Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354664 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #710 : 29.Sep.2010, 09:46:44 p.m. »

In calitate de client, mi se pare excelenta ideea. Gandindu-ma la proprietarii si angajatii service-urilor insa... E totusi o aberatie sa nu poti deschide un service fara sa transmiti live pe internet.
Grow up.

Offline edy70

« Răspuns #711 : 01.Oct.2010, 08:52:20 a.m. »
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline AndreeaT

« Răspuns #712 : 01.Oct.2010, 09:57:19 a.m. »
Stiu ca pentru noi cei de pe acest forum nu este o problema totusi mentionez
Eu recunosc ca in 4 ani nu mi-am luat niciodata rovinieta...insa se pare ca nu mai merge asa.. :baston:

Offline fireburn

« Răspuns #713 : 01.Oct.2010, 10:20:25 a.m. »
Trist dar adevarat. Am citit comentariile la ultimul link. Vreau sa emigrez.

Offline Laurentiu

« Răspuns #714 : 01.Oct.2010, 12:07:17 p.m. »
...in 4 ani nu mi-am luat niciodata rovinieta...
Eu sint curios daca toate dar, absolut toate serviciile publice (guvern, parlament, politie, salvare, pompieri etc), au roviniete pe masini.
Sau din cauza rovignetei, tov. Udrea foloseste helicopterul pt deplasare in exterior ???  :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #715 : 01.Oct.2010, 12:36:43 p.m. »
Eu sint curios daca toate dar, absolut toate serviciile publice (guvern, parlament, politie, salvare, pompieri etc), au roviniete pe masini.

Text extras din: Ordonanţă nr. 15/2002 - privind introducerea unor tarife de utilizare a infrastructurii de transport rutier
 Art. 3. - Sunt exceptate de la plata tarifelor prevăzute la art. 1 şi 2:
   a) autovehiculele folosite de unităţile instituţiilor din sistemul de apărare naţională, ordine publică, siguranţă naţională, de serviciul de pompieri, protecţie civilă, poliţie şi alte servicii de urgenţă, autobuzele folosite exclusiv pentru transportul urban, precum şi vehiculele folosite pentru întreţinerea drumurilor;
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #716 : 01.Oct.2010, 12:56:43 p.m. »
Citat din: AndreeaT
Eu recunosc ca in 4 ani nu mi-am luat niciodata rovinieta...

Sa nu te dibuiasca boc că mintenaş te declară principalul vinovat pentru gropiţele din obrăjorii şoselelor patriei. Tu, dimpreună cu mogulii, presa aservită şi doi lideri politici din opoziţie.
Mai ales că e excitat foc, abia ce-a dejucat o lovitură de stat pusă la cale de sus-numiţii.
O mână de om şi el acolo; a trebuit să  tragă un pic de el...
 ;-)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

« Răspuns #717 : 01.Oct.2010, 01:19:32 p.m. »
Text extras din: Ordonanţă nr. 15/2002 ...
Aha, acum am inteles; daca ar plati si serviciile publice, ar insemna ca noi practic sa platim la dublu (sau la triplu ?) valoarea rovignetei. :D
Pe (in) sosele se "gasesc" doar banii contribuabililor nu si ai maharilor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #718 : 01.Oct.2010, 01:24:51 p.m. »
Nu-s eu prea umblat prin lume ... da' pe unde am fost n-am patit sa-mi ceara cineva bani ca sa pot umbla pe "drumurile nationale" ... da' vorba aia, ca la noi la nimeni  >:)

... in rest ... rabdare fara tutun ... ca deseara bag o tura pe E70 pina la Dr. Tr. Severin  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Leutzu

« Răspuns #719 : 01.Oct.2010, 02:00:06 p.m. »
Am fost intrebat  pe un alt forum de catre un coleg si postez si aici ca poate va itnereseaza:

[quote name='raven84' timestamp='1285923496' post='496357']
Bun bun, dar apar cateva probleme:

1. Cine face identificarea numerelor de inmatriculare? Politia rutiera prin noile sisteme de radar, vor pune camere pe drumuri, vor face puncte de control, vor face "razii" pe sosele?
2. Cine prelucreaza datele? Care este autoritatea care emite amenda si care este cea care emite chitanta pentru "despagubiri"?
3. Ce garantii am eu ca sofer ca sistemul nu da erori si nu ma trezesc cu amenzi de mii de euro acasa?
4. Cand incep verificarile?
[/quote]

1. Identificarea numerelor este facuta de un sistem implementat la CESTRIN (de catre UTI), sistem asemanator cu cel existent in vama giurgiu. Camere pe drumuri exista deja - cele fixe de pe DN-uri si inca cateva existente (cica 7 la numar - momentan) in zonele DRDP-urilor.
2. Datele sunt prelucrate de catre CNADNR care de cateva luni (din iunie sau iulie) a devenit operator de date cu caracter personal. Amenda cred ca este data de politie iar despagubirile le primeste cnadnr-ul.
3. Ahh...traim in romania - cred ca tocmai d-aia iti spun baietii sa pastrezi chitanta...
4. De astazi de dimineata de la ora 00.00 teoretic; practic de pe la 3 dimineata.

Ce va pot spune sigur este ca sistemul este functional.