acelasi loc am citit si de pasajul Basarab. Am vazut asta iarna cum arata si mi-a placut (vorbesc de partea de forma, respectiv modul in care au fost gandite bretelele de preluare/degajare trafic, pozitionarea punctelor de acces, conectarea la strazile existente etc). Iesirea dinspre militari va da la Leu? Ca asa mi s-a parut din asezarea lucrarilor. Imi inchipuiam ca e vorba doar de un pod aruncat peste sinele de tren, dar se pare ca e ceva mai mult. In plus s-a continuat la inelul median pe Panduri, unde s-a prelungit bulevardul pana la calea Rahova. Acum se poate merge (in teorie evident) cursiv dinspre Militari prin Panduri pe 4+ benzi catre Soseaua Viilor si apoi Trafic Greu.
Cred ca ramane totusi problema zonei Leu-Razoare, care acum se va transforma intr-un mega nod rutier cu 2 probleme: Razoare si Leu. Daca podul aduna traficul dinspre Stefan cel Mare - Victoriei si-l scoate la Leu nebunia se va muta in zona aia, care acum e relativ pe doar 2 directii (Militari-Eroilor/gara prin Leu si Dr. Taberei/Sarii-Eroilor prin Razoare). Sper sa apara niste modificari la intersectia aia in cruce de la Leu. Eu unul acolo as sapa pe sub intersectie un pasaj pe directia Militari ... de jos de la intrarea in Gradina Botanica pana undeva dupa Apaca pe Iuliu maniu astfel incat cei care vin din centru catre Militari sa nu se intersecteze cu cei care vin pe pa pod la Leu.

http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/pasajul-basarab-poate-rezista-unui-cutremur-mare-15750.html?utm_medium=RSS
« Ultima Modificare: 30.Mar.2011, 04:56:56 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline sanduraveica

« Răspuns #932 : 30.Mar.2011, 09:46:10 a.m. »
    Ai drepate Leutz, eu stau in Militari si se pare ca beleaua se muta la Leu si la Razoare.. :dknw:. in rest podu' era necesar, e frumos si se incadreaza in peisaj. Despre aeroport am vazut si eu azi la tv imagini cu noul terminal in forma de vioara...in fond suntem o tara de artisti nu! :good:
  • Ignis

Offline Leutz

« Răspuns #933 : 30.Mar.2011, 10:02:24 a.m. »
Am vazut si eu poza terminalului, dar pana n-ai postat nu mi-am dat seama ca aduce a vioara  :D Se pare ca la mine spiritul artistic nu e asa dezvoltat
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline sanduraveica

« Răspuns #934 : 30.Mar.2011, 10:45:36 a.m. »
      Nici eu nu asi fi observat daca nu ar spus de dimineata la tv, oricum sper sa fie macar practic si functional! :)
  • Ignis

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #935 : 30.Mar.2011, 10:49:08 a.m. »
Revenind la pasajul Basarab, in opinia mea, el va descongestiona traficul de la Gara de nord si de pe podul Grant. Pe acesta din urma, e urgie de dimineata, cand pleaca lumea din orasele-dormitor Militari si Drumul Taberii si seara cand se intoarce.
Nu cred ca cei care vin din oras (de exemplu Stefan cel Mare-Titulescu), vor sui dealul la Leu ca apoi sa-l coboare din nou spre Eroilor sau Stefan Furtuna. Ei se vor duce fie spre Militari-Drumul Taberei, fie spre Razoare. Mai complicata imi pare mie intersectia de la Banu Manta, unde, din cauza masinilor parcate tot timpul pe banada 1, atat pe Titulescu, cat si pe Banu Manta, circulatia se desfasoara pe doar o banda pe sens.
Si stiti ce mai imi place cu pasajul asta ? Se va reintroduce linia circulara de tramvai (cum era 26 pe timpuri) care va circula de la Piata sudului-Mihai Bravu-Stefan cel mare-Titulescu-Pasaj-Vasile Milea-Razoare-Trafic greu-Bellu-Oltenitei-Piata sudului. Vom avea si ca pietoni de castigat, nu numai ca automobilisti.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sanduraveica

« Răspuns #936 : 30.Mar.2011, 11:39:08 a.m. »
     Daca reactiveaza pe fostul inelar 26 ar bine pentru multa lume. L-am folosit 3 ani din Militari pana la sc. prof. I Ranghet vizavi de Sincai. :)
  • Ignis

Offline edy70

« Răspuns #937 : 31.Mar.2011, 08:45:40 p.m. »
Din pacate inca un motiv de mahnire pentru iubitorii sportului din tara noastra:

http://sport.hotnews.ro/stiri-teamball-8461415-radu-voina-oltchim-alege-praful-echipa-rezultate-atat-bune.htm
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline sfichiu

« Răspuns #938 : 31.Mar.2011, 09:04:15 p.m. »
..inca un caz unde nu stim sa apreciem valororile!! :(
  • VITARA S ,Matiz

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #939 : 08.Apr.2011, 12:20:29 p.m. »
Accident interesant intersectie Podu Ros Iasi. Conducator auto de BMW, fara comentarii. :angel:

Daca nu am nimerit locul pentru a posta, rog ca cineva sa ma corecteze.