Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354648 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline rexkrokiDAU

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #621 : 30.Iun.2010, 04:34:53 p.m. »
nu sunt un tip religios si departe de mine sa apar in vre-un fel sau altul pozitia BOR, dar articolul respectiv este jalnic si pare scris vadit tendentios...

Offline deconectat

• Hero Member
  • Membru cu logan
« Răspuns #622 : 30.Iun.2010, 04:36:56 p.m. »
Este, insa trebuie sa recunoastem ca BOR are mult prea multe drepturi si mult prea putine obligatii.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'

Offline hugbear

« Răspuns #623 : 30.Iun.2010, 10:59:06 p.m. »
http://.../taxarea-bisericii-ortodoxe--solutie-pentru-iesirea-din-criza_721150.html
"Dă Doamne!", ca sa zic aşa... Apropo de biserică şi dezastrele naturale din ţară (de acum din Moldova sau de mai demult, de oriunde altundeva): are cineva exemple de biserici/mânăstiri care şi-au oferit sprijinul pentru sinistraţi? (locuri de cazare măcar pentru copii, spaţii de colectare şi distribuţie a ajutoarelor, eventual donaţii financiare sau materiale, că doar e de unde)??? Eu, unul, n-am auzit. Poate ştiţi voi...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #624 : 30.Iun.2010, 11:00:01 p.m. »
Unde trebuie sa semnez? Acum, am pixul pregatit!
Din partea mea, le doresc sa-i taxeze ca pe cazinouri! ca prea s-au umflat nemernicii astia din furaciune pe banii prostimii! X-(
Nu am vazut niciodata popa cu chitantier, chiar daca si acum au obligatia asta. Nu am vazut niciodata popa sa faca o slujba fara sa-ti spuna inainte cat e tariful (citeste: spaga).
Sa le puna 80% impozit, ca se aleaga praful de institutia asta care paraziteaza bugetul, sa ne lase in pace cu catedralele lor megalomane si inutile, cu statiile lor de sute de Watti la care zbiara jelanii la 7 dimineata, cu cersitul pe la usi de Craciun si de Paste, sa se duca toti la dracu, sau mai bine la puscarie, asa cum merita niste spagari nenorociti ca popii din Romania.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #625 : 30.Iun.2010, 11:36:06 p.m. »
oau, ce s-a ambalat domnu' moderator...  :">  :D

Offline deconectat

• Hero Member
  • Membru cu logan
« Răspuns #626 : 30.Iun.2010, 11:57:53 p.m. »
Eu as propune ca BOR sa nu mai primeasca bani de la buget (ca doar suntem stat laic...sau cel putin asa scrie in constitutie) si sa li se impoziteze profitul cu 16% (sau cat va mai fi cota unica), la fel ca la orice firma.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #627 : 01.Iul.2010, 01:08:15 a.m. »
Nu doar BOR primeste bani de la buget, ci toate religiile recunoscute de lege.
Eu zic ca nu ar trebui impozitat profitul, ci ar trebui sa li se interzica sa desfasoare activitati economice. Daca vor pensiuni, gatere si ferme, sa-si faca SRL-uri.
Pe partea cu "donatiile" nu prea e ca sa le faca statul. Oamenii ar trebui sa-si puna intrebari, de genul: Ce se intampla cu banii pe care ii dau? De ce nu se intorc la comunitate intr-o forma sau alta?
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline adrian_r5

« Răspuns #628 : 01.Iul.2010, 09:57:04 a.m. »
Impozitul auto a fost majorat de Guvern

wtf ... "Foarte important! Pentru anul fiscal 2010, termenul de plata a diferentelor de impozit rezultate este 31 decembrie 2010. Persoanele fizice care achita integral pana la data de 30 septembrie 2010 impozitele recalculate pentru diferentele rezultate beneficiaza de bonificatia stabilita prin hotararile consiliilor locale adoptate pentru anul 2010."  ... adica jigodiile mai vor bani de la mine  >:) >:) >:)
« Ultima Modificare: 01.Iul.2010, 10:07:43 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #629 : 01.Iul.2010, 10:07:03 a.m. »
din aceiasi sursa citata de @adrian_r5:

"Potrivit ordonantei de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal, prin care a fost introdus impozitul suplimentar pe masini, pentru motorete, scutere, motociclete si autoturisme cu capacitatea cilindrica de pana la 1.600 cmc taxa a crescut de la 7 lei la 8 lei/200 cmc sau fractiune din aceasta, iar pentru autoturisme cu capacitatea cilindrica intre 1.601 cmc si 2.000 cmc, inclusiv, impozitul a urcat de la 15 lei la 18 lei/200 cmc, scrie MEDIAFAX.

La autoturisme cu capacitatea cilindrica intre 2.001 cmc si 2.600 cmc inclusiv, impozitul a fost majorat de la 30 lei la 72 lei/200 cmc.

O crestere substantiala a taxei a fost decisa pentru autoturisme cu capacitatea cilindrica intre 2.601 cmc si 3.000 cmc inclusiv, de la 60 lei la 144 lei/200 cmc, si la autoturisme cu capacitatea cilindrica de peste 3.001 cmc, respectiv de la 120 lei la 290 lei/200 cmc."

bine ca SX4 meu pe benzina are doar 1586 cmc   :-S