Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354652 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #630 : 01.Iul.2010, 10:07:31 a.m. »
1. Nu am vazut niciodata popa cu chitantier ...
2. ...sa se duca toti la dracu, sau mai bine la puscarie, asa cum merita niste spagari nenorociti ca popii din Romania.
1. Dar doctor cu asa ceva ai vazut ???
2. Si nu este singura speta care cere spaga. Macar popii se multumesc cu mai putin fata de doctorii care pt o operatie de col femural iti cere de la obraz 100.000.000 lei vechi.

"Potrivit ordonantei de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal, prin care a fost introdus impozitul suplimentar pe masini, pentru motorete, scutere, motociclete si autoturisme cu capacitatea cilindrica de pana la 1.600 cmc taxa a crescut de la 7 lei la 8 lei/200 cmc sau fractiune din aceasta, iar pentru autoturisme cu capacitatea cilindrica intre 1.601 cmc si 2.000 cmc, inclusiv, impozitul a urcat de la 15 lei la 18 lei/200 cmc, scrie MEDIAFAX.

La autoturisme cu capacitatea cilindrica intre 2.001 cmc si 2.600 cmc inclusiv, impozitul a fost majorat de la 30 lei la 72 lei/200 cmc.

Cine minte ??? Mediafax sau Boc ?
Am vazut asta noapte in direct conferinta de presa a lui Boc si spunea clar ca impozitul pe masini pina la capacitatea de 2000 cmc ramine aceeasi. Ce trece de 2000 cmc, impozitul se dubleaza.
« Ultima Modificare: 01.Iul.2010, 10:11:39 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #631 : 01.Iul.2010, 10:11:33 a.m. »
O sa spuneti ca iarasi vreau sa va contrazic doar de dragul contrazicerii, dar nu e asa   :)

Eu chiar am vazut si popa cu chitantier si doctor care iti da bon fiscal pentru ce ti-a facut.  Ca se intampla si contrariul eu nu contest, dar nu se poate generaliza.

Offline Laurentiu

« Răspuns #632 : 01.Iul.2010, 10:14:10 a.m. »
...am vazut ... si doctor care iti da bon fiscal pentru ce ti-a facut.
Doctorul bugetar, nu cred ca ti-a dat bon fiscal. Este dotat cu casa de marcat ?  :)
Iar popa umbla cu chitantierul doar cind stringe fonduri pt biserica (o data pe an).
« Ultima Modificare: 01.Iul.2010, 10:16:05 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #633 : 01.Iul.2010, 10:14:44 a.m. »
Nici frizerii nu taie bon, dupa cum nimeni din piete (exceptand halele). Ba sa stiti ca sunt si unele clinici private unde trebuie sa ceri bonul, altfel il fac uitat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #634 : 01.Iul.2010, 10:22:41 a.m. »
@Laurentiu
Pai pe popa l-am vazut cu chitantierul asa cum ai zis tu, cand umbla sa stranga cultul, ca alta ocazie sa-l vad nu prea am, ca nu dau pe la biserica.  :)  Si doctorul era stomatolog, dar tot doctor e.

@gabineg
la frizeria din cartier unde ma tund eu un tuns costa 11 lei. Eu ii dau la casierita 15 lei, imi da bon pentru 11 si rest 4 lei. Restul il las celei care m-a tuns.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #635 : 01.Iul.2010, 10:24:06 a.m. »
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #636 : 01.Iul.2010, 10:24:14 a.m. »
Si eu fac exact la fel, numai ca nu imi aduc aminte sa fi vazut vreun bon. O sa fiu atent de acum inainte.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Batranul

« Răspuns #637 : 01.Iul.2010, 10:45:56 a.m. »
hai sa rupem offtopicul cu o stire mondena
http://evenimentuldebotosani.ro/viewArticol.php?articol_id=45967&_showc=1#cm

doar nu credeati ca venirea udrei la botosani e alt eveniment decat monden... ce poa's a faca asta cu berceanu aici? cred ca un copil de clasa a 5-a ar putea gasi solutii mai realiste si mai eficiente decat acest duo de succes.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Laurentiu

« Răspuns #638 : 01.Iul.2010, 11:17:38 a.m. »
doar nu credeati ca venirea udrei la botosani e alt eveniment decat monden... ce poa's a faca asta cu berceanu aici?
Sint doar romani cu care trebuie sa ne "mindrim". :)
  • Suzuki SX4

Offline adrian_r5

« Răspuns #639 : 01.Iul.2010, 12:55:47 p.m. »
Si doctorul era stomatolog, dar tot doctor e.

... evident, daca si-a luat doctoratul  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: